Satisfyer Petting Hippo G-punkts Vibrator i Rød – PRISVINDER

DKK 329,00

 • Ekstra kraftfuld G-punkts vibrator
 • Fleksibel krop i silkeblød silikone
 • 12 forskellige vibrationsmønstre
 • Håndtag for nemmere at styre vibratoren

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E28565 Kategorier: , , , GTIN: 4049369016433

Satisfyer Petting Hippo G-punkts vibrator

Satisfyer Petting Hippo er en G-punktsvibrator, som med sit sjove og unikke design giver en intens stimulering af dit G-punkt. Den har et yderst fleksibelt skaft, der gør det nemt at målrette de intense vibrationer, derhen hvor du har brug for det.

Med sit praktiske løkkeformede håndtag er den let at have med at gøre. På skaftet finder du et brugervenligt interface bestående af tre knapper. Det er herfra du skifter mellem de 12 vibrationsindstillinger som vibratoren fra Satisfyer er udstyret med.

Sådan bruger du din Satisfyer Petting Hippo

Du tænder vibratoren på tænd/sluk knappen i midten. Herefter kan du justerer styrken af vibrationerne med de to intuitive knapper. Du har hele 12 trin at vælge imellem, så du er sikret en masse forskellige oplevelser. Du kan nyde de skønne vibrationer på G-punktet eller bruge den til udvendig stimulering af klitoris.

For at du kan få den bedste oplevelse med din G-punkts vibrator, er det vigtigt, at du husker at bruge en vandbaseret glidecreme. Det vil få alt til at glide let og lækkert. Det vil ligeledes gøre at de pirrende vibrationer føles endnu bedre.

Good Design Award vinder

Satisfyer laver sexlegetøj i lækre og luksuriøse former. Deres produkter skriger selvforkælelse, og Satisfyer Petting Hippo er ingen undtagelse. Derfor har den også vundet den eftertragtede Good Design Award. Den var ligeledes nomineret til en German Design Award i 2020.

Satisfyer har skabt en unik G-punkts vibrator, der ligner en flodhest. Det buet hoved der rammer ind mod G-punktet ligner mulen på en flodhest, og gør designet legende og sjovt. Vibratoren er perfekt til dig, der ønsker et stykke sexlegetøj, der er noget helt for sig.

Intens stimulering af dit G-punkt

Satisfyer Petting Hippo har et bøjet og rundet hoved, hvilket giver en intens stimulering på en stor overflade af G-punktet. Dette design kombineret med dens kraftige motor og justerbare vibrationsniveauer giver en intens oplevelse. Du kan nyde vibratoren solo eller som en del af et forspil med din partner.

Vibratoren har en fuld længde på 23 cm og har en størrelse de fleste kan være med på. Den vil ramme dybt med sit lange skaft og det store bøjet hoved vil fordele vibrationerne udover et stort område. På den måde kan du opnå de eftertragtede G-punktsorgasmer.

Fleksibel så den tilpasser sig dine former

Satisfyer Petting Hippo er fremstillet af medicinsk silikone, der er et materiale der føles silkeblødt. Dertil er den lavet med Satisfyers egen silicone-flex teknologi. Det giver dig et dildoskaft, der ikke bare er dejlig blødt, men også er utroligt smidigt.

Dette design er lavet for en komfortabel og optimal stimulering. Den store smidighed sammen med det praktiske håndtag gør den god at bruge i forskellige positioner. Udover den praktiske løkke byder vibratoren også på et vandfast design, så du kan tage den med under bruseren eller med i badekarret.

Sådan gør du din Satisfyer Petting Hippo ren

Efter brug skal din vibrator gøres ren. Dette er heldigvis nemt og hurtigt, da vibratoren er fremstillet af silikone og er fuldstændig vandtæt. Det eneste du skal gøre, er at skylle den ren under varmt vand. Du kan med fordel også bruge en rensespray til sexlegetøj der også er antibakteriel.

På den måde er du sikret det bedste resultat. Efter rengøring skal vibratoren være helt tør, inden du lægger den tilbage i skuffen. Du kan også med fordel bruge den æske vibratoren kom i til opbevaring eller bruge en stofpose.

Vægt360 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 50 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Materiale

Medicinsk silikone

Vibration

12 vibrationer

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Ekstra kraftfuld G-punkts vibrator
 • Fleksibel krop i silkeblød silikone
 • 12 forskellige vibrationsmønstre
 • Håndtag for nemmere at styre vibratoren

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Satisfyer vibrator
 2. Tænd for vibratoren ved at holde tænd/sluk knappen nede
 3. Skift mellem de 12 forskellige vibrationsindstillinger på knapperne

Efter brug:

 1. Sluk din vibrator ved holde tænd/sluk knappen nede
 2. Skyl din vibrator fra Satisfyer under varmt vand og brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 3. Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på vibratoren

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Petting Hippo G-punkts Vibrator i Rød – PRISVINDER”