Rødt bondage sæt i 7 dele

DKK 369,00

  • Bondage sæt i høj kvalitet
  • 7 dele til bondage og BDSM
  • Fræk gennemført rød farve
  • Oplagt til begynderen

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BS03021-10 Kategorier: , , GTIN: BS03021-10

Bondage sæt i 7 dele

Orker du ikke at købe alle de mange forskellige dele du skal bruge til dine lege med bondage, så er det her pakken til dig. Denne pakke indeholder hele 7 dele og der er noget for enhver smag. Fordelene ved at købe en samlet pakke er mange. For det første så sparer du tid og penge, da du får alle dele på én gang. Derudover er det rart, at du kan bruge de mange dele i forskellige kombinationer. Brug håndledsmanchetterne eller en blindfold for sig eller brug alle dele på en gang, hvis I har planlagt en ekstra vild aften.

Alt i ét med dette bondage sæt i 7 dele

Fordelen ved at anskaffe sig et helt sæt, er at du har muligheden for at bruge de forskellige dele i flere forskellige kombinationer, du kan naturligvis også bruge alle delene på en gang, alt efter hvilket humør du er i. Med dette bondage sæt i 7 dele får du en god introduktion til bondage og alle delene er i god kvalitet og kan tåle at du rusker lidt i dem under leg. Er du interesseret i mere sexlegetøj og tilbehør til leg med bondage vil vi anbefale at du tager et kig på vores Bondage Guide.

Perfekt til bondage uden smerte

Dette bondage sæt i 7 dele indeholder udelukkende ting til bondage, og er I interesserede i bondage, hvor I kan lege med dominans og underkastelse, men ved I også, at I ikke lige er til SM, så er dette sæt den perfekte løsning. Her findes en masse muligheder for binding og fiksering, uden at der er redskaber lavet til smertelege, som for nogle bare ikke lige er sagen, og så er det også ærgerligt at skulle købe med.

De frækkeste lege

Det kan være super frækt at give 100% slip og lade sin partner bestemme, mens man underkaster sig. Det kan være helt befriende og på samme tid pirrende ikke at vide hvad der kommer til at ske, fordi de bestemmer over dig og bestemmer hvad der er på programmet til lagengymnastik. En del af underkastelse, som kan være rigtig pirrende for mange, er følelsen af ydmygelse. Brug for eksempel halsbåndet, og lad dig trække rundt som en hund i snor, og mærk hvor frækt det kan føles når du også mærker noget ydmygelse overfor din partner.

Lækkert legetøj

På samme tid kan det for den der dominerer være noget så lækkert og motiverende at se sin partner bundet, blindfoldet og med in gag ball i munden, helt hjælpesløs. I har med købet af dette sæt allerede lagt op til nogle vilde magtlege. Hvis du gerne vil dominere din partner er der da ikke noget bedre end at se dem hjælpeløse og klar til at modtage, i et matchende sæt, som dette bondage sæt i 7 dele.

Alt det gode

Måske du kender de fleste af delene i dette bondage sæt i 7 dele. Både håndjern, reb og manchetter er ret selvforklarende – en af jer skal underkastes og bindes fast! En gag ball på den anden side er for mange en skræmmende størrelse. Men denne er en god begynderversion. En gag ball er en kugle med huller i, som skal placeres i munden. Den har en rem, som skal rundt om hovedet, så den ikke falder nogen steder. Det er rigtig frækt at bruge en gag ball, da du ikke kan tale, men kun kan stønne af din partner. Husk at kende til og respektere hinandens grænser!

Vægt560 g
Farve

Rød

Materiale

PU og bomuld

Indhold

Gag ball, manchetter til håndled, manchetter til ankler, halsbånd, reb, blindfold, pisk

Oversigt

  • Bondage sæt i høj kvalitet
  • 7 dele til bondage og BDSM
  • Fræk gennemført rød farve
  • Oplagt til begynderen

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rødt bondage sæt i 7 dele”