Satisfyer Haute Couture Luxury Klitoris Stimulator i Sort – TESTVINDER

DKK 499,00

 • Klitorisstimulator i luksuriøst og elegant design
 • Med 11 pulseringsindstillinger og 10 vibrationsindstillinger
 • Udstyret med to motorer der kan styres separat
 • Fremstillet af medicinsk silikone, ægte læder og guldmetal
 • Stimulatoren er vandtæt og genopladelig

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E28575 Kategorier: , , , , GTIN: 4049369016556

Satisfyer Haute Couture Luxury – lidt luksus til hverdagen

Uanset om du har prøvet en lufttryksvibrator før eller ej, så kan den lækre Satisfyer Haute Couture Luxury model være noget for dig! Det elegante og stilfulde design er lavet i ægte læder og har flotte gyldne detaljer i metal. Derudover er dette ikke en helt almindelig stimulator.

Ikke nok med at du kan blive stimuleret med pulserende lufttryksbølger, så kan du også nyde de mere velkendte og rumlende vibrationer. Klitorisstimulatoren er udstyret med to motorer, der kan styres separat. Du har derfor komplet kontrol over din nydelse.

Sådan bruger du din Satisfyer Haute Couture Luxury stimulator

Satisfyer Haute Couture Luxury bruges ved at du placerer hovedet over klitoris, indtil du finder den rigtige position. Her vil du kunne mærke, at der nærmest dannes et lille vakuum, når først lufttrykket bølger ind over dig.

Du kan styre vibrationerne og de pulserende lufttryksbølger separat. Brug +/- knapperne til at skifte frem og tilbage mellem 11 pulseringsindstillinger og den runde knap til at skifte mellem 10 vibrationsindstillinger. Husk altid at bruge vandbaseret glidecreme sammen med din stimulator.

Et luksus klitoris stimulator

Er designet på dit sexlegetøj lige så vigtigt som dets funktioner? Så er Satisfyer Haute Couture Luxury måske den helt rette klitoris stimulator for dig. Ikke nok med at du får en effektiv stimulator med mange indstillinger, så får du også et sexlegetøj fremstillet af smukke materialet af høj kvalitet.

Hovedet af stimulatoren er fremstillet af medicinsk silikone. Denne form for silikone er af højeste kvalitet. Det er et meget hygiejnisk materiale og så er det silkeblødt. På forsiden er stimulatoren beklædt med ægte læder. Læderstykket er omkranset af et smukt metalbånd i guldfarve.

Oplev to former for stimulering

Satisfyer Haute Couture Luxury har ikke bare én men hele to stærke motorer. Motorerne stimulerer med henholdsvis vibrationer og lufttryksbølger. Man kan derfor godt sige, at du får to stykker sexlegetøj i én med denne model. Er du for eksempel i tvivl om, hvorvidt det er en klitorisvibrator eller -stimulator du skal have, kan du blot købe denne model i stedet.

Her får du det bedste fra to verdener. For at gøre det hele bedre kan du endda styre de to former for stimulering separat fra hinanden. Det vil sige, at du kan øge intensiteten på vibrationerne, uden at gøre det samme for lufttryksbølgerne.

Glæd dig til meget mere sjov

Udforsk vibrationer og intensitet når det passer dig, og glæd dig til mange nye spændende oplevelser med din nyeste følgesvend. Du kan også introducere din partner for din nye ven. Stimulatoren er nemlig lige så god til forspil som den er til sololeg.

Derudover kan du også udforske de mange indstillinger mens du nyder et afslappende karbad. Stimulatoren er fuldstændig vandtæt og kan derfor uden problemer bruges i badet. Vi anbefaler at du giver dig god tid første gang du bruger dit nyindkøbte legetøj – så kan I rigtig lære hinanden at kende.

Pas godt på din Satisfyer Haute Couture Luxury stimulator

Du kan nemt gøre din stimulator ren ved at skylle den under varmt vand og derefter benytte en rengøringsspray. En rengøringsspray er en antibakteriel spray udviklet specielt til brug på sexlegetøj, der virker effektivt mod bakterier. Den er dog samtidig skånsom mod materialet. Du kan ligeledes bruge sexlegetøjet efterfølgende – sprayen er nemlig også mild mod huden.

Er din stimulator helt ren, er den klar til at blive tørret. Det er vigtigt, at dit sexlegetøj altid er helt tørt, inden du pakker det væk. Når stimulatoren er tør, kan du med fordel bruge den medfølgende æske til opbevaring. Alternativt kan du bruge en stofpose.

Vægt380 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 70 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

19,2 cm

Bredde

5,3 cm

Materiale

100% ægte læder, ABS-Plast, Medicinsk silikone

Farve

Sort, Guld og hvid

Vibration

10 vibrationsindstillinger, 11 pulseringsindstillinger

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Klitorisstimulator i luksuriøst og elegant design
 • Med 11 pulseringsindstillinger og 10 vibrationsindstillinger
 • Udstyret med to motorer der kan styres separat
 • Fremstillet af medicinsk silikone, ægte læder og guldmetal
 • Stimulatoren er vandtæt og genopladelig

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din stimulator
 2. Tænd for vibratoren ved at holde + knappen nede i 2 sekunder
 3. Skift frem og tilbage mellem de 11 pulseringsindstillinger med +/- knapperne
 4. Skift mellem de 10 vibrationsindstillinger med den runde knap

Efter brug:

 1. Sluk din vibrator ved at holde den runde knap nede i 2 sekunder
 2. Skyl stimulatoren under varmt vand og brug en rensespray til at gøre den helt ren
 3. Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på vibratoren

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Haute Couture Luxury Klitoris Stimulator i Sort – TESTVINDER”