Realistisk dildo med sugekop i sort

DKK 159,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Realistiske detaljer
 • Fræk sort farve
 • Kan bruges på mange måder
 • Vandtæt
 • Strap-on kompatibel

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Realistisk dildo med sugekop i sort

Denne realistiske dildo med sugekop i sort er lavet i et lækkert TPR-materiale, også kendt som jelly, som er både blødt og fleksibelt. TPR har den store fordel, at det føles meget virkelighedstro og materialet tilpasser sig hurtigt til din krops temperatur, så den føles ekstra behagelig. Fordi dildoen er temperaturfølsom, kan du med fordel varme den op under rindende varmt vand, for en endnu mere stimulerende følelse. Dette materiale er desuden fri for latex og ftalater. Denne dildo har en sort farve men en realistisk form med glans og blodårer op ad skaftet.

Mange muligheder

Denne dildo med sugekop i sort er realistisk udformet med glans og blodårer op ad skaftet og den har en samlet længde på 21,5 cm og en diameter på 3,5 cm. Du får altså en dildo med en masse god længde, men som ikke er for bred, og derfor er den oplagt til brug både vaginalt og analt, og der er masser mulighed for en masse frække stunder med denne dildo. Dertil har dildoen en sugekop i bunden og den er vandtæt, så du kan virkelig få noget forskellig ræk parleg og solo onani ud af denne sag.

Sugekoppen giver mange muligheder

Denne dildo med sugekop i sort har lige det du skal bruge for noget lækker håndfri leg – en sugekop! Tænk at noget så simpelt er så effektivt. Den kan med sugekoppen fastsættes på glatte overflader, som for eksempel en stol, hvis du vil ride den, en væg, hvis du vil tages bagfra, eller gulvet, hvis du vil have nogle frække lege der. Dertil er den også oplagt at tage med i bad, hvor der er rigeligt med glatte overflader, som den kan sidde fast på.

Kan bruges som strap-on

Dertil er den med sugekoppen også designet til brug i en strap-on harness, hvor den kan bruges til at penetrere din partner i noget fræk leg med vaginal eller anal penetrering, med det udstyr du ikke lige selv står med. Strap-on harness er ikke medfølgende og skal købes seperat. Er du nysgerrig på leg med strap-on kan du med fordel se vores udvalg af sexlegetøj til brug i den sammenhæng lige her: Strap-on.

Tag den med i badet

Denne dildo med sugekop i sort er lavet i et TPR-materiale, som selvfølgelig er vandtæt, og du kan uden bekymringer tage din dildo med under bruseren eller med i badet. Her kan den med sugekoppen sættes fast på klinkerne i brusenichen eller måske på indersiden af badekarret, for nogle ekstra våde lege. Det vandtætte materiale gør også dildoen let at gøre ren og derfor kan du bruge tiden på at lege uden at skulle bekymre dig om rengøringen bagefter.

Den sorte klassiker

Den sorte dildo er altså bare en klassiker, og denne dildo med sugekop i sort er altså bare svær at gå galt i byen med. Det er på en og samme tid en fræk og intens farve, men også en neutral farve i soveværelset, og derfor passer den altså bare til de flestes smag. Denne dildo med sugekop i sort kan bruges både vaginalt og analt og der er altså mange muligheder for leg. Husk at bruge vandbaseret glidecreme med dit sexlegetøj, det er bedst for sexlegetøjets overflade, og også bedst, hvis legetøjet skal bruges vaginalt.

Rengøring

Super kedeligt, men hurtigt overstået. Der er heldigvis meget mere fræk legetid end rengøringstid med denne dildo, især hvis du bruger den med det anbefalede vandbaserede glidecreme, som er det letteste at rengøre. Når du er færdig med din leg skal du blot gøre dildoen ren under varmt vand og derefter med en rensespray lavet til sexlegetøj, så er den helt ren og klar til næste gang du får nogle lækre lyster.

Vægt 260 g
Vandtæt

Ja

Diameter

3,5 cm

Farve

Sort

Længde

21,5 cm

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Materiale

TPR

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Realistiske detaljer
 • Fræk sort farve
 • Kan bruges på mange måder
 • Vandtæt
 • Strap-on kompatibel

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Sæt eventuelt dildoen fast på en glat overflade eller strap-on harness
 2. Brug altid vandbaseret glidecreme med din dildo

Efter brug:

 1. Rengør dildoen med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj på dildoen
 3. Tør den af – så er den klar til næste tur
X