Satisfyer Curvy 2+ Klitoris Stimulator og Vibrator – Hvid

DKK 299,00

 • Stimulerer med vibrationer og pulserende trykbølger
 • Kan tilkobles gratis app til Android og iOS
 • Genopladelig og 100% vandtæt
 • Fremstillet af medicinsk silikone
 • Kommer med 15 års garanti

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Satisfyer Curvy 2+ – en appstyret vibrator og stimulator

Få det bedste fra to verdener med denne Satisfyer Curvy 2+. Den smarte lille sag er ikke bare end vibrator, den stimulerer også med pulserende trykbølger. Dertil kan du skræddersy kombinationen af de forskellige stimuleringer med den tilhørende Satisfyer Connect app.

Appen giver et væld af spændende og sjove muligheder, og gør også vibratoren perfekt at bruge sammen med en partner. Her kan du nemlig overlade din nydelse i deres kontrol. Vibratoren er lavet af silikone uden ftalater og latex, der føles silkeblødt.

Sådan bruger du Satisfyer Curvy 2+

Du kan selv vælge, om du vil styre vibratoren via knapperne på selve vibratoren eller vil bruge appen. Ved brug af knapperne på vibratoren har du 11 pulseringsindstillinger og 11 vibrationsniveauer. Ved brug af appen har du uendelige indstillinger.

Du tænder vibratoren ved at holde tænd/sluk knappen nede i 2 sekunder. Trykker du på den bølgede knap, skifter du pulseringsindstillinger. Trykker du på knappen med to streger, skifter du vibrationsniveau.

Uendelige muligheder med appen

Det smarte ved et app-styret sexlegetøj er, at du får mange flere muligheder for at skræddersy din stimulering til lige præcis dine behov. Satisfyer Curvy 2+ kan tilkobles appen Satisfyer Connect. Appen er gratis og fås til både Android og iOS. Du tilslutter vibratoren via bluetooth eller WiFi.

Med appen har du ikke bare uendelige vibrations- og pulseringsindstillinger. Du kan også gøre stimuleringen helt unik ved at lade musik eller din stemme styre vibrationerne. Med en app-styret vibrator kan du og din partner lege sammen – også når I er langt fra hinanden.

Oplev både vibrationer og pulserende bølger

Ofte skal du vælge mellem et sexlegetøj, der stimulerer med vibrationer eller pulserende trykbølger. Men med Satisfyer Curvy 2+ behøver du ikke at tage det svære valg. Du får i stedet mulighed for at skifte mellem de forskellige stimuleringer og kombinere dem, så du opnår en helt fantastisk orgasme.

Der er rig mulighed for leg og eksperimenter med denne vibrator og stimulator i hånden. Du kan udforske de mange sjove indstillinger med appen, eller du kan lære de forskellige niveauer af stimulering at kende via knapperne på sexlegetøjet.

Elegant design med bløde former

Det er ikke uden grund, at denne frække lille sag har fået navnet “curvy”. Den byder nemlig på et smukt bøjet design, der ikke bare er en fryd for øjet. Vibratoren er nemlig udformet, så du har et godt greb om den og kan holde den komfortabelt.

Hele vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone. Dette silikone materiale er af højeste kvalitet og er naturligvis 100% kropssikkert. Dertil føles det silkeblødt både imod din intime hud, og når du holder den i hånden. Vibratoren har et flot mat finish, og forfører med sit smukke ydre såvel som sine stimulerende egenskaber.

Sådan gør du din Satisfyer Curvy 2+ ren

Curvy 2+ er 100% vandtæt, så du uden besvær kan gøre den ordentligt ren efter brug. Dette gør du ved at skylle den grundigt i varmt vand. Vi anbefaler, at du også bruger en antibakteriel rensespray lavet specielt til sexlegetøj.

Ved at gøre dit sexlegetøj rent efter brug sikrer du en god hygiejne og udvider sexlegetøjets levetid betydeligt. Efter rengøringen er det vigtigt, at dit sexlegetøj er helt tørt. Du må nemlig ikke pakke det væk, mens det stadig er vådt. Brug gerne den medfølgende kasse til opbevaring.

Vægt350 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 60 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Hvid

Vibration

11 niveauer ved manuel styring, Uendelige indstillinger med app-styring

Lufttryksbølger

11 niveauer ved manuel styring, Uendelige indstillinger med app-styring

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

15 års garanti, app styret, Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme og evt. en orgasmegel for en ekstra intens oplevelse
 • Tænd for vibratoren ved at holde tænd/sluk knappen nede i 2 sekunder
 • Tryk på den bølgede knap for at skifte trykbølgeindstilling
 • Tryk på knappen med to streger for at skifte vibrationsindstilling
 • Hold tænd/sluk knappen nede i 4 sekunder til lyset blinker for at koble Curvy 2+ op med appen

Efter brug:

 • Sluk din vibrator ved holde at holde tænd/sluk knappen nede
 • Skyl dit sexlegetøj under varmt vand
 • Brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 • Oplad hvis nødvendigt med den medfølgende oplader (klikkes på på bagsiden)

Oversigt

 • Stimulerer med vibrationer og pulserende trykbølger
 • Kan tilkobles gratis app til Android og iOS
 • Genopladelig og 100% vandtæt
 • Fremstillet af medicinsk silikone
 • Kommer med 15 års garanti

Læs Mere

2 anmeldelser af Satisfyer Curvy 2+ Klitoris Stimulator og Vibrator – Hvid

 1. Stinne

  Ikke som forventet
  Havde købt denne 2+ model til min kæreste da hun elsker sin pro 2 og jeg tænkte det var smart med appen når vi skulle bruge den sammen. Den kan dog ikke helt leve op til hvad pro 2’eren kan (siger min kæreste) og kan da også se på hende at det ikke er det samme. Den er sikkert meget god, men måske bare ikke lige så god som andre modeller fra Satisfyer.

 2. Stine

  Hold nu op! Elsker min nye vibrator der også kan suge! Hvem skulle have troet. Jeg er vild med de to funktioner og det giver den helt rigtige stimulering. Kan kun anbefale andre at prøve det.

Tilføj en anmeldelse af varen