Prostata Vibrator Fjernbetjent

DKK 299,00

 • Prostata vibrator med fjernbetjening
 • Genopladelig med USB-kabel
 • 12 vibrations-niveauer
 • Lækker stimulering af prostata
 • Kan bruges sammen med anden stimulering og imens du har sex
 • Lavet i blødt medicinsk silikone

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Prostata vibrator fjernbetjent

Har du ikke tidligere prøvet at stimulere prostata, så er du helt sikkert gået glip af noget helt fantastisk. Prostata er også kaldet mandens G-punkt og sidder ca 3-5 cm oppe i anus. Den er på størrelse med en valnød og når den bliver stimuleret giver det en vild, intens og kraftig orgasme, der er helt ulig andre former for udløsninger. Det ergonomiske buede design er lavet, så det stimulerer G-punktet og du kan mærke det indenfor få sekunder, hvordan den dejlige følelse spreder sig rundt i kroppen.

Perfekt til prostata

Denne ‘Prostata vibrator fjernbetjent’ er designet til at stimulere prostata, men kan selvfølgelig også bruges af kvinder, der har lyst til noget ekstra anal stimulering. Den har en indførelse på 10,2 cm i længden og 3,2 cm og er altså en medium størrelse, som de fleste helt sikkert kan få glæde af. Samlet måler den 13,8 cm.

Fræk leg med fjernbetjening

Denne vibrator kommer med en fjernbetjening, som bruges til at styre vibrationerne med. Der er i alt 12 vibrationsniveauer, som du vælger imellem på fjernbetjeningen. Dette design gør at du kan bruge ‘prostata vibrator fjernbetjent’ i alle mulige positioner og scenarier, hvor det selvfølgelig er bedst at have hænderne fri. Du kan sagtens bruge prostata vibratoren i parleg, giv for eksempel fjernbetjeningen til din partner, og lad dem bestemme hvordan og hvor intens du skal stimuleres.

Vandtæt stimulering

Denne ‘Prostata vibrator fjernbetjent’ er desuden vandtæt, så du kan sagtens tage den med i bad. Brug den for eksempel i badet efter en lang og stressende dag og mærk hvordan du slapper af og er klar til en ny. Det vandtætte design er super praktisk, og gør den let at både bruge og rengøre. Brug den med en masse vandbaseret glidecreme for en lækker og glat indførelse og rens den i varmt vand efter brug – så let er det simpelten. Den kan desuden sidde fint uden at du skal holde ved den, så det giver en masse lækre muligheder for anden stimulering mens du bruger den.

Til ekstra intens parleg

En vibrator er ikke udelukkende til sololeg. Brug denne ‘Prostata vibrator fjernbetjent’ sammen med en partner og lad dem, med fjernbetjeningen, så de kan bestemme hvordan du skal stimuleres. Det giver et ekstra frækt og sjovt element til jeres leg. Dertil kan det være rigtig lækkert at bruge denne vibrator, mens du penetrerer din partner, det giver bare en ekstra intens og lækker følelse af dobbelt stimulering, som virkelig kan pirre og stimulerer jer på en super intens måde.

Genopladelig og lydsvag

Denne ‘Prostata vibrator fjernbetjent’ er selvfølgelig genopladelig, så du kan få den lækreste stimulering af prostata igen og igen. Det er en fordel at lade den lige efter brug, for så ved du at den er klar til næste gang du vil bruge den, uden forsinkelser eller pludselige stop midt i legen. Den lades via et medfølgende USB-kabel, så det er super ligetil. Dertil er denne vibrator utrolig lydsvag, så du kan bruge den uden at være nervøs for at blive hørt. Et virkelig gennemført og super lækkert design.

Blød medicinsk silikone

Vibratorens overflade er lavet af allergivenligt medicinsk silikone, hvilket giver den en glat og lækker blød overflade. Denne type materiale skal altid bruges med en vandbaseret glidecreme, så den ikke bliver ødelagt og holder så længe som muligt. Efter brug kan du rengøre ‘Prostata vibrator fjernbetjent’ med varmt vand og så med en rensespray lavet til sexlegetøj, så holder den sig ren og lækker. Oplad den gerne lige efter brug, så er du sikker på at den er klar uden trælse forsinkelser, næste gang du får lyst til en lækker og intens orgasme.

Detaljer
Vægt400 g
Indhold

1 massager, 1 USB opladningsledning, 1 brugermanual

Vandtæt

Ja

Materiale

ABS-Plast, Medicinsk silikone

Vibration

12 vibrationer, Multi-speed

Diameter

3,2 cm

Indsætbar længde

10,2 cm

Længde

13,8 cm

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug denne vibrator med vandbaseret glidecreme
 2. Indsæt den analt
 3. Tænd for vibratoren og juster på vibrationerne på fjernbetjeningen

Efter brug:

 1. Sluk for vibratoren
 2. Rens vibratoren i varmt vand
 3. Brug en rensespray til sexlegetøj
 4. Lad din vibrator op efter brug med det medfølgende USB-kabel. Sæt det i bagpå vibratoren det den lille prik, og tryk den godt ind. USB-enden kobles til en computer eller et opladerstik i stikkontakten
Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af Prostata Vibrator Fjernbetjent

 1. Mogens

  God prostata vibrator til prisen
  Materialet er lækkert og formen er god. Vibrationerne er også som de skal være. Er også glad for fjernbetjeningen der er nem at finde ud af. Synes man får meget for pengene.

 2. Anders

  Perfekt fit
  Den sidder bare lige som den skal. Er virkelig tilfreds og skulle have købt den for lang tid siden.

Tilføj en anmeldelse af varen

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%