Rabbit Dildo Vibrator – Sort

DKK 300,00 DKK 130,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Dobbelt stimulering af g-punkt og klitoris
 • 6 vibrations-hastigheder og 6 rotations-hastigheder
 • Nem at betjene
 • Vandtæt
 • Ekstra stimuleringsstykke på dildoen

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): LG-R01 Kategorier: , , , , , , GTIN: 5060211960260

Rabbit dildo vibrator

Med denne rabbit dildo vibrator er der ingen grund til at nøjes! Den stimulerer både klitoris og dit G-punkt og så har den hele 6 vibrations-indstillinger OG 6 rotations-indstillinger. Du får altså med denne lækre vibrator alle mulige former for lækker stimulering, og der er udsigt til et væld af rigtig dejlige og intense orgasmer. Vibratoren kommer i et sort TPR-materiale, som er et lækkert og smidigt materiale, som giver dig den vildeste stimulering, især fordi denne vibrator kommer med et ekstra stimulerende stykke på skaftet, så du rigtig kan give dit G-punkt det du ønsker.

Det bedste design i verden?

Rabbit dildoen er kendt af de fleste, og det er virkelig ikke for sjov at den er blevet så populær som den er. Det utroligt søde rabbit design er efterhånden blevet helt ikonisk. Men rabbit er ikke bare sød – den giver en intens stimulering af klitoris, og sammen med skaftet, som giver en intens stimulering af dit G-punkt, så får du altså bare en oplevelse ud over det sædvanlige – dobbelt op på nydelse. Rabbit vibratoren er et af de mest solgte stykker sexlegetøj i hele verden, og her hos AltErtysTys.dk synes vi virkelig, at den er et forsøg værd, hvis du er på jagt efter at få nogle lækre og lette orgasmer.

Få det meste ud af din nye Rabbit dildo vibrator

Denne vibrator kommer med en masse lækre funktioner, lavet kun for at få dig helt op at ringe, og give dig den mest intense nydelse. Det hele kører på 4x AA batterier, som selvfølgelig medfølger, så det eneste du skal gøre er at finde den vandbaserede glidecreme frem, og så er du klar til noget fræk leg! Udover at du har rabbit-designet, som på intens vis stimulerer din klitoris, så har du med denne vibrator også et ekstra stimulerende område på skaftet af dildoen, som hjælper med at stimulerer G-punktet noget ekstra. Der er altså lagt op til optimal stimulering, og nogle vildt intense orgasmer.

Kan tåle de vådeste lege

Denne rabbit dildo vibrator er også vandtæt, så du kan uden bekymringer tage den med i badet. Her kan den også give dig en masse lækker stimulering, som kun intensiveres af den intime og våde oplevelse, som du har i badet. På samme tid betyder det at din vibrator kan holde til alt det vandbaserede glidecreme, som du skulle få brug for, så brug endelig løs. Dertil er den rigtig let at rengøre. Du skyller den blot under varmt vand og sprayer den derefter med en rensespray, så er den klar til næste gang du længes efter en vild orgasme eller to.

Sådan gør du

Brug altid vandbaseret glidecreme med din rabbit dildo vibrator. Det er bedst for dildoens materiale, og også bedst for dig, når den skal bruges vaginalt. Du kan med fordel påføre noget glidecreme både på rabbit-delen og på resten af dildoen, så får du den mest lækre oplevelse. Du tænder for og justerer på vibrationerne og rotationerne seperat, og du kan altså vælge hvilken type stimulering du vil have, og hvor meget af den du vil have. Dette gøres alt sammen på knapperne på dildoens håndtag, så det er simpelthen let og ligetil.

Og så noget om rengøring…

Efter du har ladet den sidste lækre orgasme stilne af, så skal du selvfølgelig gøre din rabbit dildo vibrator ren. Dette gøres med varmt vand og derefter med en rensepray lavet til sexlegetøj. Sprøjt et par gange og tør så dildoen af, så er den klar til næste gang du får lyst til en lækker dobbelt stimulering.

Vægt 400 g
Indsætbar længde

12 cm

Længde

23 cm

Diameter

3 cm

Vibration

6 hastigheder vibration, 6 hastigheder rotation

Vandtæt

Ja

Batteri

4x AA (inkl)

Farve

Sort

Materiale

TPR

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Dobbelt stimulering af g-punkt og klitoris
 • 6 vibrations-hastigheder og 6 rotations-hastigheder
 • Nem at betjene
 • Vandtæt
 • Ekstra stimuleringsstykke på dildoen

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug denne rabbit dildo vibrator med vandbaseret glidecreme
 2. Tænd for vibratoren nederst på skaftet
 3. Juster på vibrationens styrke ved at dreje nederst på skaftet

Efter brug:

 1. Sluk for vibratoren
 2. Rens din vibrator i varmt vand
 3. Brug en rensespray til sexlegetøj
 4. Der medfølger 2x AA batterier – skift til nye batterier ved behov
X