Satisfyer Double Plus Partner Vibrator

DKK 259,00

 • Vibratoren er designet til brug under samleje – stimulerer både mand og kvinde
 • I får hele 10 vibrationsindstillinger, som I nemt kan skifte mellem
 • Med motorer i hver ende, får I det fylde udbytte af de kraftige vibrationer
 • Vibratoren er både vandtæt og støjsvag, så I kan bruge den, hvor I ønsker det
 • Materialet er medicinsk silikone, hvilket sikrer jer en silkeblød og hudvenlig overflade

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E27986 Kategorier: , , ,

Satisfyer Double Plus Partner Vibrator

Opnå endnu større fælles nydelse med en parvibrator fra Satisfyer? Med en Satisfyer Double Plus Partner vibrator får I begge glæden af dejlige vibrationer under samleje. Indsæt vibratoren i vagina, tænd og mærk hvordan de mange vibrationer stimulerer både klitoris, G-punktet og penis under penetrering.

Den lille sag har hele 10 vibrationsprogrammer, med 3 forskellige intensiteter og 7 forskellige vibrationsmønstre. Der er altså rig mulighed for, at finde jeres yndlingsvibrationer, der bare virker hver gang. Brug den i sengen, på sofaen eller i badet – den er nemlig vandtæt.

Sådan bruger I Satisfyer Double Plus Partner vibratoren

Start med at påføre vandbaseret glidecreme på klitoris, skedeåbning samt penis. Smør også gerne noget på vibratoren for et endnu bedre glid. Sæt den på plads i vagina, så den ligger behageligt på klitoris, inden I begynder med penetrering. Tryk på den store knap for at tænde og skift mellem de mange vibrationer for hvert tryk på knappen.

Start ud med bløde og milde vibrationer, for den mest pirrende oplevelse. Arbejd jer stille og roligt op, og brug de kraftige vibrationer til at få de mest intense orgasmer. De skønne vibrationer kan selvfølgelig også bruges som en del af forspillet.

Klitoris og G-punkt stimulering

Satisfyer Double Plus Partner vibratoren har et ergonomisk design, der udformer sig i en u-form. Netop formen gør, at både klitoris og G-punktet stimuleres på én og samme tid. Den ene ende ligger på klitoris, mens den anden indføres i vagina. Det er dog ikke kun kvinden, der vil få glæde af de mange vibrationer.

Manden vil nemlig også føle dem, når han penetrerer vagina. Vibratoren vil ligeledes give ekstra intensitet til begge parter. Kvinden vil føle penetreringen mere samtidig med at manden vil opleve en strammere følelse.

Dobbelt op på vibrationer – dobbelt op på orgasmer

Med Satisfyer Double Plus Partner vibrator får I ikke bare én, men hele to vibratorer! Den har nemlig 2 motorer. Én i hver ende, så der både stimuleres indvendigt og udvendigt. Med de lækre vibrationer indvendigt, stimuleres G-punktet via vibrationerne, men også ved penetrering.

Udvendigt er det selvfølgelig klitoris, der stimuleres. Manden vil også føle vibrationerne, og da vibratoren ligger inde i vagina, vil kvinden føles strammere. Der er altså dobbelt op på vibrationer, stimulering og forhåbentlig også orgasmer.

Perfekt til fræk parleg

Engang imellem er det bare lidt sjovere, når der involveres sexlegetøj – også selvom sex i sig selv jo er dejligt. Spice jeres sexliv op med en Satisfyer Double Plus Partner vibrator, og få nye frække oplevelser sammen. I kan tage den frem når I ligger i sengen og i badet. Den er ligeledes nem at tage med på et romantisk weekendophold.

Den er vandtæt, og faktisk mener mange par, at dens vibrationer er endnu mere intense under vand. Tag den med under bruseren eller i badekarret, hvis I er så heldige at have sådan en.

Fremstillet af kropsikker silikone

Satisfyer Double Plus Partner vibratoren er lavet i medicinsk silikone. Denne type silikone er yderst skånsom for huden samt allergivenlig. Har du en sart hud, er det dette materiale du skal vælge. Silikonen er silkeblød og fleksibel, hvilket gør vibratoren behagelig at bruge – den bevæger sig nemlig efter jeres bevægelser.

Egentlig er der kun fordele ved medicinsk silikone. Den glatte overflade gør, at bakterier ikke sætter sig nemt fast, og den er hurtig at gøre ren. I får altså både et skånsomt og hygiejnisk produkt.

Let rengøring af Satisfyer Double Plus Partner vibrator

Efter brug er det vigtigt at vibratoren gøres ren. Det giver jer en hygiejnisk oplevelse, næste gang I skal bruge den og er samtidig med til at øge produktets levetid. Det er heldigvis både nemt og hurtigt med en vandtæt vibrator som denne.

Når I er færdige med vibratoren, skal den skylles ren i varmt vand. I kan med fordel også bruge en rensespray lavet specielt til sexlegetøj. Den vil fjerne alle bakterier og sikre jer det bedste resultat. Efter rengøring skal vibratoren være helt tør, inden den opbevares i en æske eller en stofpose.

Vægt134 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 65 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

8,8 cm

Indsætbar længde

7 cm

Bredde

5,3 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

10 hastigheder

Specielle Egenskaber

15 års garanti

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Vibratoren er designet til brug under samleje – stimulerer både mand og kvinde
 • I får hele 10 vibrationsindstillinger, som I nemt kan skifte mellem
 • Med motorer i hver ende, får I det fylde udbytte af de kraftige vibrationer
 • Vibratoren er både vandtæt og støjsvag, så I kan bruge den, hvor I ønsker det
 • Materialet er medicinsk silikone, hvilket sikrer jer en silkeblød og hudvenlig overflade

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 • Start ud med at vaske vibratoren i varmt vand før første brug
 • Smør vandbaseret glidecreme på klitoris, skedeåbning, penis samt på vibratoren
 • Påfør evt. en orgasmegel på klitoris 10-15 minutter før, for yderligere stimulering
 • Tænd ved at trykke på den store knap
 • Skift mellem de 10 forskellige vibrationer ved at trykke på knappen

Efter brug

 • Sluk ved at holde knappen nede
 • Vask din Satisfyer under varmt vand
 • Rens med en rensespray til sexlegetøj
 • Sæt vibratoren til opladning i mindst 2-3 timer. Magnetstikket klikkes på de to metaldutter på vibratoren. Den anden ende af kablet sættes i din computer eller dit opladerstik i stikkontakten

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Double Plus Partner Vibrator”