Prostata stimulator med vibrator

DKK 175,00 DKK 149,00

  • Prostata stimulator med vibrationer
  • Batteri medfølger
  • Sort og blød silikone
  • Med dubber der stimulerer mellemkødet
  • Vandtæt og let at rengøre
  • Kan også bruges til parleg

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): G016 Kategorier: , , , , GTIN: G016

Sort Prostata stimulator med vibrator

Denne prostata stimulator er fremstillet i et sort medicinsk silikone, som har en blød overflade og er god for huden. Har du en sart hud kan du derfor alligevel sagtens bruge denne stimulator. Stimulatoren har et design med en række af fem kugler af samme størrelse, som du indfører analt, og som giver en super dejlig stimulering. Denne stimulator har et vibrationsniveau, som er kraftigt, og giver dig lige den ekstra stimulering, som du leder efter. Dertil er denne stimulator vandtæt, så der er altså mulighed for at tage den med i bad til nogle ekstra frække lege.

En stimulator både til solo og parleg

En prostata stimulator kan bruges både til sololeg og til parleg, den kommer ikke rigtig i vejen, så hvorfor ikke prøve den sammen med din partner? Bruger du den mens du penetrerer din partner, vil du opleve en vildt lækker dobbelt stimulering. Har du den i mens du selv penetreres vaginalt kan I begge mærke vibrationerne, og du vil føles lidt strammere, fordi stimulatoren presser på dine vægge. Det kan være super frækt for begge parter når der tilføjes noget ekstra stimulering på den ene eller anden måde, og du skal bestemt ikke sky fra at tage noget sexlegetøj med i soveværelset med din partner.

Hvordan bruges en prostata stimulator?

Mandens G-punkt findes analt og kaldes også P-punktet. Her stimulerer man nemlig prostata, hvilket kan give nogle helt fantastiske orgasmer. Inden du går i gang med analsex er det en fordel at bruge en anal douche, så du ikke får nogle dårlige overraskelser. Med denne prostata stimulator skal du bruge vandbaseret glidecreme, og så kan det være lidt lettere at indføre den, inden du tænder for vibrationerne. Indsæt den analt, så den dubbede overflade stimulerer din mellemkød, og du vil få en fantastisk pirrende oplevelse og en kraftig orgasme.

En lækker vandtæt stimulator

Alt bliver bare lidt frækkere i badet. Denne prostata stimulator kan sagtens komme med en tur i vandet og give nogle ekstra lækre og våde oplevelser. Det varme vand vil bestemt sætte en god stemning. Detil gør det vandtætte design den lettere at rengøre. Rens den i varmt vand og brug derefter en rensepsray til sexlegetøj, så er den helt ren og fri fra bakterier. Sørg for at tørre den helt af, inden du lægger den væk.

Vægt 80 g
Materiale

Silikone

Farve

Sort

Batteri

1x AAA (inkl)

Vibration

1 hastighed

Længde

12 cm

Vandtæt

Ja

Diameter

1,5 cm

X