Satisfyer Master G-punkts Vibrator i Lys Hudfarve – PRISVINDER

DKK 299,00

 • Oplev kraftige vibrationer og stimulerende fylde med denne G-punkt vibrator
 • Vibratoren er designet til at ramme og stimulere dit G-punkt helt perfekt – opnå den intense G-punkt orgasme
 • Vibratoren har en fuld længde på 17 cm og en diameter på 4,7 cm – en god og fyldig størrelse
 • Find din favorit indstilling blandt de 12 vibrationsindstillinger – du skifter nemt mellem dem med det brugervenlige interface
 • Vibratoren har et smart håndtag, der gør det lettere at holde og styre vibratoren

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Satisfyer Master G-punkts vibrator

Satisfyer Master G-punkts vibrator er en stor vibrator fra Satisfyer med et XXL design til dig, der gerne vil fyldes helt ud. Formet efter en penis giver den en lækker stimulering af dit G-punkt, og med sine 12 vibrationsindstillinger er der mange både blide og intense oplevelser at få med denne ekstra store dildovibrator.

Vibratoren er genopladelig og vandtæt. Den er fremstillet af kvalitetssilikone, der er 100% kropssikkert. Materialet giver dildoen en dejlig blød overflade. Dertil er skaftet lavet med Satisfyers særlige silicone-flex teknologi, der giver dig en smidig vibrator.

Sådan bruger du din Master G-punktsvibrator

Med en dildovibrator i størrelse XXL er det naturligvis vigtigt at huske glidecremen. Dertil skal du huske at bruge en vandbaseret glidecreme. Det er nemlig den eneste type af glidecreme, der kan bruges sammen med silikonematerialet som vibratoren er lavet af.

Vibratoren har et enkelt interface med tre knapper, hvorfra du styrer vibrationerne. Tænd vibratoren på knappen i midten og brug de to andre til at skifte frem og tilbage mellem de i alt 12 vibrationsindstillinger

Imponerende størrelse og form

Satisfyer Master G-punkts vibrator er lidt større end de fleste vibratorer. Dildoen har en indførbar længde på 17 cm og en diameter på 4,7 cm. Det er en god størrelse både i bredden og længden, til at give dig den tilfredsstillende fylde du søger.

Dildovibratorens udseende er naturligvis inspireret af virkeligheden, men med en let forbedret form. Det markeret penishoved gør det lettere at ramme og stimulere G-punktet. Det samme gør sig gældende for det lette bøj, der er i skaftet.

Fleksibelt design i lækre materialer

Det er naturligvis ikke kun udseendet, der betyder noget, når det kommer til dit sexlegetøj. Derfor er Satisfyer Master G-punkts vibrator også fremstillet i lækre materialer og med smarte egenskaber, der gør din oplevelse endnu bedre.

Dildoskaftet er lavet med Satisfyers egen silicone-flex teknologi. Det giver dig en ekstra smidig vibrator, hvor skaftet kan bøjes i alle retninger. Dertil er den fremstillet af silikone. Silikone er et blødt materiale, der er nemt at gøre rent. Det er derfor et fantastisk materiale til sexlegetøj.

Kraftig motor for masser af stimulering

Vibratoren er udstyret med en kraftig motor, der kan indstilles til 12 forskellige trin af vibrationer. Dette betyder, at du kan starte i det blide og arbejde dig helt op til de mest kraftige vibrationer. De mange forskellige indstillinger giver dig de bedste muligheder for at finde præcis de indstillinger, der er helt rigtige for dig.

Sammen med den fyldige størrelse vil vibrationerne uden tvivl give dig en stimulerende oplevelse som aldrig før. Trods kraften i den store vibrator er den en stille sag, og du kan diskret bruge med den uden at forstyrre – eller blive forstyrret.

Pas godt på din Satisfyer Master G-punkts vibrator

Som alt andet sexlegetøj, skal Satisfyer Master G-punkts vibrator også rengøres efter brug. Det er heldigvis hurtig gjort med en 100% vandtæt vibrator. Det eneste du skal gøre, er at skylle den grundigt ren. Brug også gerne en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj.

Herefter skal vibratoren være helt tør, inden du lægger den væk igen. Du kan med fordel anvende den medfølgende æske til opbevaring. Som alternativ kan du bruge en stofpose. På den måde beskytter du vibratoren fra det værste støv, indtil du skal bruge den igen.

Vægt430 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 50 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

17 cm

Diameter

4,7 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Vibration

12 vibrationer

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Oplev kraftige vibrationer og stimulerende fylde med denne G-punkt vibrator
 • Vibratoren er designet til at ramme og stimulere dit G-punkt helt perfekt – opnå den intense G-punkt orgasme
 • Vibratoren har en fuld længde på 17 cm og en diameter på 4,7 cm – en god og fyldig størrelse
 • Find din favorit indstilling blandt de 12 vibrationsindstillinger – du skifter nemt mellem dem med det brugervenlige interface
 • Vibratoren har et smart håndtag, der gør det lettere at holde og styre vibratoren

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Satisfyer vibrator
 2. Tænd for vibratoren ved at holde tænd/sluk knappen nede
 3. Skift mellem de 12 forskellige vibrationsindstillinger på knapperne

Efter brug:

 1. Sluk din vibrator ved holde tænd/sluk knappen nede
 2. Skyl din vibrator fra Satisfyer under varmt vand og brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 3. Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på vibratoren

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Master G-punkts Vibrator i Lys Hudfarve – PRISVINDER”