Realistisk dobbelt dildo i pink

DKK 245,00 DKK 100,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Realistisk dobbelt dildo i pink
  • 30 cm lang
  • Fleksibel dildo
  • Blødt jelly materiale
  • Kan bruges vaginalt og analt på samme tid

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BI-040001 Kategorier: , , , , , GTIN: BI+040001

Double trouble med en realistisk dobbelt dildo i pink

Gør dine frækkeste fantasier til virkelig med en realistisk dobbelt dildo. Brug den alene eller med en partner, og dyk ned i det hede dobbelt dildo univers.

Den realistiske dobbelt dildo har en længde på 30 cm, et fleksibelt design og materiale lavet af TPR. Så kommer den i en fræk pink farve og er 100% vandtæt. Bøj din dildo så den er U-formede,  og brug den til at stimulere dig selv både analt og vaginalt på samme tid.

Del dobbelt dildoen med din partner for hede fælles sexoplevelser. Dens fleksible design gør den ideel til at blive brugt i forskellige stillinger og på forskellige frække måder.

Derudover har dildoen et realistisk og naturtro udseende. Langs det 30 cm lange skaft har den blodårer, der tilføjer mere nydelse når den bruges til vaginal stimulering. Dildoen har også et markeret penishoved på begge ender af dildoen.

Vedligehold din dobbelt dildo

Vil du have det bedste ud af din dobblet dildo, så skal du bruge glidecreme. Mere specifikt, skal du bruge en vandbaseret glidecreme.

Glidecreme og sexlegetøj er den bedste kombination for de frækkeste nydelser. Især vandbaseret glidecreme er godt at bruge med sexlegetøj lavet af silikone, da det ikke nedbryder overfladen på dit legetøj.

Når du har brugt din dobbelt dildo til solo- eller partnerleg, er det vigtigt at gøre den ren. Vask din dildo under varmt vand og gør dernæst brug af rensespray.

Vægt 175 g
Farve

Pink

Længde

30 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

TPR

X