Rabbit dildo vibrator i pink

DKK 295,00 DKK 99,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Realistisk fleksibilitet
 • Multi-speed funktion
 • Lækker pink farve
 • Nem at betjene
 • Dobbelt stimulering
 • Økonomisk pris

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 83053P Kategorier: , , , , , , GTIN: 6926426914629

Rabbit dildo vibrator i pink

Du kender måske denne vibrator fra Sex and the City. Da den var med i et afsnit af serien eksploderede salget af den verden over. Og det er ikke uden grund, at den stadig er en af vores bestsellere. Den giver de mest fantastiske orgasmer og så er den alsidig og kan bruges til mange forskellige frække lege… og så er Rabbit designet altså bare super fint og slet ikke til at stå for.

Rabbit dildo vibrator

Her får du den ikoniske rabbit dildo vibrator i pink, med fine vibrationer, som stimulerer både dit G-punkt og klitoris. Den har multi-speed funktion og er lavet i det velkendte TPE Jelly-materiale, som giver en god fleksibilitet og smidighed, så du rigtig kan få en dejlig og behagelig oplevelse. Materialet er gennemsigtigt og skinnende, hvilket er super flot, og det gør at du kan se vibrationsmoteren indeni dildoen, hvilket hvis ikke andet bare før designet lidt mere unikt og spændende.

Den bedste vibrator i verden?

Rabbit dildo vibratoren er kendt af de fleste, og det er virkelig ikke for sjov at den er blevet så populær som den er. Det utroligt søde rabbit design er efterhånden blevet helt ikonisk. Denne vibrator er så kendt som den er, fordi den simpelthen bare giver en super lækker dobbelt stimulering. Du kan mærke dens vibrationer både vaginalt og ved klitoris og den dobbelte stimulering kan for nogle give super intense og lækre orgasmer. Her hos AltErtysTys.dk synes vi virkelig, at denne rabbit dildo vibrator er et forsøg værd, hvis du er på jagt efter et godt stykke sexlegetøj til solo leg.

Fræk leg

En Rabbit dildo vibrator er dog ikke kun til solo leg, den kan også sagtens bruges til noget fræk leg med din partner. Du kan for eksempel lægge op til en pirrende aften, hvor det er dig der stimulere din partner. Så kan du blindfolde din partner og stimulere dem med denne lækre vibrator, eller omvendt. Der er mange frække lege at have sammen med din partner, med sexlegetøj, og denne fine rabbit er bestemt ikke nogen undtagelse, og det kan være rigtigt lækkert for her begge.

Rabbit kan godt tåle vand

Denne rabbit dildo vibrator er vandtæt, så du kan uden bekymringer for eksempel tage den med en tur under bruseren. Her er også nogle lækre orgasmer at hente, og mange nyder at onanere i badet, fordi man alligevel er alene, nøgen, ren og klar til leg. Det betyder også at rabbit dildo vibrator kan holde til al den vandbaserede glidecreme, som du har lyst til at bruge, og dertil er den let at gøre ren, den kan skylles under varmt vand, og så er det bare at bruge en rensespray til sexlegetøj på den, og så er den klar til at give dig lækre orgasmer igen næste gang du er trængende.

Sådan gør du

Brug altid vandbaseret glidecreme med din rabbit dildo vibrator. Det er bedst for dens materiale, og også bedst for dig, når den skal bruges vaginalt. Du kan med fordel påføre noget glidecreme både på rabbit-delen og på skaftet af dildoen. Du tænder for og justerer på vibrationerne ved at dreje nederst på dildoen, det er super let og ligetil. Efter du har ladet den sidste lækre orgasme stilne af, så skal du selvfølgelig gøre din rabbit dildo vibrator ren. Dette gøres med varmt vand og derefter med en rensepray lavet til sexlegetøj. Sprøjt et par gange og tør så dildoen af, så er den klar til næste gang du får lyst til en lækker dobbelt stimulering.

Vægt 280 g
Vibration

Multi-speed

Længde

22 cm

Materiale

TPE

Farve

Pink

Diameter

4 cm

Batteri

2 x AA (inkl)

Vandtæt

Ja

Indsætbar længde

12 cm

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Realistisk fleksibilitet
 • Multi-speed funktion
 • Lækker pink farve
 • Nem at betjene
 • Dobbelt stimulering
 • Økonomisk pris

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug denne rabbit dildo vibrator med vandbaseret glidecreme
 2. Tænd for vibratoren nederst på skaftet
 3. Juster på vibrationens styrke ved at dreje nederst på skaftet

Efter brug:

 1. Sluk for vibratoren
 2. Rens din vibrator i varmt vand
 3. Brug en rensespray til sexlegetøj
 4. Der medfølger 2x AA batterier – skift til nye batterier ved behov
X