PRETTY LOVE

Vælg Pretty Love når du ønsker kvalitet og nyskabelse. Deres produkter er lavet af de bedste materialer og gemmer på en ydeevne, der med garanti vil tilfredsstille. Pretty Love har over tiden vundet flere priser for deres produkter. Særligt deres elegante og innovative designs har imponeret. Mærket har noget for enhver med deres varieret sortiment i stilfulde designs og kvalitets materialer. Læs mere

Viser et enkelt resultat


Hvem er Pretty Love?

Pretty Love brandet blev skabt i 2011. Mærket fik hurtigt stor international succes med deres sexlegetøj på det europæiske såvel som det amerikanske marked. Pretty Love er et søsterbrand af det ligeledes populære BAILE.

BAILE er et kinesisk sexlegetøjsmærke, der har vundet priser for deres elegante og stilfulde produkter. De har været en stor spiller på markedet for sexlegetøj siden 1993. BAILE står også bag mærket Crazy Bull. Med den store erfaring der ligger bag, er det ikke nogen overraskelse, at Pretty Love’s produkter hurtigt er blevet en succes.

Mærket holder sig løbende opdateret med tidens tendenser inden for sexlegetøj og nydelse til både kvinder og mænd. Derfor kan de også imødekomme de ønsker og behov nutidens kunder har. I deres sortiment finder du klassiske sexlegetøjsmodeller såvel som innovative designs.

Prisvindende sexlegetøj

Med sexlegetøj fra Pretty Love får du ikke bare et produkt, der ser og føles lækkert. Du får også et internationalt anerkendt sexlegetøj. Mærket har nemlig vundet flere priser for deres produkter. Blandt andet i 2018. Her vandt de den prestigefyldte reddot design award.

Reddot Design Award er en tysk designpris med international anerkendelse. Prisen har eksisteret siden 1955. Prisen er et kvalitetsstempel, der tilkendegiver produktet kvalitet og gode design. Det kan for eksempel være et produkt, hvor æstetisk og funktion går op i en højere enhed.

Med prisvindende sexlegetøj er du sikret en god oplevelse. Det gode design er nemlig med til at give dig et brugervenligt produkt, der ser mindst lige så godt ud som det føles. Du kan trygt vælge dit næste sexlegetøj blandt vores udvalg af Pretty Love sexlegetøj.

Sexlegetøj med flere funktioner

Noget der gør at dette mærke særligt skiller sig ud fra mængden, er deres evne til at skabe multifunktionelle produkter. Flere af deres produkter har nemlig ikke bare én men flere funktioner. Det kan for eksempel være et sexlegetøj, der stimulerer med både vibrationer og lufttryksbølger.

Deres unikke designs giver også ofte flere anvendelsesmuligheder. Jo flere overflader eller punkter af sexlegetøjet du kan bruge til stimulering, jo større mulighed har du også for den perfekte stimulering til lige præcis dig. Det er altså ofte en stor fordel med et multifunktionelt sexlegetøj.

Sexlegetøjet kan også have forskellige overflader. Nogle gange kan det for eksempel være rart med en helt glat overflade. Andre gange kan en rillet eller anden struktur være at foretrække. Uanset hvad kan du få det hele med ét sexlegetøj fra Pretty Love.


Farverigt sexlegetøj til mænd og kvinder

I vores sortiment af sexlegetøj fra Pretty Love finder du produkter til både kvinder og mænd. Der er naturligvis også sexlegetøj til par. Mærket har gennem årene udviklet og skabt en række innovative designs, der giver dig den optimale stimulering.

Udover deres nyskabende designs, er det også produkternes farverige udseende, der vækker opmærksomhed. Du finder derfor mange produkter i farver som pink, lilla og turkis. Du kan naturligvis også finde sexlegetøj i den klassiske sorte farve. Der er kort sagt noget for enhver.

Med sexlegetøj til kvinder og mænd kan du roligt kigge blandt vores Pretty Love sortiment, næste gang du skal forkæle dig selv eller din partner. Udvalget byder på noget for enhver, og du kan finde noget for den erfarne forbruger såvel som novicen. Lad dig inspirere af de farverige og stimulerende designs.

Kraftige vibratorer til enhver anledning

Enhver sexlegetøjsproducent med respekt for sig selv har naturligvis et godt udvalg af vibratorer. Vibratorer kan være mange ting og komme i mange former og størrelser med forskellige funktioner. Hos Pretty Love finder du populære G-punkts vibratorer, uundværlige klitoris vibratorer såvel som stimulerende anal vibratorer.

