Roxana sexdukke

DKK 130,00

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 59-00016 Kategorier: , , , GTIN: 5903661800017

Fræk Roxana sexdukke med 3D ansigt

Roxana sexdukke er en rigtig frækkert. Det er en sexdukke med 3D ansigt og rigtigt hår, som du kan sætte som du vil. Sexdukken er oppustelig og har en størrelse som et rigtig menneske. Roxana har store bryster og 3 kærligheds huller, som du kan hygge dig med. Brug altid godt med glidecreme sammen med din sexdukke. Den er desuden let at rengøre efterfølgende.

Udlev dine frækkeste og vildeste fantasier med denne Roxana sexdukke. Der er intet der er forbudt, når man har med en sexdukke at gøre. Derfor kan du bare slå dig løs. Hvis du er interesseret, så kan du faktisk også give Roxana tøj på og sætte hende hår. Det er kun fantasien der sætter grænserne. Prøv alt det som du ikke kan med en partner, Roxana sexdukke er altid klar, når du er.

Hvad er en sexdukke?

Der findes mange forskellige former for sexdukker. Der findes de helt eksklusive, der på mange måder ligner et rigtigt menneske. Der findes også de lidt billigere udgaver, som f.eks. Roxana sexdukke. Hun er en billigere udgave, men det betyder ikke, at man ikke kan have noget sjov med hende. Hun er nemlig altid klar og oplagt og har aldrig ondt i hovedet. Så snart du har lyst til sex, så er hun klar.

En sexdukke som denne, har 3 forskellige huller. Dermed kan du opnå¨forskellige former for tilfredsstillelse og stimulering, når du bruger hende. Der er en mund, så hun kan give dig et blowjob, der er et hul til analsex og et til vaginalsex. De har forskellige størrelser, for at simulere, at der jo også er forskel i virkeligheden. Hun er udstyret med et par store bryster, som du kan tage hårdt fat i.

Hvordan bruger man Roxana sexdukke?

En sexdukke er på mange måder et onani produkt ligesom mange andre. Derfor kan du også bruge hende, som du ville bruge en fleshlight eller et onanisleeve eller lignende. Det gælder om at have en masse glidecreme ved hånden. Der kommer naturligvis ikke noget naturligt glidemiddel fra sexdukke og derfor er det nødvendigt at tilføre noget. Brug en god vandbaseret glidecreme og mærk hvordan det for alvor gør en forskel.

Du kan rent praktisk bruge hende på forskellig vis. Du kan brug hende som en fleshlight eller et onani sleeve, hvor du holder hende og skubber hende op og ned. Du kan også efterligne, at du dyrker sex med en partner. Her kan hun ligge på ryggen eller på maven alt efter hvilken stilling, som du gerne vil nyde Roxana sexdukke i. Det er dig der har styringen og dermed kan du bestemme hvad der skal ske.

En god gave til en drengeaften

Vi kan jo nok ikke komme uden om det, men mange køber en Roxana sexdukke som en sjov gave til en kammerat. Det kan være til en fødselsdag, til en festlig anledning eller et studentergilde eller lignende. Det vil helt sikkert bringe mange gode grin med sig og være festens midtpunkt. Desuden har den en virkelig rimelig pris, så den sagtens kan gå for at være en god for sjov gave.

Også til festivaller så ser man ofte en sexdukke magen til Roxana. Her er hun også med som et festligt indslag. Hun kan bruges lige nøjagtigt som I har lyst til. Det kan være som en form for maskot for lejren. Der er muligheder nok, hvis man bare er klar på, at den skal have ekstra meget gas.

Rengøring af Roxana sexdukke

Det er let at rengøre Roxana efter brug. Det letteste er faktisk at tage hende med ud i bad og skylle hende. Sørg for at komme godt ind i alle huller. Har du en rengørings spray til sexlegetøj, så kan det anbefales. Ellers kan du bruge en mild sæbe. Det er vigtigt at du sikre at den er ordentligt tør alle steder inden du pakker den væk igen, da materialet ellers bliver ødelagt.

God fornøjelse med Roxana sexdukke.

Vægt640 g
Længde

165 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

PVC

Oversigt

Læs Mere.

Vejledning

  • Ekstra frækt onaniprodukt
  • Let at bruge
  • Nem at have med på farten

Før brug:

  1. Pust hende op
  2. Brug en vandbaseret glidecreme med din sexdukke
  3. Brug den til vaginal eller anal penetrering

Efter brug:

  1. Rengør din dukke med varmt vand og mild sæbe og fjern rester
  2. Brug en rengøringsspray til at gøre den helt ren
  3. Når dukken er tør, kan du pakke den væk igen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roxana sexdukke”