Satisfyer Men Vibration Masturbator

DKK 300,00

 • Oplev stimulering af penisskaft og -hoved med denne masturbator med vibrationer
 • Masturbatoren er designet med en indre struktur af bølger, der sammen med vibrationerne simulerer følelsen af et blowjob
 • Vælg mellem 14 vibrationsindstillinger via det simple og brugervenlige interface bestående af to knapper
 • Vibratoren er udstyret med hele to motorer, der sikrer dig en komplet stimulering hele vejen rundt om penis
 • Fremstillet af medicinsk silikone – et materiale af højeste kvalitet, der er både silkeblødt, holdbart og hudvenligt

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Satisfyer Men Vibration Masturbator

Er du på jagt efter ægte nydelse? Så er denne masturbator fra Satisfyer din nye bedste ven. Det bløde hoved af silikone omslutter din penis og forkæler med stimulerende vibrationer. Sleevet bliver mindre, jo dybere du kommer, hvilket giver en pirrende stramhed omkring penishovedet.

Satisfyer Men Vibration Masturbator har 14 forskellige vibrationsindstillinger og er udstyret med hele to motorer. Du er altså garanteret en kraftig stimulering. Vibratoren simulerer et blowjob med sin indre struktur af bølger.

Sådan bruger du Satisfyer Men Vibration Masturbator

Start med at påføre vandbaseret glidecreme på din penis samt åbningen af masturbatoren. Herefter fører du den ned over penis, og tænder ved at holde + knappen nede. Nu kan du skifte mellem de mange forskellige vibrationsprogrammer med +/- knapperne.

Vibratoren har en indførbar længde på 7 cm. Det vil sige, at den fokuserer på penishovedet. Du kan eksperimentere med de forskellige indstillinger for at opnå den helt rette stimulering. Du kan også prøve at vende vibratoren forskelligt for at få stimulering på forskellige punkter.

Sensuel stimulering

Oplev hvordan masturbatoren giver den mest sensuelle stimulering, mens den omslutter din penis. Indvendigt har den struktur af bløde bølger, der sammen med de mange vibrationer stimulerer indtil du når orgasmehimlen. Du kan frit skifte mellem de 14 vibrationsprogrammer – start evt. med nogle milde vibrationer, og byg lige så stille op.

Vibratoren gør det meste arbejde for dig. Det eneste du behøver at gøre, er at holde den på plads. Det kan dog kun anbefales, at du prøvet at bevæge vibratoren frem og tilbage. På den måde vil den bølgende struktur virkelig komme til sin ret.

Følelsen af et blowjob

Med Satisfyer Men Vibration Masturbator får du en onanioplevelse der minder om et ægte blowjob. Hylstret har en indføringslængde på 7 cm. Vibratoren har en max. diameter på 4,5 cm og kan derfor bruges af alle penisstørrelser.

De indvendige bølger stimulerer både skaftet og penisspidsen, så du får dejlige intense vibrationer på den mest følsomme del af din penis. De 14 vibrationsprogrammer simulerer følelsen af et blowjob. Drømmer du dagligt om lækker oralsex, så kan du blot tage din masturbator i brug og læne dig tilbage.

En genopladelig vibrator

Vær ikke nervøs for at stå med din vibrator uden strøm, når du virkelig har brug for den. Satisfyer Men Vibration Masturbator er nemlig genopladelig, så du altid kan sætte den til opladning, og sørge for, at den er klar, når du er det.

Der medfølger et magnetisk opladerstik til din masturbator. Klik de to metalprikker fra kablet på de to metalprikker på bunden af din masturbator. Den anden ende af kablet kan tilsluttes din computer eller sættes i det opladerstik til stikkontakten, som du også bruger til f.eks. din mobil.

Fremstillet af hudvenlig silikone

Satisfyer Men Vibration Masturbator er lavet i et silkeblødt materiale der kaldes for medicinsk silikone. Denne type silikone er meget skånsom mod huden. Den indeholder nemlig ingen former for dårlige kemikalier, så du kan frit benytte den helt intimt.

Silikonen er blød og elastisk, hvilket giver en dejlig følelse mod huden. Endnu en fordel er, at den glatte overfalde gør, at bakterier ikke sætter sig særlig nemt fast. Du får altså både et skånsomt og hygiejnisk produkt.

Nem rengøring af Satisfyer Men Vibration Masturbator

Vi anbefaler altid at du rengør dit sexlegetøj efter brug, da det både er det mest hygiejniske at gøre, og at du samtidig passer bedre på det. Når du har fået nok stimulation af din Satisfyer Men Vibration Masturbator, slukker du den og vasker den derefter under varmt vand.

Bare rolig, den er vandtæt, så du skal ikke være nervøs for at den får for meget vand. Tør den herefter af og sørg for at den er helt tør inden du lægger den væk. Du kan med fordel bruge en rensespray, der er udviklet til at rengøre sexlegetøj, for at den er helt ren og desinficeret.

Detaljer
Vægt410 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 60 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

15 cm

Indsætbar længde

7 cm

Indvendig bredde

max. 4,5 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

14 niveauer

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

15 års garanti

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før brug

 • Start ud med at vaske den i varmt vand før det allerførste brug
 • Smør vandbaseret glidecreme på penis samt omkring åbningen af din masturbator
 • Tænd ved at trykke + knappen nede
 • Skift mellem de forskellige vibrationer på + og – knapperne

Efter brug

 • Sluk ved at holde – knappen nede
 • Vask din Satisfyer under varmt vand
 • Rens med en rensespray til sexlegetøj
 • Sæt til opladning i mindst 2-3 timer. Magnetstikkes klikkes på de to metaldutter på bunden af din Satisfyer. Den anden ende at kablet sætte i din computer eller dit opladerstik i stikkontakten
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Men Vibration Masturbator”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%