Vibrationer er en af de mest udbredte former for stimulering. Derfor er det også et veludviklet område inden for sexlegetøj. Hos Pretty Love finder du kraftige vibratorer, der uden tvivl vil få dig helt op og ringe. Vibrationer kan bruges på både klitoris, prostata, G-punktet såvel som andre erogene zoner.

Det kinesiske kvalitetsmærke producerer kraftige vibratorer til ethvert af disse punkter. Du kan derfor få et sexlegetøj designet til præcis det du ønsker at stimulere. Meget sexlegetøj kan dog bruges til stimulering af flere punkter, og nogle er endda designet til såkaldt dobbelt stimulering.

Bredt udvalg til par

Meget sexlegetøj til mænd og kvinder er selvfølgelig lavet med tanke på at blive brugt ved onani. Det udelukker dog ikke, at de også kan bruges sammen med en partner. Faktisk kan det meste sexlegetøj også introduceres til parlegen i soveværelset. Det er helt op til jer, hvad I vil lege med sammen.

Der er dog også noget sexlegetøj, der er skabt med udgangspunkt i at blive brugt to-og-to. Det vil sige, at det altså kræves, at man er mere end én om legen. Såkaldte parvibratorer finder du også i sortimentet fra Pretty Love. En par vibrator kan dog se ud på mange måder.

Sexlegetøj til par kan også være strap-ons og vibrerende penisringe. Der er kort sagt mange måder, hvorpå I som par kan tilføje ekstra nydelse i jeres intime stunder. Ofte vil par sexlegetøj være til glæde for begge parter. I kan dog med fordel også bruge sexlegetøj til en eller jer begge under forspil.


Høj kvalitet og elegante designs

Pretty Love er et kinesiske mærke, der skaber sexlegetøj af høj kvalitet. Deres produkter er fremstillet af materialer af høj kvalitet. Ofte bruger de silikone af den bedste kvalitet. Det vil sige, at den har en super blød overflade og naturligvis er fri for uønsket kemikalier.

Dertil får du sexlegetøj, der er designet med tanke på funktion og æstetik. Du kan finde sexlegetøj, der er en fryd for øjet såvel som resten af dine sanser. Deres designs er nyskabende og udviklet til at give dig den maksimale nydelse. Der er tænkt på enhver detalje.

Deres sexlegetøj er kendetegnet ved bløde linjer, stilfulde detaljer og et samlet udtryk af elegance. Dertil finder du nyskabende løsninger. De giver dig en helt unik oplevelse, du ikke finder hos lignende sexlegetøj. Deres designs findes i farverige designs såvel som i en klassisk sort farve.

Nyskabende design til din nydelse

Med Pretty Love får du klassiske og velkendte designs såvel som innovative løsninger, der vil tage din nydelse til helt nye højder. Det er blandingen af det klassiske og det nyskabende, der går dette mærke til noget helt for sig selv.

Mærket skaber særligt helt nye oplevelser med deres varieret overflader. Den glatte og silkebløde overflade af kvalitets silikone føles fantastisk. Særligt når den bruges sammen med en god vandbaseret glidecreme. Men hvad med en overflade med bløde dupper?

Du kan også prøve en rillet overflade eller hvad med en overflade af lange bløde tunger? De forskellige overflader kan noget helt særligt, og de vil uden tvivl være med til at gøre din onani ekstra nydelsesfuld. Med forskellige strukturer på dit sexlegetøj kan du skabe en varieret stimulering, du aldrig bliver træt af.

Stort udvalg af Pretty Love hos Tys Tys

Her hos Tys Tys gør vi altid vores bedst for at give vores kunder et godt og varieret udvalg af sexlegetøj. Derfor finder du også et bredt sortiment af sexlegetøj fra Pretty Love. Der prisvindende mærke byder på mange stimulerende oplevelser for både mænd, kvinder og par.

Under hvert produkt kan du finde en masse informationer. Her kan du blandt andet læse mere om, hvordan produktet virker, hvordan det oplades samt hvordan du bruger det. Skulle du have spørgsmål til mærket eller det enkelte produkt, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også altid besøge vores butik i Aarhus. Her kan de se nærmere på alle de produkter, du finder her på vores webshop. Du kan også få vejledning og hjælp, så du finder det helt rigtige sexlegetøj til lige præcis dine behov. Besøg os allerede i dag eller find dit næste Pretty Love sexlegetøj lige her.