Special Cleaner Rengørings Spray til Sexlegetøj – BESTSELLER

kr. 59,00

  • Specialudviklet spray til rengøring af sexlegetøj
  • Til brug på gummi, latex, PVC og silikone
  • Sprayen er dermatologisk testet
  • Nem at bruge og hurtigvirkende

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): 06302500000 Kategori:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Special Cleaner Rengørings spray til sexlegetøj

Det er sjovt at lege med sexlegetøj, men når du er færdig skal det helst også være nemt at gøre det rent. Det er altid en god idé at vaske legetøjet i varmt vand først, men du kan også nøjes med at bruge denne rengørings spray til sexlegetøj.

Special Cleaner rengørings spray er specielt udviklet til brug på sexlegetøj af gummi, latex, PVC og silikone. Sprayen er hurtig og nem at bruge på og efterlader overfladen på sit sexlegetøj helt ren.

Sådan bruger du sprayen

For at bruge sprayen, skal du bare give legetøjet 2-3 sprays, og så skal du tørre efter med en ren klud. Så er legetøjet helt rent igen. Brug din rengørings spray til sexlegetøj hver gang du har brugt dit legetøj. På den måde passer du godt på dit sexlegetøj, og du sikrer en god hygiejne.

Den smarte lille flaske er også god at tage med på farten. Bliver flasken med 50 ml hurtigt brugt, kan du også få den i en flaske med 200 ml. Så holder den endnu længere. Der skal dog ikke bruges meget per gang, så selv en lille flaske rækker langt. 

Husk den gode hygiejne

Hygiejne er altid vigtigt, og det gælder også, når det kommer til sexlegetøj. En rengørings spray til sexlegetøj gør, at dit legetøj bliver 100% rent hver gang. Uden brug af en special lavet rengøringsspray kan du ikke være sikker på at alle bakterier fjernes.

Der kan sidde små rester eller bakterier på overfladen af dit sexlegetøj, som kan være svære at få af med vand. Bruger du til gengæld en spray som denne er du sikker på at overfladen er helt ren.

En mild og god rengøringsspray

Sprayen er dermatologisk testet, så den ikke irriterer dig, når du bruger legetøjet igen. Den kan bruges til næsten alt legetøj, og så er dem proteinløsende. Det betyder, at den kommer helt i bund. Det er smart og praktisk.

Nyd dit legetøj i længere tid med viden om, at det er helt rent og lækkert.

Detaljer
Vægt68 g
Indhold

Aqua, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Sodium Laureth Sulfate

Størrelse

50 ml

Specielle Egenskaber

Dermatologisk testet, Proteinopløsende

Mærke

Special Cleaner

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Special Cleaner Rengørings Spray til Sexlegetøj – BESTSELLER”