Realistisk dildo med sugekop 21,5 cm

DKK 159,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Lækkert TPR jelly-materiale
 • Kan sættes fast på glatte overflader med sugekoppen
 • Kan bruges med strap-on harness
 • Fin pink farve
 • Realistisk form og følelse
 • Vandtæt

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BLQ-029 Kategorier: , , , , , , GTIN: 6940927810297

Realistisk dildo med sugekop i pink

Her får du en lækker realistisk dildo med sugekop i pink, lavet i det lækre TPR-materiale, også kendt som jelly, som har den fine kvalitet, at det føles meget realistisk og virkeligt, og materialet tilpasser sig dertil hurtigt din krops temperatur. Du kan også varme materialet under varmt vand for en mere stimulerende følelse. Materialet er blødt og fleksibelt og det er desuden fri for latex og ftalater og er perfekt til dig som oplever gener ved brug af disse materialer, eller som har en latex-allergi. Denne dildo har en dejlig realistisk form med glans og blodårer op ad skaftet.

Den fineste pink

Denne dildo med sugekop i pink er altså bare så fin en klassiker. Med den pink farve og sit realistiske design får du altså bare en super gennemført og lækker oplevelse, og materialets realistiske følelse er simpelthen prikket over I’et. Husk at bruge vandbaseret glidecreme med dit sexlegetøj, det gør at overfladen på legetøjet holder længst muligt, og især ved vaginal penetrering er det altså også bare den bedste oplevelse.

Masser af lækre muligheder

Denne dildo med sugekop i pink har lige det ekstra, som tager din leg helt op i 5. gear. Den kan nemlig med sugekoppen sættes fast på glatte overflader, som for eksempel en stol, en væg eller et gulv. Så kan du både ride den, tage den bagfra og tage den med en tur på de kolde klinker og få en mere realistisk oplevelse, hvor du ikke selv skal holde ved dildoen. Du kan i stedet bruge dine hænder til at stimulere dig selv eller din partner, mens du bruger dildoen, her er altså mulighed for noget rigtig fræk leg!

Våde lege

Denne dildo med sugekop i en pink er lavet i et TPR-materiale, som selvfølgelig er vandtæt. Det vandtætte materiale i kombination med sugekoppen gør den ekstra oplagt til leg under bruseren eller i badekarret, hvor den ofte let kan sættes fast på badeværelsets glatte overflader. Leg i vandet kan helt klart give dig noget ekstra, om du bruger dildoen alene eller med din partner. TPR-materialet er også let at gøre rent, så du kan frit lege med denne dildo uden at skulle bekymre dig om rengøringen.

Klar på strap-on lege

Denne dildo med sugekop er selvfølgelig også helt perfekt til brug med en strap-on harness, så du kan stimulere din partner med det udstyr, som du måske ikke selv lige står klar med – det problem er let løst med en dildo med sugekop! Er du interesseret i at penetrere din partner, så er denne dildo oplagt. En strap-on harness skal købes seperat. Er du nysgerrig på leg med strap-on kan du med fordel se vores udvalg af sexlegetøj til brug i den sammenhæng lige her: Strap-on.

Lige den rette mængde

Denne dildo med sugekop har lige den rette mængde til dig der leder efter en dildo, som både kan bruges til vaginal og anal penetrering. Denne dildo måler 21,5 cm i længden og 3,5 cm i bredden, og der er altså rigeligt længde at lege med, mens bredden ikke er for voldsom til også at kunne bruges til anal stimulering.

Pas på dit sexlegetøj

Rengøringen er hurtigt klaret med dette vandtætte materiale. Når du er færdig med din leg skal du gøre dildoen ren under varmt vand og derefter med en rensespray lavet til sexlegetøj. Så er den helt ren og klar til næste gang du får nogle lækre lyster. Når du bruger dildoen med vandbaseret glidecreme, er den ekstra let at rengøre, fordi glidecremen hurtigt opløses under det varme vand. Dette er den glidecreme vi anbefaler til brug med alt dit sexlegetøj, som ikke er lavet af glas eller metal.

Vægt260 g
Diameter

3,5 cm

Farve

Pink

Længde

21,5 cm

Materiale

TPR

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Vandtæt

Ja

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Lækkert TPR jelly-materiale
 • Kan sættes fast på glatte overflader med sugekoppen
 • Kan bruges med strap-on harness
 • Fin pink farve
 • Realistisk form og følelse
 • Vandtæt

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Sæt eventuelt dildoen fast på en glat overflade eller strap-on harness
 2. Brug altid vandbaseret glidecreme med din dildo

Efter brug:

 1. Rengør dildoen med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj på dildoen
 3. Tør den af – så er den klar til næste tur

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Realistisk dildo med sugekop 21,5 cm”