Satisfyer Deluxe Klitoris Stimulator

DKK 249,00

 • Lufttryksstimulator til klitoris
 • Udstyret med 11 trykbølgestyrker
 • Opnå intense klitorisorgasmer
 • Fremstillet af blød og hygiejnisk silikone
 • Stimulatoren er vandtæt og støjsvag
 • Genopladelig – USB-kabel medfølger

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27981 Kategorier: , , , , GTIN: 4049369015122

Satisfyer Deluxe – En effektiv og diskret klitoris stimulator

Er du klar til de vildeste klitorisorgasmer? Med en Satisfyer Deluxe er du sikret de dejligste orgasmer, når de mange lufttryksbølger stimulerer med sine pulserende bølger over din klitoris. Stimulatoren fra Satisfyer er vandtæt, så du også kan bruge den i badet. Den er lille og diskret, hvilket gør den nem at have med på farten.

Du får hele 11 niveauer af lufttryksbølger at skifte imellem, når du bruger den alene eller din partner bruger den på dig. Selve mundstykket er i medicinsk silikone, som er det mest skånsomme og hudvenlige materiale du kan få. Silikonen er silkeblød og yderst hygiejnisk.

Sådan bruger du din Satisfyer Deluxe

Klitoris stimulatoren har kun to knapper du skal koncentrere dig om. Det er derfor meget nemt at justere intensiteten mens du bruger stimulatoren. For at tænde vibratoren skal du holde den ene knap nede i 2 sekunder. Herefter kan du frit skifte frem og tilbage mellem de i alt 11 lufttryksbølgeindstillinger.

Selvom stimulatoren ikke behøver at være i direkte kontakt med huden, for at du kan nyde lufttryksbølgerne, så anbefales det stadig, at du bruger en vandbaseret glidecreme. Det vil nemlig få de pulserende bølger til at føles endnu bedre.

Oplev den magiske Air-Pulse teknologi

Air-pulse teknologien er Satisfyers egen og den er udviklet til at stimulere klitoris med pulserende lufttryksbølger. Kvinder verden over har allerede fået de vildeste orgasmer takket være denne form for stimulering. Air-Pulse betyder, at der skabes lufttryksbølger, som giver en vibrerende og pulserende fornemmelse på og omkring klitoris.

Selve mundstykket sender altså lufttryk afsted, der føles som vibrationer, helt uden at mundstykket faktisk rør ved din klitoris. Mange kvinder oplever, at de har nemmere ved at opnå klimaks med denne form for stimulering. Du vil heller ikke opleve samme træthed eller følelsesløshed, der kan opstå efter brug af vibrationer i længere tid.

Solo eller sammen?

Ejer du først en Satisfyer Deluxe, er der ingen tvivl om, at den nok bliver mere eller mindre fast inventar i soveværelset. Med det mener vi, at du højst sandsynligt bliver en smule afhængig af dens dejlige trykbølger. Da den også er vandtæt, er der faktisk ingen grænser for, hvor du kan bruge den. Prøv at tage den med en tur under bruseren.

Den er skabt til at give kvinder nydelse, hvilket betyder, at du ikke kun behøver at bruge den alene. Har du en partner, er den perfekt til at gøre dig ekstra varm under forspil, eller give ekstra stimulering under samleje. For en virkelig pirrende oplevelse, kan du slippe kontrollen og lade din partner styre den.

Stilrent design

Ikke nok med at du får vanvittige dejlige klitorisorgasmer, så får du også et stilrent og lækkert design. Der er valgt en kombination af sarte farver i hvid og rosaguld, for at give den et flot og feminint look. Bagpå sidder knappen, hvor du tænder og slukker, samt styrer de forskellige niveauer af trykbølger.

Måske synes du formen ser lidt sjov ud. Men den er nøje udformet så den er ergonomisk. Det vil sige, at den ligger godt i hånden og er nem at styre på klitoris. Der er altså også tænkt på at gøre den enkel og brugervenlig. Satisfyer Deluxe har en bredde på 4,7 cm og længde på 12,4 cm, hvilket gør den til en diskret lille sag.

Rengøring af din Satisfyer Deluxe

Rengøring er en vigtig del, når det kommer til brug af sexlegetøj. Det sikrer dig nemlig en hygiejnisk oplevelse, hver gang du bruger dit sexlegetøj. Det gør samtidig også, at du kan nyde dit sexlegetøj i mange år fremover.

Det er heldigvis nemt at gøre din Satisfyer Deluxe ren efter brug, da den er vandtæt. Du skal derfor bare skylle den grundigt ren i varmt vand. Mundstykket er ligeledes aftageligt for nemmere rengøring. Brug også gerne en antibakteriel rensespray udviklet specielt til sexlegetøj.

Vægt187 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 90 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

12,4 cm

Bredde

4,7 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Rosaguld

Lufttryksbølger

11 niveauer

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

15 års garanti

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Lufttryksstimulator til klitoris
 • Udstyret med 11 trykbølgestyrker
 • Opnå intense klitorisorgasmer
 • Fremstillet af blød og hygiejnisk silikone
 • Stimulatoren er vandtæt og støjsvag
 • Genopladelig – USB-kabel medfølger

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 • Start ud med at vaske den i varmt vand før det første brug
 • Smør evt. en orgasmegel på klitoris inden brug
 • Tænd ved at holde den øverste knap nede
 • Skift mellem de forskellige lufttryk på de to hvide knapper

Efter brug

 • Sluk ved at holde den nederste knap i bund
 • Vask din Satisfyer under varmt vand
 • Rens med en rensespray til sexlegetøj
 • Sæt til opladning i mindst 2-3 timer. Magnetstikket klikkes på de to metaldutter på din Satisfyer. Den anden ende af kablet sættes i din computer eller dit opladerstik i stikkontakten

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Deluxe Klitoris Stimulator”