Realistisk Dildo Vibrator i Sort

DKK 99,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

  • Nem betjening
  • Realistisk størrelse, form og fornemmelse
  • Multi-speed vibration
  • Lækkert TPE materiale
  • Perfekt til nybegyndere såvel som øvede

Ikke på lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

  • Nem betjening
  • Realistisk størrelse, form og fornemmelse
  • Multi-speed vibration
  • Lækkert TPE materiale
  • Perfekt til nybegyndere såvel som øvede
Beskrivelse

Realistisk dildo vibrator i sort – den perfekte begynder dildo

Forkæl dig selv med en blød og realistisk dildo vibrator i sort med multi-speed vibrator. Det bløde, fleksible materiale vil give dig en fræk onani oplevelse hver gang. Den realistiske størrelse og nemme betjening gør den til den perfekte første dildo. Ovenikøbet får du vibrationerne med for ekstra stimulering.

Er du øvet, så skal du bestemt ikke dømme en realistisk dildo vibrator i sort ude. Du har sikkert prøvet en hel del sexlegetøj, og derfor ved du også, at variation er vigtigt. Denne dildo gør det den skal uden alt for mange smarte funktioner. Det lækre TPE materiale gør, at den føles virkelig lækker, og du vil helt bestemt blive glad for at have den i din samling.

Frække lege med din partner

En dildo vibrator er ikke noget du behøver at holde for dig selv og gemme væk når du er sammen med din partner. Tag den frem under forspillet, og varm op sammen. Lad dem se på dig mens du onanerer – eller lad dem bruge den på dig! De vil elske at se dig få orgasme igen og igen. Kun fantasien sætter grænser for hvordan I kan bruge den sammen.

Fordele ved en sort dildo?

Der er nogle fordele ved at vælge en dildo med en sort overflade. Blandt andet når vi taler om rengøring. En mørkere farve vil holde sig pænere, selv hvis den bliver flittigt brugt. Og hvis du generelt har præferencer for en skinnende sort overlade, så passer den rigtig flot til andre produkter, for eksempel i lak eller sort læder.

Hvordan passer jeg på min dildo vibrator?

Du vil selvfølgelig gerne passe godt på din vibrator, så du kan nyde den i lang tid. Derfor er det rigtig vigtigt, at du vasker den med varmt vand fra hanen efter hver brug, og rengør den med en desinficerende rengøringsspray lavet specielt til sexlegetøj.

Vil du passe ekstra godt på din realistisk dildo vibrator i sort, anbefaler vi at bruge en vandbaseret glidecreme når du bruger den, da det er lettere at rengøre efter brug.

Detaljer
Vægt220 g
Farve

Sort

Vibration

Multi-speed

Materiale

TPE

Længde

19 cm

Indsætbar længde

14 cm

Diameter

3,5 cm

Batteri

2 x AA (inkl)

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Realistisk Dildo Vibrator i Sort”