Realistisk slim dildo vibrator – Lyserød

DKK 300,00 DKK 130,00

  • Realistiske detaljer: blodårer og svampeformet penishoved
  • Vandtæt
  • Multi-speed funktion
  • Behagelig længde og omkreds
  • Smideligt og bøjeligt materiale

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BLQ-008P Kategorier: , , , , GTIN: 6940927820081

Realistisk slim dildo vibrator

Endnu bedre end den ægte vare! Denne realistiske dildo har nemlig hele pakken. Med blodårer ned ad skaftet og et penishoved der ligner den ægte varer, så kommer du næsten ikke tættere på. Eller jo, det skulle da lige være farven, men der skal også være plads til lidt sjov og spas. Søger du en dildo, der føles naturtro og samtidig kan vibrere? Så er du landet det helt rigtig sted. Her får du nemlig en realistisk slim dildo vibrator, der gør arbejdet som den ægte varer, men med vibrationer, og bedst af alt – du kan få det, lige når du vil have det.

Lækre multi-speed vibrationer

En realistisk slim dildo vibrator kan med garanti gøre jobbet for dig. Er du vant til at bruge en dildo uden vibrator, så er denne helt sikkert et godt supplement. Du kan styre hastigheden for vibrationerne i bunden, så det er let at regulere stimuleringen. Giv den en høj hastighed når det er det du har brug for, eller en lavere og mere pirrende vibration for at stimulere klitoris. Mulighederne er mange med en dildo som denne.

Slim design giver muligheder

Denne ‘Realistisk slim dildo vibrator’ hører til i den mindre afdeling. Længden på dildoen er på 21 cm og omkredsen er på 4 cm. Dermed ikke sagt, at det ikke er nok til at fylde dig helt op. Det slim design betyder at dildoen også er oplagt til anal brug, hvor den også kan give noget fantastisk stimulering med sine mange vibrationer. Dildoens slim design giver altså adgang til mange anvendelsesmuligheder og leder du efter noget alsidig stimulering, som kan få jobbet gjort, så er denne din helt rigtige makker.

Efter legen

En dildo som denne kan også være god til anal stimulering, grundet dens størrelse. Her er det også dejligt at bruge vibrationerne i dildoen. Lige meget om du bruger den til anal eller vaginal stimulering så husk endelig den vandbaserede glidecreme. Efter brug skal du rengøre dildoen i varmt vand. Brug derefter gerne en rensespray til sexlegetøj, så den er helt ren og klar til næste gang du får lyst til nogle lækre orgasmer.

Vægt 220 g
Vibration

Multi-speed

Længde

23 cm

Indsætbar længde

21 cm

Materiale

TPR

Specielle Egenskaber

Fri for ftalater

Vandtæt

Ja

Batteri

2 x AA (inkl)

Oversigt

  • Realistiske detaljer: blodårer og svampeformet penishoved
  • Vandtæt
  • Multi-speed funktion
  • Behagelig længde og omkreds
  • Smideligt og bøjeligt materiale

Læs Mere.

X