Satisfyer Men One Masturbator

DKK 239,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Masturbator med bløde sider for komplet kontrol
 • Trykregulator i bunden for en strammere følelse
 • Sleeve i realistisk og blødt CyberSkin
 • Stimulerende struktur i sleevet

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E28158 Kategorier: , , , , , GTIN: 4049369015887

Satisfyer Men One Masturbator

Tag sagen i egen hånd med en Satisfyer Men One Masturbator. Med denne masturbator kan du opnå større nydelse. Du styrer helt selv hvordan trykket skal være og det bløde sleeve vil uden tvivl føles meget bedre end din bare hånd.

Det elegante og stilrene hylster fra Satisfyer er yderst brugervenligt. Ydersiden består af ABS-plast mens indersiden er lavet af det blødeste silikone, der sammen med bløde riller giver en realistisk følelse. Masturbatoren kan trykreguleres, så du får en ekstra stram følelse.

Sådan bruger du Satisfyer Men One Masturbator

Det simple design gør den yderst brugervenlig og nem at bruge. Påfør vandbaseret glidecreme på penis samt i og omkring åbningen af din masturbator, inden du fører din penis ind i det bløde sleeve.

Forkæl dig selv ved at regulere sugeevnen, imens du kører den op og ned. Du kan justerer trykket med pumpen i bunden samt ved at trykke siderne ind. Brug den i sengen, på sofaen, i badet eller hvor du har lyst. For en endnu mere ophidsende oplevelse, kan du varme dit sleeve under varmt vand før brug.

Innovativt design for intens stimulering

Satisfyer Men One Masturbatoren har en innovativ pumpefunktion, der giver dig mulighed for at justere, hvor tætsiddende sleevet skal side. Det indre kan nemlig trykreguleres, så der skabes vakuum omkring penis. Drej på pumpen i bunden af din masturbator for at justere og finde frem til den ønskede følelse.

Siderne af masturbatoren er også lavet i et blødt silikonemateriale. Det betyder, at du kan lette eller øge dit greb om masturbatoren, alt efter hvor intens en stimulering du ønsker. Du får kort sagt komplet kontrol over din nydelse.

Stimulering der giver en realistisk følelse

Er du ude efter en realistisk følelse af penetrering? Så er det en Satisfyer Men One Masturbator du skal anskaffe dig. Det indvendige sleeve er lavet i et kendt silikone materiale, der kaldes CyberSkin. Det er glat, blødt og elastisk som ægte hud.

For at gøre oplevelsen endnu mere realistisk er der tekstur på indersiden af sleevet, som minder dig om den ægte vare. Du kan med fordel tage sleevet ud og varme det under varmt vand inden brug, for den mest intense og ægte følelse af at være sammen med en anden.

Lækkert design fra Satisfyer

Satisfyer Men One Masturbatoren er lavet i sort og blå, som giver et sporty look. Den er 8,5 cm bred og 25 cm lang, og de fleste mænd kan derfor sagtens bruge den. Selve hylstret kommer i en lys hudfarve, og simulerer formen på en vagina. Indvendigt vil du opleve den blødeste silikone med tekstur, som omslutter din penis.

Faktisk er masturbatoren anbefalet af den verdenskendte pornostjerne Rocco Siffredi, som du måske har set før. Det må derfor også betyde, at den kan sit kram. Der medfølger et låg, så du kan opbevare den mest hygiejnisk.

Rengøring af Satisfyer Men One Masturbator

Det er klart rarest og mest hygiejnisk at onanere med et rent sexlegetøj. Derfor skal du selvfølgelig altid rengøre din Satisfyer Men One Masturbator efter brug. Tag sleevet ud og vask det igennem med varmt vand. Sørg for at der ikke sidder nogle rester tilbage.

Du kan med fordel bruge en rensespray til sexlegetøj. Så er du sikret, at det er rent og lækkert til næste omgang. Spray indvendigt og udvendigt, og lad den tørre helt inden du sætter sleevet tilbage i hylsteret.

Vægt645 g
Længde

25 cm

Indsætbar længde

15 cm

Bredde

8,5 cm

Indvendig diameter

1,3 cm (strækbar)

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

15 års garanti

Mærke

Satisfyer

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Masturbator med bløde sider for komplet kontrol
 • Trykregulator i bunden for en strammere følelse
 • Sleeve i realistisk og blødt CyberSkin
 • Stimulerende struktur i sleevet

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 • Start med at vaske den i varmt vand, før første brug
 • Påfør vandbaseret glidecreme på penis samt indgangen til sleevet
 • Juster stramheden ved at dreje bunden af masturbatoren

Efter brug

 • Tag sleevet ud
 • Vask den grundigt igennem under varmt vand og tør af
 • Rens med en rensespray til sexlegetøj
 • Lad den tørre helt inden du sætter hætten på

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Men One Masturbator”