Realistisk blød dildo – Lyserød

DKK 150,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Realistiske detaljer
 • Med naturtro blodårer og penishoved
 • Kan bruges analt og vaginalt
 • Kan bruges i en strap-on harness
 • Sugekop kan sættes fast på glatte og faste overflader
 • Vandtæt
 • Pink TPR materiale

Læs Mere.

Ikke på lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Realistiske detaljer
 • Med naturtro blodårer og penishoved
 • Kan bruges analt og vaginalt
 • Kan bruges i en strap-on harness
 • Sugekop kan sættes fast på glatte og faste overflader
 • Vandtæt
 • Pink TPR materiale

Læs Mere.

Beskrivelse

Realistisk blød dildo med sugekop

Denne realistiske dildo på hele 22,5 cm kan få enhver der prøver den helt op at ringe. Dens realistiske udseende med fyldige blodåre ned af skaftet og meget fremtrædende penishoved er til dig, der godt kan lide, at dit sexlegetøj ligner og føles som den ægte vare… altså lige bortset fra den fine Pink farve, som TPR-materialet har. Den realistiske dildo kan tilfredsstille dig på alle tænkelige måder, da du både kan bruge den analt og vaginalt. Den er vandtæt, så du kan tage den med i bad og med sugekoppen kan den sættes fast på alle glatte og hårde overflader, så du har hænderne fri til noget andet frækt.

Den perfekte størrelse

Med dildoer er størrelsen bare vigtig, det er helt klart bedst når man får den størrelse som fylder en ud og stimulerer en, uden at det bliver for stramt, så glæder man sig til at bruge den igen og igen. Denne dildo har en samlet længde på 22,5 cm og en diameter på 4 cm, den er altså lige over middel, taget dildostørrelser i betragtning, og her er altså noget at hente, når det kommer til følelse og god stimulering af dit G-punkt.

Sugekoppen der kan det hele

Denne ‘Realistisk blød dildo’ kommer med en sugekop, hvilket betyder at den virkelig kan noget. Sugekoppen kan sættes fast på faste og glatte overflader. Prøv for eksempel at rid den på en stol, uden at du skal holde ved den, eller sæt den fast på en væg, så kan du tage den bagfra. Når du ikke skal bruge dine hænder kan du bruge dem til alt muligt andet, for eksempel at stimulere klitoris eller stimulere din partner. Med sugekoppen kan du også bruge dildoen i en strap-on harness, så du kan bruge dildoen som erstatning for det udstyr du ikke selv har, og give din partner en rigtig lækker oplevelse.

Til vaginal og anal penetrering

Mange glemmer altså at dildoer som denne også sagtens kan bruges analt. Der findes meget unikt sexlegetøj, som for eksempel butt plugs, lavet specifikt anal stimulering, men helt normale og realistiske dildoer gør altså også underværker her. Ligesom man kan ønske en realistisk følelse og størelse vaginalt, så gælder det selvfølgelig også vaginalt, og her skal denne ‘Realistisk blød dildo’ selvfølgelig ikke undervurderes.

Både til solo og parleg

For mange er dildoer kun til solo leg, men de kan sagtens bruges sammen med din partner. Alle elsker at se deres partner få en masse nydelse og vride sig i ekstase, og om det er med eller uden en dildo, som denne ‘Realistisk blød dildo’ er ofte ligemeget, det er bare et super frækt syn. Du kan bruge denne ‘Realistisk blød dildo’ som en del af et forspil, eller simpelthen mens du har sex med din partner, for eksempel som ekstra anal penetrering, mens din partner penetrere dig vaginalt – eller omvendt. Dertil er dildoen perfekt i en strap-on harness, og I altså her kan tage jeres lege til helt nye og spændende niveauer.

Pas godt på den

Denne fine ‘Realistisk blød dildo’ skal selvfølgelig passes godt på, så du kan have den i skuffen og bruge den ligeså tosset og længe du vil. Det er bedst at bruge denne ‘Realistisk blød dildo’ med vandbaseret glidecreme, som er bedst for dens overflade, og bedst til vaginal brug. Efter brug kan du rense dildoen i varmt vand, og så anbefaler vi at du bruger en rensespray bagefter, så den er helt ren. Sørg for at den er helt tør, før du lægger den væk, og så er den klar til næste gang du ønsker nogle lækre orgasmer.

Detaljer
Vægt260 g
Materiale

TPR

Længde

22,5 cm

Diameter

4 cm

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Sugekop

Farve

Pink

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug dildoen med vandbaseret glidecreme
 2. Kan fastsættes på en glat overflade eller bruges i en strap-on harness
 3. Nyd stimuleringen enten analt eller vaginalt

efter brug:

 1. Rengør med varmt vand
 2. Brug en rensespray
 3. Tør dildoen af inden den lægges væk
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Realistisk blød dildo – Lyserød”