Satisfyer Double Whale Par Vibrator

DKK 300,00

 • Vibratoren er designet til brug under samleje – stimulerer både ham og hende
 • Mærk de kraftige vibrationer mod klitoris, G-punkt og penis
 • Nyd et sjovt design der får den effektive vibrator til at ligne en hval
 • I kan vælge mellem 10 vibrationsindstillinger med få klik
 • Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone – et hudvenligt og silkeblødt materiale af højeste kvalitet

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E27987 Kategorier: , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Satisfyer Double Whale par vibrator

I deler i forvejen det meste, så hvorfor ikke også dele nydelse ved brug af fælles sexlegetøj? Med den søde Satisfyer Double Whale par vibrator, har I nu mulighed for at opnå klimaks sammen. Den U-formede vibrator indføres i vagina samt lægges på klitoris, imens manden penetrerer vagina.

Vibratoren har hele 10 vibrationsprogrammer, heraf 7 forskellige vibrationsrytmer og 3 forskellige intensiteter. Der er altså både milde og kraftfulde vibrationer, der giver ekstra stimulering under sex. Skift mellem de forskellige niveauer, og opnå et ekstra intimt og intenst klimaks sammen.

Dobbelt op på vibrationer – dobbelt op på sjov

Satisfyer Double Whale par vibratoren har ikke blot én, men hele to motorer. I får altså dobbelt op på vibrationer, som vil stimulere indefra og ud. Kvinden får stimulering fra klitoris vibrationerne, de indvendige vibrationer, samt penis der rammer og stimulerer G-punktet.

Da den ene ende er indført i vagina, får kvinden følelsen af at være fyldt ekstra godt ud, mens manden vil opleve at det føles strammere. Så alt i alt, får I begge dobbelt op på vibrationer, stimulering og forhåbentlig orgasmer.

Sjovt og legende design

Selvom den er yderst kraftfuld, er den også sød at se på. Lad os starte med udseendet, der decideret ligner en lille hval, med den blå farve, de indvendige riller, den hvide knap ovenpå, og til sidst men ikke mindst de søde smilende øjne.

Dertil er der også u-formen, som også får den til at ligne en hval. Rillerne på indersiden er med til at stimulere vaginas skedevæg. Satisfyer Double Whale par vibrator er en lille sag og har en indførelseslængde på 8 cm.

Fælles nydelse til lands og til vands

Med en Satisfyer Double Whale par vibrator er der mange muligheder for at opnå fælles nydelse. Det er nemlig en lille sag, som nemt kan være i tasken, når I skal på farten. Tag den med på ferie, eller på et weekendophold. Skulle der være badekar eller boblebad er det endnu bedre. Vibratoren er nemlig helt vandtæt.

Der er derfor mange muligheder for at bruge den både til lands og til vands! Selvom en hval nok trives bedst i vand. Mange par oplever, at vibrationerne føles endnu mere intense under vand, så prøv det samme og begiv jer ud i en ekstra våd og fræk leg.

Fremstillet af silkeblødt silikone

Satisfyer Double Whale par vibratoren er lavet i det bedste materiale, I kan få, nemlig medicinsk silikone. Silikonen er yderst skånsom mod huden, er ftalat-fri og allergivenlig. Har du sart hud, er det dette materiale du skal gå efter. Silikonen føles silkeblød og er utrolig fleksibel, hvilke gør den til det perfekte sexlegetøj.

Den glatte overflade gør, at bakterier ikke sætter sig særlig nemt fast, og den er nem at gøre ren. I får altså både et skånsomt og hygiejnisk produkt, der er sødt at se på, giver lækre vibrationer og som kan bruges over og under vand.

Brug godt med smørelse

Vi anbefaler altid at bruge godt med glidecreme, både med og uden sexlegetøj. Glidecremen giver nemlig et ekstra godt glid, så I undgår at der opstår ubehagelige gnidninger. Med en Satisfyer Double Whale par vibrator er det vigtigt at bruge glidecreme, da den skal indføres i vagina, samt penis vil gnide op og ned ad den.

Brug altid vandbaseret glidecreme med legetøj i silikone, og sørg for at bruge en god mængde. Smør det på klitoris, skedeåbning, penis samt evt. også på vibratoren, inden den indføres i vagina. Med masser af glidecreme, vil penis glide behageligt ind og ud.

Hurtig og nem rengøring Satisfyer Double Whale

Da silikonen gør den glat og mere hygiejnisk, er den også hurtig og nem at rengøre. I skal altid rengøre jeres sexlegetøj efter brug, da det selvfølgelig er mest hygiejnisk, men det også forlænger levetiden når man passer på sit sexlegetøj.

Efter brug skal par vibratoren blot vaskes under varmt vand, tørres af og derefter renses med en rensespray til sexlegetøj. Smid den evt. til opladning i et par timer med det medfølgende magnetiske USB-kabel, og så kan den ellers komme tilbage i skuffen i æsken eller en stofpose.

Detaljer
Vægt131 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 65 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

8,7 cm

Bredde

3,3 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Blå

Vibration

10 vibrationsindstillinger

Specielle Egenskaber

15 års garanti

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før brug

 • Start ud med at vaske vibratoren i varmt vand før første brug
 • Smør vandbaseret glidecreme på klitoris, skedeåbning, penis samt på vibratoren
 • Påfør evt. en orgasmegel på klitoris 10-15 minutter før, for yderligere stimulering
 • Tænd ved at trykke på den store knap
 • Skift mellem de 10 forskellige vibrationer ved at trykke på knappen

Efter brug

 • Sluk ved at holde knappen nede
 • Vask din Satisfyer under varmt vand
 • Rens med en rensespray til sexlegetøj
 • Sæt vibratoren til opladning i mindst 2-3 timer. Magnetstikket klikkes på de to metaldutter på vibratoren. Den anden ende af kablet sættes i din computer eller dit opladerstik i stikkontakten
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Double Whale Par Vibrator”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%