Realistisk vagina masturbator

DKK 400,00 DKK 200,00

 • Realistisk masturbator
 • Let at rengøre
 • Realistisk TPR-materiale
 • Stimulerende riller indeni
 • Nyd en fræk onanioplevelse
 • Diskret beholder i sort ABS-plast

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Nyd de bedste orgasmer med en Realistisk vagina masturbator

Denne vagina masturbator giver en god og meget realistisk onani-oplevelse. Sleevet er lavet i TPE i en lys hudfarve og føles dejligt blødt og realistisk ved penetrering. Beholderen er lavet i et diskret sort ABS-plast. Masturbatoren har en samlet længde på 23,5 cm, og sleevet kan tages helt ud og vendes på vrangen, når det skal rengøres. Ved at dreje i bunden af beholderen kan du justere hvor stram en vakuum der skal være, og du kan altså få lige den intensitet du søger. Dertil er denne masturbator vandtæt, og du kan derfor også bruge den i badet.

Skift din hånd ud med en realistisk vagina masturbator

Der er mange måder at onanere på, men hvis du gerne vil opgradere din oplevelse og få det bedste ud af din alenetid, så skal du prøve en realistisk vagina masturbator. Det giver en helt anden oplevelse, ikke kun i forhold til stimulering, men også fordi du bliver modtaget af en naturtro udseende vagina. Indvendigt har masturbatoren riller, som forkæler dig og giver dig en lækker og pirrende oplevelse. Sleevet kan bruges med eller uden beholder, så du kan få en masse forskellige følelser når du bruger denne masturbator til onani.

Tag din vagina masturbator med i badet

Nyd din alenetid både i vandet og i sengen. Du kan nemlig tage din ‘Realistisk vagina masturbator’ med i brusebadet, og nyde følelsen af en lækker orgasme under det varme vand. Både beholderen og sleevet er vandtæt og kan bruges i badet, du skal bare huske at tørre det helt af, inden du lægger det væk, så materialet ikke bliver træls. Har du haft fantasier om at have sex i badet med en smuk kvinde, så er du ikke langt fra virkeligheden, når du bruger en realistisk vagina masturbator som denne, under bruseren.

En masturbator er ikke kun til alene-leg

Hvis du og din partner er friske på det, kan I sagtens bruge en masturbator sammen, det er der ikke noget i vejen for. Det kan være en god oplevelse for jer begge to, for eksempel hvis din partner ser på, eller giver dig et hand job med masturbatoren. Har I ikke prøvet denne type sexlegetøj sammen før, så er det helt oplagt at give det et forsøg, for det kan skabe en masse frække dynamikker i soveværelset, at tage en ekstra vagina med i legen.

Brug en vagina masturbator til stamina træning

Hvis du gerne vil holde længere sammen med din partner, eller generelt bare gerne vil præstere lidt mere, så er det oplagt at træne din stamina – og øvelse gør altså mester. Du kan med en masturbator få en mere realistisk følelse når du onanere, og øver du dig i at holde pause og udskyde din orgasme, når du bruger denne masturbator, så vil det også være lettere at gøre det sammen med din partner. Du kan altså øve dig i at holde lidt igen, så både du og din partner kan nyde hinanden i længere tid ad gangen. Rart, ikke?

Sådan får du den bedste oplevelse med din ‘Realistisk vagina masturbator’

Brug denne ‘Realistisk vagina masturbator’ med vandbaseret glidecreme for at få den allerbedste oplevelse. Når du er helt inde i masturbatoren kan du mærke rillerne give dig en lækker stimulering, vil du have en løsere eller strammere oplevelse, kan du dreje i bunden af beholderen, og mærke hvordan vakuumet ændre sig. Efter brug tager du sleevet ud af masturbatoren og renser det i varmt vand og derefter med en rensespray lavet til sexlegetøj, sørg for at det er helt tørt før du sætter det tilbage i beholderen og pakker det væk.

Vægt 600 g
Længde

23,5 cm

Farve

Lys hudfarve, Sort

Materiale

ABS-Plast, TPR

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Oversigt

 • Realistisk masturbator
 • Let at rengøre
 • Realistisk TPR-materiale
 • Stimulerende riller indeni
 • Nyd en fræk onanioplevelse
 • Diskret beholder i sort ABS-plast

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Tag låget af din masturbator
 2. Brug vandbaseret glidecreme for den bedste følelse
 3. Drej på bunden for at justere vakuum

Efter brug:

 1. Vask din realistisk vagina masturbator af med varmt vand
 2. Brug 2-3 sprøjt af rensesprayen
 3. Tør dit sleve af og sæt det tilbage i beholderen når det er tørt
X