Satisfyer Double Plus Remote Par Vibrator

DKK 290,00

 • Parvibratoren er designet til brug under samleje – stimulerer både mand og kvinde
 • Vibratoren stimulerer klitoris, G-punktet og penis på samme tid
 • I får 10 vibrationsprogrammer, I nemt kan skifte mellem med den medfølgende fjernbetjening
 • Vibratoren er 100% vandtæt, så I også kan bruge den i badet – den er også nem at gøre ren efter brug

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Satisfyer Double Plus Remote par vibrator

Der er noget ekstra frækt ved at begge partner har lige meget nydelse, og det er en nydelse man skaber sammen. Med en Satisfyer Plus Remote par vibrator vil I begge opleve de stimulerende vibrationer under sex. Den har 10 forskellige vibrationsprogrammer, så I kan lege med forskellige intensiteter undervejs.

Brug den sammen når I dyrker sex, eller lad den ene af jer styre vibratoren via den medfølgende fjernbetjening. Prøv at gå ind i et andet rum, eller tag den med når I skal i byen, imens den ene styrer vibrationerne. Vibratoren fra Satisfyer kan også styres uden fjernbetjeningen.

Hvordan bruges Satisfyer Double Plus Remote par vibrator?

Start med at smøre et godt lag vandbaseret glidecreme på begge stykker af vibratoren, inden den føres ind i vagina og placeres på klitoris. Vibratoren bæres under samleje. Tænd på selve vibratoren eller via fjernbetjeningen. Skift mellem de mange vibrationer på +/- knapperne.

Den nemmeste måde at bruge den på, er mens kvinden ligger ned, men prøv jer frem og find jeres yndlingsstilling med Satisfyer Double Plus Remote vibratoren. Da den er vandtæt kan I sagtens tage den med i badet. Sluk ved at trykke på selve vibratoren eller på sluk-knappen på fjernbetjeningen.

Frække fjernstyrede vibrationer

Styr vibrationerne med den medfølgende fjernbetjening. Vibratoren har hele to separate motorer, så den vibrerer både udvendigt og indvendigt. I kan skifte mellem dem 10 forskellige vibrationsprogrammer på selve vibratoren eller med fjernbetjeningen.

Brug de frække fjernstyrede vibrationer sammen under samleje, eller lad den ene styre den som en del af et forspil eller sjov sexleg en aften i byen. Der er mange muligheder med en fjernbetjent vibrator, så slip fantasien løs.

En ekstra våd oplevelse

Du har nok allerede fået en fornemmelse af, at Satisfyer Double Plus Remote vibratoren kan bruges mange steder. Men noget du måske ikke ved er, at den også kan bruges under vand. Vibratoren er nemlig helt vandtæt.

Gør lidt ekstra ud af oplevelsen, og tag den med under bruseren eller i badekarret. Nogle par oplever, at vibrationerne føles endnu vildere og mere intense under vand. Sørg blot for at den sidder ordentlig og ikke glider ud.

Stimulerer både G-punktet og klitoris

Satisfyer Double Plus Remote par vibratoren er genial, da den stimulerer på alle tænkelige måder. Er du kvinde bliver du stimuleret indefra og ud. Den indvendige del rammer nemlig G-punktet, og bruger du den sammen med en partner, stimuleres G-punktet yderligere, når han trænger ind.

Den udvendige del stimulerer klitoris, hvilket tilsammen kan give yderst intense orgasmer. Manden får også dobbelt op på stimulering, da han både stimuleres med de mange vibrationer og en ekstra stram følelse.

Husk glidecremen

Glidecreme er altid en god idé, når der bruges sexlegetøj, og generelt også under samleje. Ikke nok med, at det skaber et ekstra godt glid, og du undgår ubehagelige gnidninger – så er glidecreme med til at du mærker det hele bedre. Glidecreme er for alle, også selvom kvinder producerer naturligt glidemiddel.

Sørg for at putte en god mængde på vibratorstykket inden det indføres i vagina, samt på penis, så den nemt kan glide ind og ud. Brug altid vandbaseret glidecreme med Satisfyer Double Plus Remote vibratoren, da materialet ikke tåler andet.

Fløjlsblødt silikone

I dag er meget sexlegetøj lavet i det berømte medicinske silikone, også Satisfyer Double Plus Remote. Denne type materiale er det bedste for huden, da det er yderst skånsomt og fri for uønskede kemikalier. Materialet er fleksibelt og silkeblødt mod huden, og så er det allergivenligt.

Overfladen er glat så bakterierne har svært ved at sætte sig fast, hvilket gør den hygiejnisk og nem at rengøre. Du skal derfor blot vaske den under varmt vand efter brug, inden du tørrer af og evt. bruger en rensespray udviklet til sexlegetøj.

Detaljer
Vægt252 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 65 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

8,8 cm

Bredde

5,3 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

10 hastigheder

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

15 års garanti

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før brug

 • Start ud med at vaske vibratoren i varmt vand før det allerførste brug
 • Smør vandbaseret glidecreme på klitoris, skedeåbning, penis samt på vibratoren
 • Tænd ved at holde trykke på ON/OFF knappen på fjernbetjeningen, eller den store knap på vibratoren
 • Skift mellem de forskellige vibrationer på + og – knappen på fjernbetjeningen

Efter brug

 • Sluk ved at trykke på ON/OFF knappen på fjernbetjeningen, eller den store knap på vibratoren
 • Vask din Satisfyer under varmt vand
 • Rens med en rensespray til sexlegetøj
 • Sæt vibratoren til opladning i mindst 2-3 timer. Magnetstikket klikkes på de to metaldutter på vibratoren. Den anden ende af kablet sættes i din computer eller dit opladerstik i stikkontakten
Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af Satisfyer Double Plus Remote Par Vibrator

 1. Lone

  Gode vibrationer men lidt for levende
  Selve vibrationerne er ret gode og gør hvad de skal, men den lille vibrator ville ikke rigtig blive siddende. Den blev ved med at ryge med ud og man blev derfor nød til at holde den på plads – lidt irriterende, men det gik da.

 2. kim

  Ikke lige god til os begge
  Vi købte vibratoren fordi vi synes det var smart at den kunne stimulere os begge, men vi har ikke rigtig kunne sætte den rigtigt, så den rammer os begge rigtigt. Det er faktisk mest mig der kan mærke den, hvor hun ikke rigtig kan mærke den ordentligt på klitoris. Vibrationerne er gode og vi er også glade for fjernbetjeningen, der gør den nem at bruge mens man er i gang. Vi har brugt den til forspil hvor det så er hende der kan nyde den.

Tilføj en anmeldelse af varen

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%