Satisfyer Men Classic Masturbator – Sort

DKK 169,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Opnå større nydelse med en masturbator med stimulerende sleeve
 • Sleevet er fremstillet i det naturtro Cyberskin-materiale – udviklet til at føles som den ægte vare
 • Masturbatoren er udstyret med en trykregulator, så du kan gøre stimuleringen mere intens, når du ønsker det
 • Du kan roligt tage masturbatoren med i bad, da den er 100% vandtæt – det gør den også nem at rengøre efter brug

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Opnå større nydelse med en masturbator med stimulerende sleeve
 • Sleevet er fremstillet i det naturtro Cyberskin-materiale – udviklet til at føles som den ægte vare
 • Masturbatoren er udstyret med en trykregulator, så du kan gøre stimuleringen mere intens, når du ønsker det
 • Du kan roligt tage masturbatoren med i bad, da den er 100% vandtæt – det gør den også nem at rengøre efter brug

Læs Mere

Beskrivelse

Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

Ønsker du en elegant masturbator, så skal du have fingrene i en Satisfyer Men Classic. Masturbatoren fra Satisfyer er lavet i et meget stilrent design med et maskulint ydre. Det elegante hylster er robust og meget diskret. Det indre gemmer på et blødt og indbydende sleeve, lavet af det hudlignende cyberskin-materiale, som føles meget realistisk.

Med en simpel anordning på toppen af masturbatoren kan du justere trykket. Det vil søge, at du kan øge eller lette intensiteten, som du ønsker det. Sleevet har ligeledes en pirrende struktur, der øger din nydelse.

Sådan bruger du din Satisfyer Men Classic Masturbator

Du skal altid bruge en vandbaseret glidecreme sammen med din masturbator. Påfør glidecreme på både penis og åbning i sleevet. Ønsker du en endnu mere realistisk oplevelse, så kan du tage sleevet ud og holde det under varmt vand i et par minutter inden brug. På den måde vil sleevet føles dejlig varmt, når du trænger ind.

Du kan selv styre intensiteten ved at regulere på trykket. Dette gøres via en knap på toppen af masturbatoren. Trykregulatoren giver dig komplet kontrol over din nydelse, og gør at du kan øge intensiteten, når du har brug for det.

Stimulering af hele penis

Satisfyer Men Classic stimulerer hele penis, når du bruger den. Det bløde og lækre sleeve har en stram indgang, der er klar til hele dit skaft. Den indre diameter er på 1 cm, men kan strækkes helt op til 6,5 cm. Masturbatoren kan derfor bruges af alle uanset penisstørrelse

Sleevet har en stimulerende struktur på indersiden, der forkæler din penis fra rod til spids. Med en indsætbar længde på 22 cm kan du gå helt dybt. Du bestemmer selv, om du vil tage lette og hurtige strøg eller dybe og langsomme – uanset hvad vil Satisfyer Men Classic masturbatoren gøre din onanioplevelse til noget helt særligt.

Styr intensiteten

Den smarte masturbator har en innovativ indvendig trykregulator, der skaber giver dig muligheden for at skabe en afvekslende vakuumeffekt. Den regulerer det indvendige tryk i masturbatoren, og du kan selv styre intensiteten ved at regulere. Det giver dig en intens og meget sugende fornemmelse, der føles enormt lækkert på din penis.

En masturbator som denne kan også bruges til at træne dig selv til en bedre udholdenhed. Med en masturbator har du den komplette kontrol over din stimulering. Du kan derfor opøve en bedre stamina ved at udsætte dit klimaks så længe som muligt.

Mærk det utrolige cyberskin

Sleevet er lavet af cyberskin-materiale, der er super blødt og hudlignende. Det føles meget ægte og realistisk, og netop derfor er denne masturbator et hit blandt mænd. Desuden er det diskrete design meget tiltalende, samtidig med at den ligger godt i hånden, når du bruger den.

Den indre struktur i sleevet sørger for en meget realistisk fornemmelse. Sleevet har en lys hudfarve, der kan ses ved åbningen. Åbningen på Satisfyer Men Classic har ikke et realistisk design, men er i stedet meget diskret i udtrykket.

Sådan gør du din Satisfyer Men Classic ren

Efter brug skal du tage sleevet ud af beholderen og skylle det grundigt rent i varmt vand. Vi anbefaler ligeledes at du bruger en rensespray lavet specielt til sexlegetøj. Spray 2-3 gange og tør af. Det er vigtigt, at sleevet er helt tørt inden du sætter det tilbage i beholderen.

Ved at opbevarer sleevet i beholderen holder du det rent og pænt til næste gang du skal bruge din masturbator. Masturbatoren kommer med et låg, der sikrer den bedste opbevaring. Plejer og rengør du din masturbator hver gang, du har brugt den, så vil du få glæde af den i meget lang tid.

Detaljer
Vægt1170 g
Længde

25,9 cm

Indsætbar længde

22 cm

Bredde

9,6 cm

Indre diameter

1 cm (kan strækkes op til 6,5 cm)

Materiale

ABS, TPE

Farve

Sort

Specielle Egenskaber

15 års garanti

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din masturbator
 2. Brug regulatoren til at justerer vakuummet

Efter brug:

 1. Skyl sleevet grundigt i varmt vand
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad sleevet tørre efter rengøring
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Men Classic Masturbator – Sort”