Satisfyer Love Triangle Air Pulse Klitoris Stimulator – Hvid

DKK 349,00

 • Oplev den perfekte kombination af vibrationer og pulserende lufttryksbølger med Love Triangle fra Satisfyer
 • Du får komplet kontrol over din nydelse med de to separat styret motorer
 • Skræddersy din stimulering med den smarte Satisfyer Connect app – fås til Android og iOS
 • Ved app-styring får du et utal af indstillinger – ved manuel styring får du 11 pulseringsmønstre og 10 vibrationsmønstre
 • Stimulatoren er vandtæt og kommer med en praktisk hætte – tag den med på farten, og brug den hvor du ønsker det

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Oplev den perfekte kombination af vibrationer og pulserende lufttryksbølger med Love Triangle fra Satisfyer
 • Du får komplet kontrol over din nydelse med de to separat styret motorer
 • Skræddersy din stimulering med den smarte Satisfyer Connect app – fås til Android og iOS
 • Ved app-styring får du et utal af indstillinger – ved manuel styring får du 11 pulseringsmønstre og 10 vibrationsmønstre
 • Stimulatoren er vandtæt og kommer med en praktisk hætte – tag den med på farten, og brug den hvor du ønsker det

Læs Mere

Beskrivelse

Satisfyer Love Triangle Air Pulse Klitoris Stimulator

Satisfyer har med deres Love Triangle skabt et legende produkt med endeløse muligheder for stimulering. Klitorisstimulatoren kan bruges med eller uden app og det nytænkende design, giver dig rig mulighed for komfortabel og pirrende leg – både alene og sammen med en partner.

Satisfyer Love Triangle kan forbindes med  den gratis Satisfyer Connect app, så du kan få endeløse kombinationer af vibrationer og pulseringer. Du kan også lave dine egne mønstre for optimal individuel nydelse. Stimulatoren stimulerer med vibrationer og pulserende lufttryksbølger.

Sådan bruger du din Satisfyer Love Triangle

Du kan selv vælge om du vil bruge klitorisstimulatoren med eller uden app. Uanset hvad skal du tænde stimulatoren ved at holde on-knappen nede i 2 sekunder. Ønsker du at koble den op med appen, holder du den efterfølgende nede i 4 sekunder.

Med appen kan du skifte mellem et utal af vibrations- og pulseringsprogrammer eller skabe dine egne. Bruger du stimulatoren manuelt kan du skifte mellem 11 pulseringsindstillinger og 10 vibrationsindstillinger. Lige meget hvad er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med stimulatoren.

Den smarte Airpulse-teknologi

Satisfyer er kendte for deres egen innovative Airpulse-teknologi, som giver en lækker stimulering af klitoris. Denne fungerer ved at Satisfyer Love Triangle omslutter klitoris med det bløde silikonehoved og skaber vakuum. Her bruger den vibrationer og Airpulse-teknologien til at stimulere dig uden direkte kontakt med klitoris.

Dette har bestemt sine fordele i forhold til følelse i klitoris og kan give nogle fantastiske orgasmer igen og igen. Mange kvinder der ellers oplever problemer med at få orgasmer, kan ofte opnå et intenst klimaks med denne form for stimulering.

En app-styret klitorisstimulator

Som altid byder Satisfyer på lækker selvforkælelse i første klasse, og den prisvindende Satisfyer Love Triangle er ingen undtagelse. Igennem appen kan du styre klitorisstimulatoren, så du får præcis den kombination af stimuleringer, du ønsker.

Udover at være en god ven når du er alene, så er den også en optimal ekstra hjælper at have med i sengen sammen med din partner. Den kan for eksempel bruges til et ekstra stimulerende forspil. Appen har også en sjov funktion, der lader din partners stemme eller et stykke musik styre stimuleringens intensitet og rytme.

Lille og let for diskret leg

Satisfyer Love Triangle er en lille og praktisk stimulator, som er let at gemme væk eller have med i tasken. Den er en god løsning på rejser, da den kommer med et smart låg, som beskytter hovedet og holder det rent.

Derudover har klitorisstimulatoren også en meget diskret størrelse. Den har et ergonomisk design, som gør den let og praktisk at bruge. Selvfølgelig er Satisfyer Love Triangle 100% vandtæt, så hvis ikke der ikke var muligheder nok over vand, så kan du også bruge den under bruseren eller i badekarret.

Pas godt på din Satisfyer Love Triangle

Vi ønsker selvfølgelig, at du kan bruge dit lækre nye sexlegetøj så længe som muligt. Derfor understreger vi også gerne vigtigheden af at gøre dit sexlegetøj rent efter brug. Med en vandtæt stimulator som denne er det dog intet problem.

Når du er færdig med at bruge din klitorisstimulator, skyller du den blot ren i varmt vand. Du kan med fordel også bruge en rensespray til sexlegetøj, der er en effektiv og antibakteriel spray udviklet specielt til rengøring af sexlegetøj. Sørg for at stimulatoren er helt tør, inden du pakker den væk i den medfølgende æske eller en stofpose.

Detaljer
Vægt255 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 60 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Hvid

Vibration

11 pulseringsindstillinger og 10 vibrationsindstillinger ved manual styring, Uendelige vibrationer via app

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

15 års garanti, app styret, Indeholder ikke latex og ftalater, Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme med stimulatoren
 • Tænd for stimulatoren ved at holde on-knappen nede i 2 sekunder
 • Kobl stimulatoren med appen ved at holde den samme knap nede i 4 sekunder
 • Ved manuel styring bruges knappen med to streger til styring af pulseringer og knappen med en bølget streg til styring af vibrationer

Efter brug:

 • Sluk stimulatoren ved at holde knappen med en bølget streg nede i 2 sekunder
 • Skyl stimulatoren under varmt vand og brug en rensespray til at gøre den helt ren
 • Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på vibratoren
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Love Triangle Air Pulse Klitoris Stimulator – Hvid”