Satisfyer Men Wand Vibrator

DKK 269,00

 • Stimulerer penishoved, skaft og testikler
 • Udstyret med 50 vibrationskombinationer
 • Bruges solo eller sammen med en partner
 • Vandtæt og nem at rengøre
 • Vibratoren er genopladelig

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E22346 Kategorier: , , , , , GTIN: 4061504001005

Satisfyer Men Wand – En magisk vibrator til mænd

Denne penisvibrator fra Satisfyer har til hensigt at stimulerer på alle punkter. De fleksible vinger omslutter penishovedet, mens de stimulerende riller giver en helt fantastisk følelse på skaftet og testikler. Den er lavet i et hudvenligt og silkeblødt silikonemateriale, der føles fantastisk sammen med en god mængde glidecreme.

Motoren er meget kraftfuld. Den har dertil 10 vibrationsmønstrer, der hver især kan justeres med 5 hastigheder. Det giver dig 50 vibrationskombinationer. Masturbatoren er både genopladelig og vandtæt samt enormt nem at rengøre. Dens fulde længde er 20,5 cm. og den indre diameter er 3,5 cm. Den er dog meget strækbar, så alle penisstørrelser kan nyde den.

Sådan bruger du din Satisfyer Men Wand

Når du har påført den vandbaserede glidecreme på din Satisfyer Men Wand er det op til dig, hvordan du ønsker at bruge vibratoren. De fleksible silikonearme kan omslutte dit skaft og det lange slanke håndtag giver dig et godt greb. Du kan også føre armene op omkring penishovedet eller bruge den på testiklerne.

Du styrer selv vibrationerne og bestemmer hvilken kombination, du har lyst til. Vibrationerne stimulerer penis, uanset om du bevæger den op og ned, eller koncentrerer stimulationen på ét punkt.

Oplev 50 pirrende vibrationskombinationer

Vibrationskombinationerne i Satisfyer Men Wand består af 10 forskellige mønstre, der hver især kan justeres med 5 forskellige intensiteter eller hastigheder. Du kan derfor selv styre, hvilken kombination du ønsker alt efter stemning og humør.

De 50 forskellige vibrationskombinationer sikrer dig en helt fantastisk følelse lige præcis efter dit behov. De mange kombinationer styres nemt med det simple interface. Ønsker du at skifte vibrationsmønster, trykker du på den bølget knap. Ønsker du at skrue op eller ned for hastigheden på det pågældende mønster, bruger du +/- knapperne.

Brug den til solo- eller parleg

En penisvibrator er en fantastisk tilføjelse til din onani såvel som dine intime stunder med en partner. Vibratoren kan være en stimulerende tilføjelse til ethvert forspil. Da vibratoren er vandtæt, er der også rig mulighed for at starte legen i badet.

Du kan placere den på dit skaft, når du får et blowjob, så kan du nyde en helt fantastisk deep-throat følelse. Eller du kan integrere den i jeres forskellige sexstillinger, hvor du blot placerer den på dit skaft, og så vil din partner også kunne mærke og få glæde af de pirrende vibrationer. Du kan altså bruge den på mange forskellige måder, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

En våd oplevelse du kan nyde igen og igen

Satisfyer Men Wand er 100% vandtæt og kan bruges sikkert i vand. Du kan derfor tage den med under bruseren eller i badekarret og nyde dens behagelige vibrationer. Det gør kun oplevelsen endnu mere våd og fræk, når vand er involveret. Så med denne kan du godt glæde dig til en masse frække stunder i badet.

Den skal blot oplades med det medfølgende USB-kabel, så kan du bruge den igen og igen. Den har en brugstid på 60 min. og en opladetid på 180 min. Så husk at genoplade den, før du lægger den helt væk, så den er klar til næste frække badetur.

Sådan gør du din Satisfyer Men Wand ren

Når du er færdig med din Satisfyer Men Wand penisvibrator, kan du nemt rengøre den i varmt vand. Vi anbefaler også, at du bruger en rengøringsspray til sexlegetøj, hvor du sprayer 2-3 gange. Lad den tørre af, inden du lægger den væk.

Det kan ligeledes anbefales, at du bruger den medfølgende æske eller en stofpose til opbevaring. Det vil holde det værste støv væk fra vibratoren, mens den ikke er i brug. På den måde er den ren og klar, når du har brug for den.

Vægt508 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 60 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

20 cm

Indre diameter

3,5 cm (strækbar)

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

10 vibrationsmønstre med 5 vibrationshastigheder hver, 50 vibrations kombinationer

Specielle Egenskaber

15 års garanti, Indeholder ikke latex og ftalater

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Stimulerer penishoved, skaft og testikler
 • Udstyret med 50 vibrationskombinationer
 • Bruges solo eller sammen med en partner
 • Vandtæt og nem at rengøre
 • Vibratoren er genopladelig

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på din Satisfyer Men Wand
 2. Tænd vibrator ved at holde den bølgede knap nede i 2 sekunder
 3. Skift vibrationsmønster med den bølgede knap
 4. Skift hastighed for hvert vibrationsmønster med +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibrator ved at holde den bølgede knap nede
 2. Skyl vibratoren ren under varmt vand og spray 2-3 gange med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren hvis det er nødvendigt med det medfølgende USB-kabel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Men Wand Vibrator”