Rød anal beads

DKK 65,00

 • Fleksibel anal kæde
 • Fræk rød farve
 • 100% Vandtæt
 • Kan tages i niveauer
 • God til begyndere, men også til den erfarne
 • Husk glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): XT-1108 Kategorier: , , , , , , GTIN: XT-1108

Rød anal beads

Det der kendetegner anal beads er den bløde og fleksible kæde, der henvender sig til alle. Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren, vil du kunne bruge rød anal beads. Kæden er utrolig nem at styre med det lille håndtag, og den egner sig både til onani, et frækt forspil eller under sex med en partner.

Det bløde plast materiale er hverken for stort eller for lille, og du kan tage det helt i dit eget tempo. Tænder du på en mere våd orgasme, kan du roligt tage anal kæden med i bad, for den er nemlig 100% vandtæt.

Nyt legetøj

Hvis du har overvejet at afprøve analt legetøj, så er rød anal beads et rigtig lækkert sted at starte. Den flotte anal kæde er lavet af plastik, og den er derfor nem at rengøre, og den føles rar i din anus.

I dit eget tempo

Rød anal beads er særligt smarte fordi kuglerne bliver større jo længere den indsættes. Det betyder, at den egner sig godt til alle fra begyndere til den meget erfarne, da du kan indføre den i dit eget tempo, og finde ud af hvilke kugler der er rare for dig.

Det er også nemt at få dem ud igen. Du trækker blot forsigtigt i ringen i enden, og så glider de nemt ud.

Helt fleksibel

De lækre rød anal beads er fleksible, og de tilpasser sig nemt din krop. Det føles virkelig lækkert, når den indføres. Anal stimulering giver både kvinder og mænd utrolig stor nydelse, og den lækre stimulering giver også bedre orgasmer.

Kan bruges af alle

Nogen tror måske, at anal leg kun er for enten mænd eller kvinder, men det er slet ikke rigtigt. Både mænd og kvinder kan få stor nydelse fra anal leg, og rød anal beads kan være en god start på at udforske det.

For mænd vil de mærke hvordan rød anal beads stimulerer deres prostata, og hvor lækkert det er. Det er et helt særligt punkt i mænds anus, og det føles himmelsk, når det stimuleres. Det giver også vildere orgasmer, og det er virkelig frækt.

For kvinder føles anal stimulering lidt anderledes men stadig virkelig godt. Når anus fyldes ud af perlerne, trykker de på bagsiden af skedevæggen, så den også stimuleres. Det føles særligt godt, mens du bliver penetreret vaginalt.

Før og under sex

Det føles godt at lege med rød anal beads under forspil, men for den vildeste følelse så kan både mænd og kvinder bære dem under sex for ekstra stimulation. Glæd dig til vilde orgasmer!

Glidecreme

Detr er meget vigtigt at huske glidecreme til anal leg. Man producerer ikke glidemiddel naturligt i anus, så det skal man tilføre. Generelt anbefales silikone glidecreme til anal leg, medmindre legetøjet er lavet af silikone. Rød anal beads fungerer heldigvis perfekt med silikone glidecreme, så legen bliver ekstra våd og lækker.

Rengøring

Det er vigtigt, at rød anal beads rengøres grundigt efter brug, men det er heldigvis meget nemt. Den skal blot skylles i varmt vand, eventuelt med lidt mild sæbe. Så kan du bruge en rengørings spray, så du er sikker på, at den er helt ren.

Vægt67 g
Farve

Rød

Længde

23 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

PVC

Oversigt

 • Fleksibel anal kæde
 • Fræk rød farve
 • 100% Vandtæt
 • Kan tages i niveauer
 • God til begyndere, men også til den erfarne
 • Husk glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din analkæde
 2. Indsæt din analkæde og nyd dens stimulerende perler
 3. Prøv de 10 forskellige størrelser

Efter brug:

 1. Efter brug skal du rense dine analkæde i varmt vand
 2. Brug en rensespray for at desinficere din analkæde helt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rød anal beads”