Realistisk dildo vibrator

DKK 200,00 DKK 99,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Realistisk udseende og fornemmelse
 • Lys hudfarve
 • Multi-speed vibration
 • Fleksibelt TPE Jelly materiale
 • Skal bruges med vandbaseret glidecremeLæs Mere.
Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): AY225R Kategorier: , , , , , , , GTIN: AY225R

Lys hudfarvet realistisk dildo vibrator

Med en realistisk dildo vibrator får du en blød og lækker dildo med et naturtro udseende. Dildoen er lys hudfarvet og har et markeret penishoved samt årer langs skaftet. Præcis som på en rigtig penis! Det naturtro penishoved føles fleksibelt, men er alligevel fast nok til at give dig en intens og målrettet stimulation.

Om det er alene eller sammen med din partner, vil du med sikkerhed få en vild orgasme. Størrelsen egner sig perfekt til nybegyndere, men øvede brugere vil bestemt også få noget for pengene med denne vibrator.

Stort udvalg af vores mest populære model

Ikke nok med at du får en dildo der er både fleksibel, vibrerende og ligner en rigtig penis. Så kan du også få den i præcis den farve du ønsker. Du kan derfor vælge den, du synes bedst om, eller hvis du er rigtig frisk, have en hel samling i forskellige farver.

Skab en fræk leg med din yndlingsfarve. Du kan vælge mellem:

 • En i fræk sort farve
 • En i en festlig lilla farve
 • En i en flot pink farve 
 • Eller en i en sort gennemsigtig farve

En rigtig penis – bare med multi-speed funktion

Denne realistisk dildo vibrator har et virkelighedstro udseende og kommer med en nemt indstillelig multi-speed funktion, så du selv kan styre, hvor kraftfulde vibrationerne skal være. Du indstiller på styrken af vibrationerne ved at dreje i bunden af dildoen, det er super nemt og du kan få alt mellem en blid og intens vibration.

Du kan helt sikkert finde lige den vibration som giver dig nogle lækre orgasmer. Denne model er en af vores mest populære, når det kommer til dildoer, der ligner en rigtig penis.

For ikke nok med at du får det naturtro udseende og alle de fordele der hermed følger. Du kan også tilføje stimulerende vibrationer. Det er mere end nogen rigtig penis kan! – hvert fald mere end nogen af dem vi er stødt på.

Den nemme vej til orgasme

Forkæl dig selv med en realistisk dildo vibrator, der med garanti vil sende dig en tur i orgasmehimlen. Det fleksible og bløde TPE Jelly materiale gør, at dildoen glider let og ubesværet, og sikrer dig en onanioplevelse du sent vil glemme. Det fleksible materiale gør også, at den former sig efter din anatomi og bevægelser.

Materialet bruges ofte til dildoer, der skal føles som en rigtig penis. Det har nemlig den blanding af fleksibilitet og fasthed, som du også oplever når du er sammen med en mand. Materialet er i bund og grund en blanding af et gummi og plastmateriale, hvortil man har tilført et blødgørende middel.

Resultatet bliver en realistisk dildo vibrator, der føles dejlig blød mod den intime hud, samt har den nødvendige fasthed til målrettet stimulering. En jelly dildo vil ligesom en dildo af silikone, hurtigt tilpasse sig din kropstemperatur. Dette er selvfølgelig med til at gøre oplevelsen endnu bedre og mere realistisk.

Glidecreme til din jelly dildo

For at gøre din onanioplevelse så god som mulig, anbefaler vi du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med din realistiske dildo vibrator, så holder dens overflade også længst.

Du kan nemlig ødelægge din jelly dildo ved at bruge den forkerte glidecreme. Bruger du en silikonebaseret glidecreme sammen med denne jelly dildo, vil du simpelthen nedbryde materialet og gøre den ubrugelig.

Erotisk tilbehør for ekstra nydelse

Der findes et væld af erotisk tilbehør der kan gøre din nydelse større. En god vandbaseret glidecreme er blot starten. Skal den have lidt ekstra, kan du også prøve at bruge den sammen med en orgasme- eller varme gel der giver en mere intens orgasmefølelse. Du kan bruge disse cremer og gels, til at gøre din oplevelse endnu bedre.

En orgasme gel kan for eksempel gøre dig mere følsom, give en vibrerende fornemmelse, eller virke varmende eller kølende. Så er du klar til en ekstra fræk leg med din realistisk dildo.

Rengøring af din realistisk dildo vibrator

Som med alt sexlegetøj er god hygiejne naturligvis vigtigt. Det giver dig den bedste oplevelse med dit sexlegetøj, men gør også, at det holder i længere tid. Så bliver din realistisk dildo vibrator den mest populære der hjemme i soveværelset? Så er det også vigtigt at vide, hvordan du skal rengøre den.

Heldigvis er det meget nemt at sørge for at din jelly dildo er helt ren og fin, til næste gang du får brug for den. Det eneste du skal gøre efter brug, er at skylle den i lunken vand.

Det er en god idé at bruge en mild intim sæbe, når du rengør dit sexlegetøj. Men du kan også bruge en rengøringsspray til sexlegetøj. Dette er et rengøringsmiddel, der er specielt udviklet til at blive brugt på sexlegetøj. Du får derfor den optimale rengøring af din realistiske dildo.

En god dildo af høj kvalitet

Der er en grund til at denne dildo, er en af vores mest populære. Du får nemlig realistiske dildo der af høj kvalitet og har mange anvendelsesmuligheder. Alt efter hvilken farve du vælger, kan du få en dildo, der både føles og ser helt realistisk ud. Af vores forskellige dildoer er denne en af vores favoritter.

Du kan bruge den, når legen skal være ekstra pirrende, hvad end du er alene eller sammen med din partner. Vores realistiske dildo vibrator er altså et must i enhver natbordsskuffe. Ikke nok med at den føles som den ægte vare, så kan du også nyde de stimulerende vibrationer. Du får et helt klassisk sexlegetøj, der kan alt det den skal kunne uden for meget unødvendigt.

Find den perfekte dildo

Køb vores realistisk dildo vibrator og mærk selv. Vi er sikre på, at du ikke bliver skuffet. Du kan også tjekke vores store udvalg af dildoer ud lige her. Så kan du se om der skulle være andre interessante valgmuligheder.

Vores store udvalg indeholder forskellige dildoer, så du kan få en jelly dildo, der ser og mærkes som en rigtig penis. Men også mange andre forskellige dildoer, der ikke ligner den ægte vare og som kan meget mere. 

Du er naturligvis også altid velkommen til at henvende dig med spørgsmål om vores realistisk dildo vibrator eller andre af vores produkter.

Vægt 220 g
Farve

Lys hudfarve

Vibration

Multi-speed

Materiale

TPE

Længde

19 cm

Indsætbar længde

14 cm

Diameter

3,5 cm

Batteri

2 x AA (inkl)

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Realistisk udseende og fornemmelse
 • Lys hudfarve
 • Multi-speed vibration
 • Fleksibelt TPE Jelly materiale
 • Skal bruges med vandbaseret glidecremeLæs Mere.
X