Satisfyer Love Beads Soft Silikone – Multi

DKK 119,00

 • Sættet indeholder to analkæder i forskellige designs – varier din oplevelse med anal stimulering
 • En analkæde er et begyndervenligt anal sexlegetøj – start legen med en kugle ad gangen
 • Analkæderne er fremstillet af medicinsk silikone – et hudvenligt materiale af høj kvalitet og god fleksibilitet
 • Det praktiske håndtag giver dig fuld kontrol over din nydelse – træk kuglerne ud, idet du får en orgasme

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E28617 Kategorier: , , , , , , , ,

Satisfyer Love Beads – et sæt med to analkæder

Skal du eksperimentere med anal stimulering? Så prøv dette analkæde sæt fra Satisfyer. Sættet indeholder to analkæder med forskellige stimulerende designs. Det giver dig rig mulighed for at udforske og prøve dig frem – det giver ligeledes større mulighed for variation.

Satisfyer Love Beads er fremstillet af blød og fleksibel silikone, der naturligvis er et 100% kropsikkert materiale. Kæderne har en praktisk ring i enden, der gør det nemt at tage dem igen. En analkæde er et begyndervenligt anal sexlegetøj, der giver rig mulighed for eksperimenter og større nydelse.

Sådan bruger du dine Satisfyer Love Beads

For at få den bedste oplevelse med dine Satisfyer Love Beads er glidecreme alfa og omega. Dertil er det også vigtigt, at du bruger den rigtige glidecreme. Glidecremen skal være lavet specielt til anal brug, og det skal være en vandbaseret glidecreme.

Vælg den analkæde du ønsker at bruge og før den op i det tempo, du er komfortabel med. Det smarte ved en analkæde er, at kuglerne langs kæden langsomt bliver større. Du kan derfor føre dem op en ad gangen, og dermed vænne dig til den øget fylde.

To pirrende designs

Med Satisfyer Love Beads får du to forskellige analkæder. De to kæder har tæt på den samme størrelse, men har forskellige designs, der kan give forskellige stimulerende oplevelser. Kæderne er begge lavet i et fleksibelt og blødt silikonemateriale af medicinsk kvalitet.

Den ene kæde har et design med runde kugler, mens den anden har diamantformet kugler langs kæden. De to designs stimulerer forskelligt og kan give dig variation i legen. Den ene kæde har en diameter mellem 1,9 – 3,3 cm, mens den anden kæde har en diameter mellem 2 – 3,6 cm.

Et begyndervenligt anal sexlegetøj

Leder du efter dit første stykke anal sexlegetøj? Så kan et sæt med to analkæder som dette være et godt sted at starte. Kæderne har en lille diameter, og du har fuld kontrol over, hvor meget af kæden du ønsker at indføre i første omgang.

En analkæde kan give øget nydelse under onani. Men den kan også bruges under forspil eller samleje. Det føles særlig godt, når kæden føres ud, idet du får en orgasme. Det vil øge din nydelse betydeligt.

Rengøring af dine Satisfyer Love Beads

Satisfyer Love Beads er nemme at gøre og holde rene. De er lavet i silikone, der er et hygiejnisk materiale, der er nemt at gøre rent. Efter brug skylles kæderne grundigt rene i varmt vand. Du kan med fordel også bruge en rensespray til sexlegetøj.

Sprayen bruges efter kæderne er skyllet rene og fjerner de sidste bakterier. Efter rengøringen er det vigtigt, at dit sexlegetøj er helt tørt, inden de lægges væk. Opbevar dit sexlegetøj i den medfølgende æske eller i en stofpose.

Vægt172 g
Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Multi

Længde

20,5 cm

Indsætbar længde

14,5 cm

Diameter

Kæde 1: 1,9 – 3,3 cm, Kæde 2: 2 – 3,6 cm

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Sættet indeholder to analkæder i forskellige designs – varier din oplevelse med anal stimulering
 • En analkæde er et begyndervenligt anal sexlegetøj – start legen med en kugle ad gangen
 • Analkæderne er fremstillet af medicinsk silikone – et hudvenligt materiale af høj kvalitet og god fleksibilitet
 • Det praktiske håndtag giver dig fuld kontrol over din nydelse – træk kuglerne ud, idet du får en orgasme

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Før du bruger dine Satisfyer Love Beads for første gang, så husk at vaske dem med varmt vand og sæbe
 2. Brug masser af vandbaseret glidecreme når du fører dine beads ind

Efter brug:

 1. Vask altid dine beads efter hver gang de er blevet brugt. De kan vaskes med varmt vand, og vi anbefaler at afslutte med en rensespray lavet særligt til sexlegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Love Beads Soft Silikone – Multi”