Realistisk slim dildo

DKK 159,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Kan fastsættes på glatte overflader
 • Kan bruges som strap-on
 • Slankt design og god længde
 • Realistisk udseende og følelse
 • Lækkert og fleksibelt TPR materiale
 • Til vaginal og anal stimulering

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BLQ-029R Kategorier: , , , , , , , GTIN: 6940927810297

Realistisk slim dildo med sugekop i lys hudfarve

Her får du en lækker realistisk slim dildo i en lys hudfarve, en klassiker i TPR-materiale, også kendt som jelly, som har den store fordel, at det føles meget realistisk og virkeligt, og materialet tilpasser sig hurtigt til din krops temperatur. Materialet er blødt og fleksibelt og giver en behagelig og realistisk oplevelse. Dette materiale er desuden fri for latex og ftalater og er perfekt til dig som oplever gener ved brug af disse materialer, eller som har en latex-allergi. Denne dildo har en lys hudfarve og en realistisk form med glans og blodårer op ad skaftet. Det realistiske udseende og den realistiske følelse er perfekt til fantasilege og onani.

Mange muligheder med sugekop

Denne ‘Realistisk slim dildo’ med sugekop i lys hudfarve har lige det ekstra, som tager din leg til nye højder. Den kan nemlig med sugekoppen fastsættes på glatte overflader, som for eksempel en stol, en væg eller et gulv. Så kan du både ride den, tage den bagfra og tage den med en tur på klinkerne, uden problemer, og uden brug af dine hænder som i stedet er fri til andre former for stimulering af dig selv eller din partner.

Perfekt til strap-on

Sugekoppen gør selvfølgelig også, at den er perfekt til brug med en strap-on harness. Her kan den indsættes og spændes fast, og du er nu klar til nogle ekstra frække parlege, hvor du kan stimulere din partner med det udstyr, som du måske ikke selv lige står klar med – det problem er let løst med en realistisk slim dildo med sugekop, som denne. En strap-on harness skal købes seperat. Er du nysgerrig på leg med strap-on kan du med fordel se vores udvalg af sexlegetøj til brug i den sammenhæng lige her: Strap-on.

Våde lege

Denne ‘realistisk slim dildo’ med sugekop i en lys hudfarve er lavet i et TPR-materiale, som selvfølgelig er vandtæt. Det vandtætte materiale i kombination med sugekoppen gør den ekstra oplagt til leg under bruseren eller i badekarret, hvor den let kan sættes fast, for noget ekstra våd leg. TPR-materialet er også let at gøre rent, så du kan frit lege med denne dildo uden at skulle bekymre dig om for meget rengøring bagefter.

Mange muligheder

Denne ‘realistisk slim dildo’ har en samlet længde på 21,5 cm og en diameter på 3,5 cm. Du får altså en dildo med en masse lækker og stimulerende længde, som dog ikke er for bred, og derfor er den oplagt til brug både vaginalt og analt, hvor det kan blive noget strammere. Dertil har dildoen en sugekop i bunden og den er vandtæt, så du kan virkelig få noget forskellig ræk parleg og solo onani ud af denne sag.

En klassiker i skuffen

Denne ‘realistisk slim dildo’ i lys hudfarve er altså bare en klassiker og den er så ligetil som den giver udtryk for. Med en lys hudfarve og sit realistiske design får du altså bare en super gennemført oplevelse, og materialet er i denne sammenhæng prikket over I’et. Husk at bruge vandbaseret glidecreme med dit sexlegetøj, også denne dildo, det gør at overfladen på legetøjet holder længst muligt, og især ved vaginal penetrering er det altså også bare den bedste oplevelse.

Rengøring

Rengøringen er hurtigt overstået. Når du er færdig med din leg skal du blot gøre dildoen ren under varmt vand og derefter med en rensespray lavet til sexlegetøj, så er den helt ren og klar til næste gang du får nogle lækre lyster. Når du bruger dildoen med vandbaseret glidecreme, er den ekstra let at rengøre, fordi glidecremen hurtigt opløses under det varme vand.

Vægt260 g
Diameter

3,5 cm

Farve

Lys hudfarve

Længde

21,5 cm

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Materiale

TPR

Vandtæt

Ja

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Kan fastsættes på glatte overflader
 • Kan bruges som strap-on
 • Slankt design og god længde
 • Realistisk udseende og følelse
 • Lækkert og fleksibelt TPR materiale
 • Til vaginal og anal stimulering

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Sæt eventuelt dildoen fast på en glat overflade eller strap-on harness
 2. Brug altid vandbaseret glidecreme med din dildo

Efter brug:

 1. Rengør dildoen med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj på dildoen
 3. Tør den af – så er den klar til næste tur

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Realistisk slim dildo”