Rødt mønstret blindfold

DKK 35,00

  • Blindfold med mønster
  • Meget dækkende
  • Frækt rødt mønster
  • Sidder tæt med elastikbånd
  • Kan bruges med matchende manchetter

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y0007 Kategorier: , , , , Tag: GTIN: Y0007

Et rødt mønstret blindfold

I kan lege mange frække lege med et rødt mønstret blindfold. Et blindfold er en form for maske, som du ikke kan kigge igennem. I har måske tidligere bundet et form for klæde rundt om hovedet på hinanden. Det er bare meget mere behageligt, hvis I bruger et rigtigt blindfold.

Et rødt mønstret blindfold som dette ligger op til en hed aften. Det er lavet i PVC, og sidder godt på øjnene. Det falder ikke af og ødelægger legen midt i det hele. Selve fidusen med et blindfold er, at alle sanserne skærpes, når du ikke kan se noget. Al berøring vil føles meget mere intens.

Perfekt til bondage og sanseberøvelse

Det er en fræk leg, når man ikke kan se noget. Du kan ikke se, hvornår eller hvor den næste berøring kommer, og kombinerer du et rødt mønstret blindfold med håndjern eller manchetter, vil du være helt i din partners kontrol. Sanseberøvelse og bondage går derfor perfekt sammen.

Hvor intens en leg I ønsker er selvfølgelig helt op til jer. I kan starte med et par plyssede håndjern, men der også mange andre måder at skrue op for bondage legen. I kan blandt andet bruge mere stramtsiddende manchetter eller bruge bondage på både håndled og ankler.

Et blindfold der dækker

Dette blindfold sidder helt tæt. Det betyder dog ikke, at det bliver ubehageligt at have på. Indersiden har nemlig et blødt materiale, der gør, at du kan have blindfoldet på, så længe du ønsker det. Et rødt mønstret blindfold som dette dækker derfor helt, og lukker ikke noget lys ind.

Du kan derfor være sikker på, at jeres leg med sanseberøvelse ikke bliver ødelagt af, at blindfoldet falder af, eller at du alligevel kan se, hvad der forgår omkring dig. Du kan være helt sikker på en komplet sanseberøvelse, der samtidig vil lede til en yderst sensuel og pirrende oplevelser.

Frækt rødt mønster

Som bærer kan du selvfølgelig ikke se ydersiden af blindfoldet. Men det frækker røde mønster kan dog stadig noget. Et rødt mønstret blindfold kan give jeres leg et særligt look, og så kan I også bruge andet udstyr, der matcher dette mønster og farven.

Det kan være en af jer har rød som yndlingsfarve, eller måske skal det bare være andet end sort for forandringens skyld. Lige meget hvad får I et totalt dækkende blindfold, der gør, lige præcis det I har brug for, når I vil lege med sanseberøvelse og intensivere jeres frække stunder sammen.

Kombiner et rødt mønstret blindfold med andet udstyr

I er så heldige, at I faktisk kan få andet frækt bondage og BDSM udstyr, der matcher dette rødt mønstret blindfold. På den måde kan I få et sæt, der komplimenterer hinanden, og skaber et look, der fuldender jeres frække leg med erotisk udstyr.

Vi har både manchetter til håndled såvel som en lille fræk flogger i dette røde mønster. Derudover kan du selvfølgelig også finde andet bondage og BDSM udstyr, der måske ikke matcher fuldstændig, men som naturligvis også kan bruges sammen med dette blindfold.

Til begyndere såvel som erfarne

Et blindfold som dette er perfekt til jer, der for første gang skal prøve sanseberøvelse eller bondage. Men det kan også bruges til jer, der har prøvet lidt af hvert før. Man bliver nemlig aldrig for erfaren til at bruge et blindfold. Det er ofte en fast del af den pirrende leg med BDSM.

Det er selvfølgelig også muligt at skrue op for sanseberøvelsen med mere omfattende masker. Vi har et udvalg af fetich masker, der ikke bare gør, at du ikke kan se noget, men som også kan mindske din hørelse, og som samtidig også dækker din mund. Der er altså en masse frækt udstyr at udforske for jer, der er klar.

Vægt40 g
Materiale

PVC

Farve

Rød

Oversigt

  • Blindfold med mønster
  • Meget dækkende
  • Frækt rødt mønster
  • Sidder tæt med elastikbånd
  • Kan bruges med matchende manchetter

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rødt mønstret blindfold”