Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator

DKK 389,00

 • Masturbator med vibrationer og varme
 • Kan varme op til 40 grader på fem minutter
 • Udstyret med 11 vibrationsindstillinger
 • Ergonomisk og stilrent design

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E28568 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 4049369016372

Satisfyer Men Heat Vibration – en varmende masturbator

Med denne masturbator fra Satisfyer kan du tage din onani til helt nye højder. Satisfyer Men Heat Vibrations Masturbator er designet til nydelse. Den er let at håndtere og designet er utrolig stilrent. Og så er den lige til at have i skuffen derhjemme eller med i tasken, når du skal på farten.

Masturbatoren stimulerer med vibrationer hele vejen rundt om din penis. Men hvis det ikke skulle være nok kan du også nyde en stimulerende varme. Kombinationen af varme og vibrationer giver dig en bedre-end-den-ægte-vare stimulering.

Få den bedste oplevelse med Satisfyer Men Heat Vibration

For at få den bedste oplevelse med din masturbator, må du selvfølgelig ikke glemme glidecremen. Dertil skal du huske at bruge en vandbaseret glidecreme. Sørg for en smøre en god mængde på både penis og indgangen til masturbatoren. Du kan bruge masturbatoren med eller uden erektion.

Du kan nu tænde vibratoren på on-knappen. Ønsker du den realistiske følelse af varme, kan du holde temperatur-tegnet inde i 2 sekunder. Efter 5 minutter vil masturbatoren nå en behagelig temperatur på 40 grader. Brug +/- knapperne til at skifte mellem de 10 vibrationsindstillinger.

En masturbator med realistisk varme

Det der gør denne masturbator helt unik er, at den kan varmes op. Mange penissleeves kan varmes ved blive lagt i varmt vand. Men det er slet ikke muligt at få dem varmet op til en lignende temperatur og varmen vil heller ikke holde i særlig lang tid.

Med en indbygget varmer kan Satisfyer Heat Vibration nå en temperatur på 40 grader i løbet af 5 minutters tid. Den holder samtidig på varmen, så du kan nyde de stimulerende vibrationer sammen med den lune fornemmelse af bløde silikonesleeve.

Nyd de pirrende vibrationer

Ikke nok med at den virker realistisk fordi den kan varme, så kan den faktisk også vibrere. Satisfyer Men Heat Vibration er udstyret med hele 11 forskellige vibrationsindstillinger. Der er altså rig mulighed for at justerer styrken og intensiteten til det du synes bedst om.

Du bestemmer selv om du vil nyde vibrationerne alene eller om du vil bruge den sammen med den stimulerende varme følelse. Da masturbatoren kører automatisk behøver du faktisk ikke at gøre andet end at læne dig tilbage og nyde. Du kan selvfølgelig også føre masturbatoren op og ned for øget nydelse.

Genopladelig lykke

Du skal ikke være nervøs for at din nye Satisfyer Men Heat Vibration sådan lige løber tør for strøm. Masturbatoren er nemlig genopladelig, så du altid kan have den klar til brug. Du kan med fordel sætte den til opladning hver gang du har brugt den. Så er du hvert fald sikker på at den altid er klar, når du har brug for den.

Der medfølger et magnetisk USB-kabel. De to metal prikker på kablet klikkes på de to lignende prikker øverst på masturbatoren. Den anden ende sættes i computeren eller i et opladerstik i kontakten. På en fuld opladning har du omkring 60 minutters nydelsesfuld brug.

Nem rengøring med en Satisfyer Men Heat Vibration

Fordi den er lavet i silikone samt er vandtæt, er masturbatoren meget nem at rengøre. Du skal blot vaske den under varmt vand, indtil den ser ren og pæn ud. Du kan med fordel bruge en rensespray til sexlegetøj, efter du har skyllet den ren.

Ved at bruge en antibakteriel rensespray kan du være sikker på en hygiejnisk og god oplevelse, hver gang du bruger din Satisfyer Men Heat Vibration. Sørg for at hele masturbatoren er tør, inden du pakker den væk. Du kan med fordel lade den lufttørre. Brug herefter æsken eller en stofpose til opbevaring.

Vægt305 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 60 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

14 cm

Indsætbar længde

6 cm

Indvendig bredde

max. 4,5 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Farve

Sort

Specielle Egenskaber

Kan varme op til 40 grader

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Masturbator med vibrationer og varme
 • Kan varme op til 40 grader på fem minutter
 • Udstyret med 11 vibrationsindstillinger
 • Ergonomisk og stilrent design

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på penis og åbning af masturbator
 2. Tænd for vibrationer ved at holde tænd/sluk knappen nede i 2 sekunder
 3. Tænd for varmen ved at holde temperatur-knappen nede i 2 sekunder
 4. Skift mellem 11 vibrationsindstillinger med +/- knapperne

Efter brug

 1. Skyl masturbatoren grundigt ren med varmt vand og brug en rensespray til sexlegetøj
 2. Sørg for at masturbatoren er helt tør efter rengøringen
 3. Oplad masturbatoren hvis det er nødvendigt med det medfølgende opladerkabel (klikkes på ved de to metalprikker)
 4. Opbevar tørt og rent i æsken eller en stofpose

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator”