Realistisk Pocket pussy

DKK 300,00 DKK 200,00

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): AZ-02012BK-VAGINA Kategorier: , , , , , , GTIN: AZ-02012BK-VAGINA

Nyd en realistisk onanioplevelse med en pocket pussy

Oplev den mest realistiske onanioplevelse med en pocket pussy, også kaldet en hånd fisse. Pocket pussy’en er fremstillet i medicinsk silikone der ikke irriterer huden, og er desuden lugtfri.

Det er ikke uden grund, at denne pocket pussy er et kæmpe hit hos mænd over hele verden. Du kommer nemlig ikke tættere på den ægte vare. Materialet og formen gør, at det er en af de bedste stimuleringsformer der findes. Desuden er den let at have gemt væk i sengebordsskuffen, sammen med alt det andet sexlegetøj.

For at opnå en så realistisk onanioplevelse så muligt, anbefaler vi at du tager silikone stykket ud og holder det under varmt vand i et par minutter, derefter kan du putte det ned i beholderen igen og den er klar til brug. Varmen fra vandet gør, at det føles helt naturligt og dejligt. Din penis vil takke dig, når du får den vildeste udløsning.

Brug gerne en smule vandbaseret glide creme inden brug af din pocket pussy. Det er meget vigtigt, at det er en vandbaseret glidecreme, da en silikone baseret glidecreme vil ødelægge silikone materialet.

HUSK altid at rengøre din pocket pussy efter brug med vand eller det produkt som du bruger til andet sexlegetøj.

Detaljer:

Materiale: Silikone af medicinsk kvalitet + ABS til kop del

Længde: 16 cm

Vægt: 310 gram

Vægt 270 g

Oversigt

 

Læs Mere

X