Satisfyer Double Classic Par Vibrator – PRISVINDER

DKK 159,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Vibrator designet til brug under samleje – perfekt til parret der ønsker ekstra stimulans
 • Den er designet til at stimulere klitoris, G-punkt og penis på samme tid
 • Vibratorens indvendige del sidder inde i vagina samtidig med, at der er plads til penis
 • I får 3 vibrationsintensiteter og 7 mønstre, der nemt kan skiftes mellem med det brugervenlige interface
 • Den er fremstillet af medicinsk silikone – et silkeblødt materiale der er både hudvenligt og holdbart
 • Vibratoren er vandtæt og støjsvag, så I kan bruge den, præcis hvor I ønsker det

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E27985 Kategorier: , , , ,

Satisfyer Double Classic par vibrator

Tag jeres fælles nydelse til nye højder med en parvibrator fra Satisfyer. Med Satisfyer Double Classic par vibrator bliver I begge forkælet af skønne vibrationer. Vibratoren er designet således, at den sidder i kvindens vagina, imens mandens penis penetrerer. På den måde mærker I begge de lækre vibrationer.

Vibratoren har 3 ophidsende vibrationsintensiteter og hele 7 vibrationsmønstre, som sender vibrationer igennem hele legetøjet. Der er altså rig mulighed for at blive stimuleret indefra og ud, mens I dyrker sex. Vibratoren er dertil både vandtæt og genopladelig.

Sådan bruger I Satisfyer Double Classic par vibrator

Vibratoren er meget brugervenlig og har kun én knap. Det er derfor også et meget begyndervenligt sexlegetøj. For at få den bedste oplevelse med vibratoren skal I huske at bruge den sammen med vandbaseret glidecreme. Sørg for at smøre en god mængde på den indvendige del.

Når vibratoren er sat på plads, kan I tænde vibrationerne ved at holde knappen nede. Tryk herefter for at skifte mellem de 10 vibrationsindstillinger. I kan med fordel eksperimentere med vibratoren i forskellige stillinger, indtil I finder den, der fungerer bedst for jer.

Fælles nydelse

Med en Satisfyer Double Classic får I et sexlegetøj skabt til fælles nydelse. Vibratoren er udformet så den indgår nemt og naturligt som en del af jeres samleje og tilføjer ekstra stimuli til jer begge.

Når vibratoren sidder i vagina, og manden samtidig penetrerer, vil kvinden få følelsen af at være fyldt godt ud, samtidig med at den indvendige del skubbes op mod G-punktet. Manden vil ligeledes opleve, hvordan det føles strammere, hvilket sammen med vibrationerne vil øge hans nydelse.

Dobbelt orgasme – dobbelt så meget sjov

Med en Satisfyer Double Classic par vibrator, får I en yderst kraftig vibrator. I kan skifte mellem i alt 10 vibrationsindstillinger, hvoraf I får 3 forskellige intensiteter og 7 mønstre. Den ene ende føres ind i vagina, mens den anden ligger på klitoris. Da den kraftige motor får hele legetøjet til at vibrere, kan vibrationerne mærkes indvendigt og udvendigt.

Prøv at starte ud med blide og milde vibrationer inden I skifter til de mere kraftigere og intense. På den måde bliver I lige så stille pirret og opstemt, mens jeres orgasmer bliver bygget op til at blive yderst kraftfulde. Denne parvibrator er et must have i natbordsskuffen!

Silkeblødt silikone

I dag går vi heldigvis mere og mere op i, at produkter skal være fri for farlige kemikalier. Meget sexlegetøj kommer derfor i medicinsk silikone, som er det sundeste og mest skånsomme for kroppen – også Satisfyer Double Classic par vibratoren. I kan være sikker på et kropsikkert materiale, som ikke er porøst og derfor kan holde til en del.

Der er flere fordele ved medicinsk silikone. Silikonen gør sexlegetøjet silkeblødt og yderst fleksibelt. Derudover er det skånsomt mod huden og allergivenligt. Så har du sart hud, er det dette materiale du skal skaffe sexlegetøj i. Bakterier sætter sig heller ikke særlig nemt fast, hvilket gør den mere hygiejnisk og nem at gøre rent.

Nem rengøring Satisfyer Double Classic par vibrator

Den glatte silikone er både vandtæt og yderst hygiejnisk, hvilket gør den nem at rengøre. Når I har brugt jeres Satisfyer Double Classic par vibrator, skal den rengøres. Vask den blot under varmt vand, indtil den ser ren og pæn ud. Tør af og spray så med en rensespray til sexlegetøj.

Rensesprayen til sexlegetøj er selvfølgelig skånsom mod din hud og materialet. Den desinficerer jeres sexlegetøj, så I er helt sikker på, at det er rent og klart til næste gang. Spray 2-3 gange, og lad det tørre eller tør af, inden i vibratoren lægges tilbage i skuffen.

Vægt196 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 65 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

9,5 cm

Indsætbar længde

7 cm

Bredde

6,7 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

10 vibrationsindstillinger

Specielle Egenskaber

15 års garanti

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Vibrator designet til brug under samleje – perfekt til parret der ønsker ekstra stimulans
 • Den er designet til at stimulere klitoris, G-punkt og penis på samme tid
 • Vibratorens indvendige del sidder inde i vagina samtidig med, at der er plads til penis
 • I får 3 vibrationsintensiteter og 7 mønstre, der nemt kan skiftes mellem med det brugervenlige interface
 • Den er fremstillet af medicinsk silikone – et silkeblødt materiale der er både hudvenligt og holdbart
 • Vibratoren er vandtæt og støjsvag, så I kan bruge den, præcis hvor I ønsker det

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 • Start ud med at vaske vibratoren i varmt vand før første brug
 • Smør vandbaseret glidecreme på klitoris, skedeåbning, penis samt på vibratoren
 • Tænd ved at trykke på den store knap
 • Skift mellem de 10 forskellige vibrationer ved at trykke på knappen

Efter brug

 • Sluk ved at holde knappen nede
 • Vask din Satisfyer under varmt vand
 • Rens med en rensespray til sexlegetøj
 • Sæt vibratoren til opladning i mindst 2-3 timer. Magnetstikket klikkes på de to metaldutter på vibratoren. Den anden ende af kablet sættes i din computer eller dit opladerstik i stikkontakten

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Double Classic Par Vibrator – PRISVINDER”