Satisfyer One Night Stand Air Pulse Klitoris Stimulator

DKK 59,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • En engangsstimulator
 • Inklusiv engangsbatteri
 • Lufttryksvibrator til klitoris
 • Giver 90 minutters stimulerende leg
 • Med 4 forskellige vibrationsmønstre

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E22345 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4061504001012

Satisfyer One Night Stand – Prøv en ny form for stimulering

Er du nysgerrig på stimulering med pulserende lufttryksbølger? Meget sexlegetøj i dag stimulerer ikke bare med vibrationer, men også med de såkaldte lufttryksbølger. Med Satisfyer One Night Stand kan du nemt og billigt prøve dem på egen krop.

Klitorisstimulatoren fra Satisfyer er et engangsprodukt, der har 90 minutters sjov i sig. Den kan derfor bruges, indtil batteriet er dødt. Men så har du helt sikkert også fået prøvet den et par gange og har fundet ud af, om du skal investere i et genopladeligt sexlegetøj med lufttryksbølger.

Sådan fungerer Satisfyer One Night Stand

Udover at være en god smagsprøve på en anderledes form for stimulering, så er Satisfyer One Night Stand også et begyndervenligt sexlegetøj. Den har nemlig kun én knap, du skal bekymre dig om. Hold knappen nede i 2 sekunder for at tænde stimulatoren.

Tryk herefter på knappen for at skifte mellem de 4 pulseringshastigheder. De vil løbende stige i hastighed og dermed også intensitet. Vi anbefaler, du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med stimulatoren. Det vil få pulseringerne til at føles endnu skønnere.

Er du klar til et frækt one night stand?

Et one night stand er i teorien en sjov oplevelse, men der er desværre ikke altid mulighed for at nå de vildeste orgasmer. Satisfyer One Night Stand er til gengæld en pålidelige lille sag, du altid kan have med dig.

Vibratoren har en diskret størrelse, der gør, at de fleste partnere vil finde den ret tilforladelig. Tag kontrollen over din egen orgasme, og sørg for at der er orgasmegaranti, næste gang du skal på date eller i byen.

En lækker smagsprøve

En lufttryksvibrator kan være en god investering, men måske vil du gerne teste, om det er det rigtige valg for lige dig og din krop? Satisfyer One Night Stand er en smart løsning, som lader dig afprøve den nye teknologi, der i dag findes i flere forskellige former for sexlegetøj.

Stimulatoren har et engangsbatteri, der holder i 90 minutter. Batteriet kan ikke skiftes ud. Stimulatoren er en praktisk måde, hvorpå du kan afprøve en ny form for stimulering. Derudover er den lille stimulator nem at tage med på farten.

Flere forførende niveauer

Satisfyer One Night Stand er måske lille, men gode ting kommer jo som bekendt tit i små pakker. Vibratoren har hele 4 intensitetsniveauer af lufttryksbølger, så du nemt kan justere dem til din krop og dit humør.

Med de forskellige indstillinger kan du ikke bare opnå et eksplosivt klimaks. Du kan også afprøve den nye form for stimulering på forskellige niveauer. Det er rart at få en fornemmelse af hvad pulseringerne kan i lav såvel som i høj intensitet

Vi elsker nem rengøring

Selvom stimulatoren kun har en levetid på 90 minutter, kan det jo være, at den holder til mere end én omgang. I så fald skal den gøres ren efter brug. Dette gøres ved at bruge en hårdt opvreden klud.

Du kan også med fordel opbevare stimulatoren i den medfølgende æske eller en stofpose. Det holder den ren, indtil du skal bruge den igen. Når batteriet er brugt, kan du smide stimulatoren ud. Husk at bortskaffe det brugte batteri korrekt.

Vægt90 g
Batteri

Engangsbatteri – 90 min

Vibration

4 pulseringsmønstre

Materiale

ABS-Plast, Medicinsk silikone

Mærke

Satisfyer

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • En engangsstimulator
 • Inklusiv engangsbatteri
 • Lufttryksvibrator til klitoris
 • Giver 90 minutters stimulerende leg
 • Med 4 forskellige vibrationsmønstre

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Satisfyer stimulator
 • Tænd for stimulatoren ved at holde knappen nede i 2 sekunder
 • Tryk på knappen for at skifte mellem 4 pulseringsmønstre

Efter brug:

 • Sluk din stimulator på knappen
 • Gør stimulatoren ren med en hårdt opvreden klud
 • Stimulatoren kan bruge i 90 minutter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer One Night Stand Air Pulse Klitoris Stimulator”