Prostata Stimulator med Vibrator

DKK 149,00

 • Prostata stimulator med vibrationer
 • Fremstillet af silkeblød silikone
 • Med dubber der stimulerer mellemkødet
 • Vandtæt og let at rengøre
 • Batteri medfølger

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): G016 Kategorier: , , GTIN: G016

Sort prostata stimulator med vibrator

Denne prostata stimulator er fremstillet i et sort medicinsk silikone, som har en blød overflade. Materialet er naturligvis 100% kropssikkert. Har du en sart hud, kan du derfor sagtens bruge denne stimulator. Stimulatoren har et design med en række af fem kugler af samme størrelse, som du indfører analt.

Stimulatoren har også en nubret overflade i den anden ende, der vil forkæle mellemkødet under brug. Den fleksible stimulator er nem at bruge, da den kun har ét kraftigt vibrationsniveau, der nok skal få dig helt op og ringe.

En stimulator både til solo og parleg

En prostata stimulator kan bruges både til onani og parleg. Anal stimulering kan nydes alene eller i kombination med andet. Det kan for eksempel være muligt at opnå en endnu mere intens orgasme hvis du bruger prostata vibratoren samtidig med at du stimulere penis.

Om du vil nyde den alene eller sammen med en partner er helt op til dig. Den kan uden tvivl være en dejlig tilføjelse til dig og din partners sexliv, hvor den kan byde på mange ekstra stimulerende stunder.

Hvorfor skal jeg bruge en prostata stimulator?

Mandens prostata stimuleres analt og kaldes ofte for det mandlige G-punkt. Det er altså god grund til at udforske og forkæle dette punkt lidt ekstra. Det er nemlig et ekstra følsomt punkt, der kan give stor nydelse, når det stimuleres.

Nogle mænd oplever at de kan få en orgasme udelukkende gennem stimulering af prostata. Andre nyder at få stimuleret prostata og penis på samme tid, hvormed de kan få en længerevarende og mere dyb orgasme.

Brug og rengøring af din prostata stimulator

Når du skal bruge et anal sexlegetøj er det vigtigt at du husker glidecremen. Denne stimulator skal bruges sammen med en vandbaseret glidecreme, og gerne en der er særlig udviklet til anal brug. Det vil nemlig sikre dig det optimale glid, der kun vil øge nydelsen.

Efter brug kan du nemt og hurtigt rengøre stimulatoren. Da den er vandtæt, kan du nemlig skylle den grundigt ren uden bekymringer. Brug også gerne en desinficerende rengøringsspray til sexlegetøj. Når sexlegetøjet er tørt, kan du opbevare den i en stofpose.

Vægt80 g
Længde

12 cm

Diameter

1,5 cm

Materiale

Silikone

Farve

Sort

Batteri

1x AAA (inkl)

Vibration

1 hastighed

Vandtæt

Ja

Oversigt

 • Prostata stimulator med vibrationer
 • Fremstillet af silkeblød silikone
 • Med dubber der stimulerer mellemkødet
 • Vandtæt og let at rengøre
 • Batteri medfølger

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme
 2. Indfør stimulatoren
 3. Tænd vibrationerne på knappen i bunden

Efter brug:

 1. Rengør med varmt vand og brug en rensespray til sexlegetøj
 2. Sørg for at stimulatoren er tør inden du pakker den væk
 3. Opbevares i en stofpose

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Prostata Stimulator med Vibrator”