Rødt satin blindfold

DKK 69,00

  • Rødt satin blindfold
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Dejlig blødt
  • Fræk rød farve
  • Perfekt til bondageleg

Læs Mere.

På lager

Varenummer (SKU): EM01081 Kategorier: , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Forførende leg med rødt satin blindfold

Bind din partner næste gang I har en intim stund sammen eller leg med sanseberøvelse. Muligheder er mange med et rødt satin blindfold, og du kan nemt skabe nye og pirrende oplevelser sammen med din partner.

Satin båndet er 150 cm langt, og der er for nok bånd til at binde enten håndled eller ankler. Du kan også bruge det som et blindfold, hvorefter din partner vil være i din komplette kontrol. Ved at sanseberøve din partner med et blindfold vil enhver berøring føles endnu mere intens.

Rødt satin blindfold til blid bondage

Selvom det hedder et blindfold, så giver båndet af satin mange muligheder, når det kommer til bondage. Mange par nyder at eksperimentere med blid bondage, hvor et rødt satin blindfold som dette, passer perfekt ind.

Båndet er dejlig blødt, og vil derfor føles lækkert om håndledende eller anklerne. Er det første gang, I skal prøve bondage, er det også det perfekte produkt til jer. Det er simpelt at bruge, og I kan bruge det på alle mulige måder. Der er et godt grundlag for en masse frække eksperimenter i soveværelset.

Sanseberøvelse med blindfold

Når man ikke kan se, hvad der foregår og måske også er bundet, så skærpes alle ens andre sanser. Det er pirrende og frækt, og man er underlagt sin partners magt. Det kan være forførende at give sig hen og overlade kontrollen til en anden.

Bindes båndet hovedet så det dækker øjnene, vil din partner ikke kunne, se hvad der forgår. Nogen gange er dette nok for at skabe en stimulerende leg. Men det kan også gøres endnu bedre ved at bruge håndjern eller manchetter sammen med. Vi har selvfølgelig et udvalg, der gør, at du kan finde matchende bondage produkter.

Rollespil og bondage går hånd i hånd

Leg med bondage hvor et rødt satin blindfold blandt andet indgår, handler ofte om et rollespil. Der vil næsten altid være en dominerende og en submissiv partner i legen. Den der bindes, eller som har blindfoldet på, er den, der underkaster sig den andens dominans.

Denne form for rollespil kendes ofte under navne som BDSM, SM eller fetich leg, og kan udøves på et utal af måder. Det vigtigste er, at I som par finder frem til det, der virker bedst for jer. Legen kan udfolde sig, præcis som I ønsker det, at kan indeholde blindfolds, håndjern og pisk eller noget helt andet.

Brug et rødt satin blindfold til det I ønsker

Om et rødt satin blindfold skal bruges til sanseberøvelse eller bondage, er helt op til jer. Båndet kan bruges som I ønsker det. De forskellige anvendelsesmuligheder giver også jer mulighed for at variere legen.

Det kan også anbefales at købe mere end et rødt satin blindfold. Jo flere I har, jo flere muligheder er der for at skrue op for den frække leg. Har I fire kan I for eksempel lave en komplet fiksering, hvor både håndled og ankler er fikseret til sengen. Køber I et til er der mulighed for at bruge det som et blindfold.

Kombiner blindfoldet med andet udstyr

Det enkle satin bånd kan sagtens bruges alene, men det lægger også op til at I tager andet frækt udstyr i brug. Bondage og BDSM er lege der kan udfoldes på mange måder og med et bredt udvalg af redskaber og stimulerende legetøj.

Derfor er det for mange også en verden de aldrig bliver færdig med at udforske. I kan blive ved med at finde nyt og spændende legetøj som kan gøre jeres intime stunder i soveværelset pirrende på ny.

Vi har et bredt udvalg af bondage og BDSM udstyr, så I kan finde alt, hvad I har brug for samlet et sted.

Detaljer
Vægt30 g
Materiale

Satin

Længde

150 cm

Bredde

6,5 cm

Farve

Rød

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rødt satin blindfold”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%