Realistisk Blowjob Masturbator

DKK 150,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Føles som et blowjob
 • Blød og lækker
 • Realistisk pocket pussy
 • Medicinsk silikone

Læs Mere.

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Føles som et blowjob
 • Blød og lækker
 • Realistisk pocket pussy
 • Medicinsk silikone

Læs Mere.

Beskrivelse

Realistisk blowjob masturbator

Tænder du på et frækt blowjob? Ja, hvem gør ikke det? Med denne blowjob masturbator kan du opleve den frække følelse af et blowjob, lige når det passer dig.

Det realistiske sleeve føles som det lækreste blowjob, så du kan godt glæde dig. Det er både en lækker oplevelse for en begynder og den erfarne, når det kommer til onani-produkter.

Frække læber

Det første du ser, er de frække læber, som omkranser åbningen af din blowjob masturbator. De omslutter din penis, når du fører den ind i sleevet, og det ser super frækt ud.

Lad dig forføre af den frække mund, som stimulerer dig på en virkelig lækker måde.

Fantastisk følelse

Sleevet har den lækreste tekstur på indersiden. Du kan godt glæde dig til at mærke, hvordan det omslutter din penis. Den bliver mødt at stimulerende dupper og riller, som er designet til at føles som en fræk mund, der glider op og ned af din penis, mens du får et lækkert blowjob.

Med sine 16 centimeter passer sleevet til de fleste, og det har den helt rette form til at føles stramt og stimulerende om din penis.

Glidecreme

Glidecreme er altid din bedste ven, og det er det bestemt også her. Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme, da en af silikone kan ødelægge det lækre medicinske silikone, som din blowjob masturbator er lavet af.

Mærk hvordan du let glider ind og ud af den frække mund, mens den bringer dig til det lækreste klimaks.

Invitér din partner med i legen

En blowjob masturbator sælges normalt som et onani-produkt, men den kan sagtens være super fræk at bruge med en partner. Du kan vise din partner, hvad du kan lide, eller du kan lade dem styre sleevet for en fræk oplevelse.

Det er også oplagt, hvis du elsker blowjobs, men din partner for eksempel har en sensitiv gag-reflex. Så kan I stadig lege med blowjobs, helt uden ubehag.

Bedre stamina

En blowjob masturbator er oplagt til at træne din stamina på egen hånd. Du kan prøve dig frem alene, og så kan du og din partner få glæde af det senere. Det er super lækkert.

Det holder bare

Ja, der er flere måder at holde din blowjob masturbator lækker på. Du skal rense den, hvis du kommer i den, og/eller har brugt glidecreme, men rengøringen kan gøres nemmere ved enten at bruge et kondom eller ikke at komme i den.

Den skal stadig gøres ren, men den holder i meget længere tid, hvis du følger vores gode råd.

Rengøring

Du vil garanteret gerne bruge din blowjob masturbator så mange gange som muligt, og så er det vigtigt, at du gør den ren på den helt rigtige måde. Når du er færdig med at bruge den, så tager du selve sleevet ud og skyller det i lunkent vand. Det er vigtigt, at det ikke er for varmt. Bagefter anbefaler vi, at du bruger en rengørings spray, så du er sikker på, at den den er helt ren.

Detaljer
Vægt270 g
Længde

16 cm

Vægt

310 g

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug en vandbaseret glidecreme på din penis
 2. Tag evt. sleevet ud af beholderen og hold det under varmt vand i et par minutter for en mere realistisk oplevelse

Efter brug:

 1. Tag sleevet ud og skyl med varmt vand for at skylle rester ud
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj, spray 2-3 gange
 3. Skru låget på igen og du er klar til næste gang
Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Realistisk Blowjob Masturbator

 1. Claus

  OMG har længe drømt om at prøve hvordan det føles at blive suttet af en mund som kunne finde ud af det og wow aldrig har jeg fået en så vidunderlige dejlig sutter som med den her modne kvinde mund åhhhh hvor sutter de læber fantastisk

Tilføj en anmeldelse af varen