Satisfyer Mono Flex Vibrator – Rød

DKK 279,00

 • En fleksibel dobbeltvibrator
 • Fremstillet af hudvenlig silikone
 • Genopladelig og vandtæt
 • Kan bruges med app
 • Gratis app til Android og iOS

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E31139 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4061504002668

Mono Flex vibrator fra Satisfyer

Med Mono Flex fra Satisfyer får du en elegant og ikke mindst nydelsesfuld vibrator. Vibratoren er udstyret med to kraftige motorer, som du har fuld kontrol over. De to motorer kan styres separat, så du får præcis den stimulering, du har brug for.

Du vælger selv, om du vil bruge den tilhørende app eller det simple interface til at styre vibratoren. Uanset hvad får du nok indstillinger til at blive fuldstændig tilfredsstillet. Vibratoren er lavet med Silikone Flex teknologi, der sikrer dig et silkeblødt og ekstra fleksibelt skaft.

Sådan bruger du din Mono Flex vibrator

Mono Flex vibrator har et simpelt interface bestående af fire knapper. Med de bølgede knapper skifter du mellem de 10 vibrationsindstillinger. Hver indstilling kan justeres i intensitet med +/- knapperne. Du kan også vælge at koble vibratoren op med Satisfyer Connect appen, hvor du får uendelige vibrationsindstillinger

Uanset hvordan du vælger at styre din vibrator, anbefaler vi, at du bruger den sammen med en god mængde vandbaseret glidecreme. Smør noget på begge parter af vibratoren, så du får den fulde oplevelse af den fleksible og silkebløde vibrator.

En fleksibel dobbeltvibrator

En dobbeltvibrator stimulerer både klitoris og G-punktet på samme tid. Du kan derfor opnå en endnu mere intens orgasme, end du er vant til. Men for at dette kan lade sig gøre, har du naturligvis brug for, at vibratoren rammer helt rigtigt.

Derfor er Mono Flex vibrator også en ekstra fleksibel vibrator. Jo mere fleksibel vibratoren er, jo mere kan du nemlig justere den, så den rammer helt rigtigt på netop dig. Derudover sikrer det fleksible skaft dig optimal komfort.

Fuld kontrol med en app-styret vibrator

Med app-styret vibrator får du flere muligheder end nogensinde før. Hvis du bruger vibratoren uden app, får du 10 vibrationsmønstre, der hver især kan justeres med 5 intensiteter. Bruger du appen, kan du justere vibrationerne i det uendelige.

Appen giver dig mulighed for at lege med vibrationerne på helt nye måder. Du kan blandt andet lade vibrationerne følge et stykke musik eller din partners stemme. Du kan kort sagt skræddersy stimuleringen, så den passer perfekt til dig og dine behov.

Separat styring af to motorer

Mono Flex vibrator er ikke bare udstyret med én kraftig motor men hele to. Det er altså ikke kraft, du kommer til at mangle. Derudover er du i fuld kontrol med din stimulering. Du kan nemlig styre de to motorer hver for sig.

Det vil sige, at du kan indstille klitorisvibratoren til en højintensitetsvibration, mens G-punktsvibratoren rumler lavt og dybt. Med separat styring af de to motorer kan du få det, præcis som du ønsker det.

Pas godt på din Mono Flex vibrator

Med sexlegetøj fra Satisfyer får du lækker kvalitet og brugervenlige funktioner. Derudover giver Satisfyer også 15 års garanti på deres produkter. Du kan derfor godt regne med mange nydelsesfulde år foran dig, når først du har anskaffet dig et sexlegetøj fra det populære mærke.

Men for at du kan få det bedste ud af dit sexlegetøj gennem årene, er det naturligvis vigtigt, at du passer godt på det. Efter brug skal din vibrator derfor også vaskes korrekt. Dette gøres ved at skylle det grundigt i varmt vand og anvende en antibakteriel rensespray til sexlegetøj. Sørg for at vibratoren er helt tør, inden du lægger den væk igen.

Vægt418 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 50 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

21 cm

Diameter

3,7 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Rød

Vibration

10 vibrationsmønstre og 5 hastigheder ved manuel styring, Uendelige indstillinger med app-styring

Specielle Egenskaber

15 års garanti, Uden ftalater

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • En fleksibel dobbeltvibrator
 • Fremstillet af hudvenlig silikone
 • Genopladelig og vandtæt
 • Kan bruges med app
 • Gratis app til Android og iOS

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme
 2. Hold knappen med to bølgede streger nede i 2 sekunder for at tænde vibratoren
 3. Skift mellem vibrationsmønstrene med knapperne med bølgede streger
 4. Juster intensiteten af hvert vibrationsmønster med +/- knapperne
 5. Hold knappen med to bølgede streger nede i 4 sekunder for at koble vibratoren op med appen

Efter brug:

 1. Skyl sexlegetøjet grundigt i varmt vand
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Tør vibratoren af inden du pakker den væk

3 anmeldelser af Satisfyer Mono Flex Vibrator – Rød

 1. Pernille

  God vibrator men…
  Virkelig lækker og god vibrator. Opladeren er dog ikke særlig god og holder nogle gange op med at oplade.

 2. KG

  En ny og forbedret rabbit ;P
  Har haft en mere klassisk rabbit i mange år men synes der skulle ske noget nyt, så gav den her et forsøg – og hold da op det har jeg ikke fortrudt! Den kan altså bare noget man gamle ikke kan. Elsker den sugende fornemmelse sammen med vibrationerne og så er den også lækker blød og virkelig elegant at se på (det gør jo ikke noget at ens sexlegetøj også er flot) 😉 Den har mine varmeste anbefalinger.

 3. Camilla

  Stor fan
  Købte den så jeg kunne bruge den på min kæreste og vi er blevet ret store fans. Det er vildt smart med appen. Det tog lidt tid før vi fandt ud af den og lærte alle funktionerne at kende, men efter det har den virkelig været fantastisk!

Tilføj en anmeldelse af varen