Realistisk Dildo med Sugekop 22,5 cm

DKK 150,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Dildo med sugekop
 • Lys hudfarve
 • Strap-on kompatibel
 • Super realistisk
 • 22,5 cm

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Realistisk dildo med sugekop 22,5 cm

Er du på jagt efter den perfekte sugekop dildo? Så er jagten forbi! Ikke alene passer den perfekt i en strap-on harness, du kan også bruge den til fræk onani eller som forspil sammen med en partner. Den lyse hudfarvede dildo er fremstillet i et lækkert blødt og fleksibelt materiale der føles meget realistisk. Dildoen har et naturtro penishoved og blodåre og er 4 cm diameter. Den 22,5 cm lange dildo fungerer særligt godt sammen med en vandbaseret glidecreme.

Sugekoppen der kan det hele

Der er så mange frække muligheder for sexlege med en sugekop dildo som denne. Du kan selvfølgelig bruge sugekoppen til at fastsætte dildoen på glatte overflader, for eksempel et gulv eller en stol så du kan ride den, og en væg hvis du for eksempel gerne vil tage den bagfra. Den er oplagt at have med i bad, hvor den kan sidde fast på badets fliser. Dertil gør sugekoppen at dildoen er kompatibel med en strap-on harness, så du kan bruge denne dildo til at penetrere din partner, selvom du ikke selv har det nødvendige udstyr.

Brug den med din partner

Også sammen med en partner er det utrolig frækt at bruge sexlegetøj som denne ‘Realistisk dildo med sugekop’. Brug den på hinanden, hvis din partner er med på den, eller brug den vaginalt imens din partner penetrerer dig analt eller omvendt. Det er kun fantasien der sætter grænser. Det kan være rigtig frækt at prøve dobbelt penetrering, og så er en realistisk dildo med sugekop det helt oplagte sted at starte.

Strap-on

Realistisk dildo med sugekop er også oplagt i en strap-on harness, så hvis I for eksempel er to kvinder der har sex kan I bruge denne dildo til penetrering, hvilket altså bare kan give en rigtig fræk følelse for jer begge. Du kan også bruge den som strap-on med din mandlige partner, hvis han gerne vil penetreres analt, og du ikke selv har det rette udstyr. Der er altså masser af muligheder med denne dildo, og den er bestemt værd at prøve hvis I vil udforske nye former for penetrering I jeres forhold.

Lækker realistisk og altid klar

‘Realistisk dildo med sugekop’ er naturtro og ligner den ægte vare, men på mange områder er en dildo som denne altså bare bedre end den virkelige version. Den er nemlig altid klar til sex, når du er det, og den beklager sig ikke, du har med en dildo som denne altså bare altid let adgang til nogle lækre orgasmer.

Og så til rengøringen…

Du skal huske at rengøre din dildo efter brug. Dette gøres bedst med varmt vand og så med en rensespray lavet til sexlegetøj, så er den helt ren og desinficeret, og du kan tørre den af og så gemme den væk i sengeskuffen, indtil næste gang du får lyst til noget lækker penetrering og nogle dejlige orgasmer.

Vægt360 g
Materiale

TPR

Længde

22,5 cm

Diameter

4 cm

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Farve

Lys hudfarve

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Dildo med sugekop
 • Lys hudfarve
 • Strap-on kompatibel
 • Super realistisk
 • 22,5 cm

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din dildo
 2. Dildoen kan sættes fast på en overflade eller bruges i en strap-on harness

Efter brug:

 1. Rengør dildoen med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Realistisk Dildo med Sugekop 22,5 cm”