Satisfyer Love Beads Soft Silikone – Sort

DKK 119,00

 • Prøv dette sæt med to analkæder i hver sit design
 • Begge analkæder er fremstillet af hudvenlig silikone – et materiale der er fleksibelt og føles silkeblødt
 • Sættet er godt til begyndere eller dig, der ønsker større variation i legen
 • Analkæderne har en lang silikonesnor med håndtag i enden for komplet kontrol

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Satisfyer Love Beads

Har du lyst til at prøve noget nyt? Så skal du have fat i dette sæt med to analkæder fra Satisfyer. Satisfyer Love Beads består af to kæder med forskellige designs. Der er altså rig mulighed for at udforske og eksperimentere med nye stimulerende oplevelser både alene og sammen med en partner.

Begge analkæder er fremstillet i et lækkert og fleksibelt silikonemateriale. Silikonen er naturligvis 100% kropsikker og har en dejlig blød overflade, der kun øger din nydelse. Begge kæder er designet med en praktisk snor, så du nemt kan tage dem ud igen.

Hvordan får jeg mest ud af mine Satisfyer Love Beads?

Du har sikkert hørt det før, men glidecreme er uundværligt i soveværelset, når det kommer til anal leg. Når du bruger silikone sexlegetøj som dette, skal du bruge en vandbaseret glidecreme. Sørg også for at bruge en der er lavet særligt til anal brug. Det vil give dig den bedste oplevelse.

Vælg den analkæde du ønsker at bruge og smør den godt ind. Det smarte ved en analkæde er, at kuglerne langs kæden bliver større, jo dybere du fører den ind. Du kan derfor uden problemer starte med at indføre de første par kugler og mærke efter. Du kan altid føre kæden længere op, hvis du ønsker det.

En perlerække af orgasmer

I modsætning til en anal plug giver en analkæde den største nydelse, når den trækkes ud. Kæden i sig selv og de kugler der er langs den, har ikke en særlig stor diameter. Det er nemlig ikke en fyldig stimulering, du får med Satisfyer Love Beads.

For at opnå den fulde effekt af de pirrende strukturer langs kæden skal den hives hurtigt ud, idet du får en orgasme. Følelsen vil gøre dit klimaks endnu bedre og give en intens nydelse. Eksperimenter med de to analkæder, og find den der fungerer allerbedst for dig.

Silkeblød og fleksibel analkæde

Begge analkæder er fremstillet af medicinsk silikone. Silikone er et fleksibelt materiale med mange fordele. Det har en overflade der føles silkeblød, hvilket jo kun er et plus, når du skal føre de stimulerende analkugler op.

Materialet er derudover også meget nemt at holde rent. God hygiejne er vigtig for at du kan få glæde af dine Satisfyer Love Beads i mange år fremover. Kædens fleksibilitet gør det let at føre det antal af kugler op som du ønsker, og gør den også meget komfortabel at have oppe.

Det perfekte sæt til nybegynderen

Skal du eksperimentere med anal stimulering for første gang? Så er et sæt med analkæder et godt sted at starte. Kæderne har en diameter, der er meget begyndervenlig. Derudover har du selv fuld kontrol over, hvor meget fylde du ønsker.

Kæderne har forskellige designs, men de nederste kugler på kæden er altid de mindste. Du kan derfor roligt indføre det første stykke af kæden og løbende øge fylden, jo mere komfortabel du bliver med at bruge anal sexlegetøj.

Hvordan passer jeg på mine Satisfyer Love Beads?

For at få den bedste oplevelse er det selvfølgelig vigtigt, at du passer godt på dit sexlegetøj. Husk derfor at vaske dem hver gang du har brugt dem. De kan vaskes med varmt vand samt en rensespray lavet særligt til sexlegetøj. Rensesprayen fjerner de sidste bakterier og sikrer dig den mest hygiejniske oplevelse.

Tør efter med en ren klud og sørg for, at dit sexlegetøj er helt tørt, inden du pakker det væk. Opbevar Satisfyer Love Beads et tørt sted og gerne i den medfølgende æske. Som alternativ kan du også bruge en stofpose.

Vægt345 g
Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Længde

20,5 cm

Indsætbar længde

14,5 cm

Diameter

Kæde 1: 1,9 – 3,3 cm, Kæde 2: 2 – 3,6 cm

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Prøv dette sæt med to analkæder i hver sit design
 • Begge analkæder er fremstillet af hudvenlig silikone – et materiale der er fleksibelt og føles silkeblødt
 • Sættet er godt til begyndere eller dig, der ønsker større variation i legen
 • Analkæderne har en lang silikonesnor med håndtag i enden for komplet kontrol

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Før du bruger dine Satisfyer Love Beads for første gang, så husk at vaske dem med varmt vand og sæbe
 2. Brug masser af vandbaseret glidecreme når du fører dine beads ind

Efter brug:

 1. Vask altid dine beads efter hver gang de er blevet brugt. De kan vaskes med varmt vand og en mild sæbe, og vi anbefaler at afslutte med en rensespray lavet særligt til sexlegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Love Beads Soft Silikone – Sort”