Satisfyer Love Triangle Klitoris Stimulator Sort

DKK 249,00

 • En app-styret klitorisstimulator
 • Uendelige indstillinger med brug af app
 • 11 pulseringsindstillinger og 10 vibrationsindstillinger ved manuel styring
 • Perfekt til langdistanceforhold
 • Gratis app til Android og iOS

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E31129 Kategorier: , , , , , GTIN: 4061504001784

Satisfyer Love Triangle klitoris stimulator

Satisfyer har med deres Satisfyer Love Triangle klitoris stimulator lavet et lækkert og legende produkt med endeløse muligheder for intens stimulation, og som er optimal til brug både solo og sammen med din partner. Satisfyer Love Triangle kan forbindes med din telefon og den gratis Satisfyer Connect app.

Med appen kan du få flere frække kombinationer af vibrationer og pulser. Med appen kan du også selv lave dine egne stimuleringsprogrammer for optimal individuel nydelse. Satisfyer kan også bruges uden appen, hvilket selvfølgelig også kan være rart nogle gange.

Sådan bruger du din Satisfyer Love Triangle klitoris stimulator

Du kan selv bestemme, om du vil bruge din klitorisstimulator med eller uden appen. Uanset hvad du ønsker, skal du tænde stimulatoren ved at holde tænd-knappen nede i 2 sekunder. Hold den samme knap nede i 4 sekunder for at koble stimulatoren op med appen.

Ønsker du til gengæld at styre stimulatoren manuelt, bruger du de to andre knapper. Knappen med to streger styrer de 11 pulseringsindstillinger, mens knappen med den bølgede streg styrer de 10 vibrationsindstillinger. De to forskellige former for stimulering kan kombineres på et utal af måder.

Oplev en kombination af stimuleringer

Satisfyer er blandt andet vellidte for deres egen innovative Airpulse-teknologi, som giver en behagelig stimulering af klitoris. Denne fungerer ved at Satisfyer Love triangle slutter tæt om klitoris og skaber et blidt vakuum, hvorfra pulserende bølger strømmer.

Men ikke nok med at dette sexlegetøj stimulerer med de såkaldte lufttryksbølger, så kan du også kombinere denne stimulering med de måske mere velkendte vibrationer. Ved at kombinere de to former for stimulering, kan du få præcis den oplevelse, du har brug for.

En app-styret stimulator – perfekt til par

Udover at Satisfyer Love Triangle er en god ven, når det kommer til onani, så er den også optimal at have med i sengen med din partner. Appen giver nemlig mange sjove muligheder for din partner. Med appen kan I for eksempel bruge stemmen eller et stykke musik til at bestemme stimuleringens rytme og hastighed.

En app-styret klitorisstimulator er også perfekt til jer, der er i et langdistanceforhold. Appen har en såkaldt “ekstern partner” funktion, der betyder, at du kan invitere din partner med ind i legen, selvom de befinder sig i et helt andet land.

Diskret og let at håndtere

Satisfyer Love Triangle klitoris stimulator er en lille og praktisk stimulator, som er ligetil at have i tasken, uden at den tager for meget plads. Den er en god løsning på rejser, da den har et hygiejnisk låg, som beskytter hovedet. Satisfyer Love Triangle klitoris stimulator måler kun 14,5 cm x 10,6 cm, og er altså en let lille sag.

Derudover har den et ergonomisk og strømlinet design, som gør den let at bruge og rar at håndtere. Den trekantede form gør den komfortabel at holde i hånden, og gør den let at bruge i forskellige stillinger. Stimulatoren er naturligvis helt vandtæt, så den også kan bruges i badet.

Pas godt på din nye Satisfyer Love Triangle klitoris stimulator

Vi ønsker selvfølgelig at du kan bruge dit nye sexlegetøj så længe som muligt. Derfor er det også vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Satisfyer Love Triangle klitoris stimulator. Kun ved at bruge den rette type glidecreme beskytter du silikonematerialets overflade.

Når du er færdig med legen skal Love Triangle rengøres. Skyld den først ren i varmt vand og brug derefter en rensespray lavet til sexlegetøj. Husk at sætte det praktiske låg tilbage på hovedet, når Love Triangle er tør. Opbevar gerne stimulatoren i den medfølgende æske eller en stofpose.

Vægt255 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 60 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Hvid

Vibration

11 pulseringsindstillinger og 10 vibrationsindstillinger ved manual styring, Uendelige vibrationer via app

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

15 års garanti, app styret, Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • En app-styret klitorisstimulator
 • Uendelige indstillinger med brug af app
 • 11 pulseringsindstillinger og 10 vibrationsindstillinger ved manuel styring
 • Perfekt til langdistanceforhold
 • Gratis app til Android og iOS

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme med stimulatoren
 • Tænd for stimulatoren ved at holde on-knappen nede i 2 sekunder
 • Kobl stimulatoren med appen ved at holde den samme knap nede i 4 sekunder
 • Ved manuel styring bruges knappen med to streger til styring af pulseringer og knappen med en bølget streg til styring af vibrationer

Efter brug: 

 • Sluk stimulatoren ved at holde knappen med en bølget streg nede i 2 sekunder
 • Skyl stimulatoren under varmt vand og brug en rensespray til at gøre den helt ren
 • Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på vibratoren

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Love Triangle Klitoris Stimulator Sort”