Pretty Love Vibrator Æg i Pink

DKK 399,00

 • Med et vibrator æg fra Pretty Love får du et brugervenligt sexlegetøj til onani og forspil
 • Du kan styre ægget med den smarte app – fås til Android og iOS
 • Fremstillet af hudvenlig silikone – materialet føles silkeblødt og er meget slidstærkt
 • Et vibrator æg giver rig mulighed for leg i soveværelset såvel som udenfor
 • Tag din vibrator med i bad – den er nemlig 100% vandtæt

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Pretty Love vibrator æg – en app-styret nydelse

Mærk de rumlende vibrationer helt dybt med dette smarte Pretty Love vibrator æg. Vibratorægget er et diskret og pirrende sexlegetøj, der kan bruges inden for såvel som uden for hjemmets fire vægge. Vibratoren kan styres fra en gratis app og kan derfor give dig endnu større frihed for lege præcis der hvor du vil og med hvem du vil.

Vibratoren er designet med en praktisk form, der gør det let at føre op. Vibratorægget er fremstillet af silkeblød silikone. I enden er der en silikonesnor, der gør det let at tage vibratoren ud igen.

Sådan bruger du dit vibratoræg

Da vibratorægget skal sidde oppe, mens du bruger det, er det selvfølgelig smartest at bruge det sammen med appen. Med appen kan du tænde og slukke vibratoren samt af skifte mellem de 12 vibrationsindstillinger som vibratoren har.

Du kan naturligvis også bruge vibratoren udvendigt til stimulering af klitoris. Her kan du med fordel bruge den ene knap, som er på vibratoren til at styre vibrationerne. Uanset hvordan du bruger vibratoren, er det vigtigt, at du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme.

Få endnu flere muligheder med en app-styret vibrator

Med en app-styret vibrator får du nem adgang til at styre din vibrator. Appen fungerer ligesom en hvilken som helt anden fjernbetjening ville. Et app-styret vibrator æg er ideelt til par, der søger et pirrende sexlegetøj, der kan bruges på mange måder.

Appen hentes gratis, og du kobler vibratoren til din smartphone via Bluetooth. Du kan med fordel overlade styringen til din partner. Du kan også gå rundt med vibratorægget oppe, hvorefter det er op til din partner, hvor og hvornår du skal forkæles.

Pirrende nydelse med indre vibrationer

Et vibratoræg føres op og stimulerer indvendigt. Pretty Love vibrator æg er perfekt til forspillet, da det uden tvivl vil sætte dig i den rette stemning. Du bestemmer selv, om du ønsker den fulde kontrol eller vil overlade styringen til din partner.

Ægget er nemt at føre op, og du kan bruge det, hvad end du går rundt derhjemme, er ude på date eller ligger i sengen. Du kan naturligvis også bruge ægget til klitoris stimulering eller nyde vibrationerne på andre erogene zoner.

Sådan gør du dit Pretty Love vibrator æg rent

Pretty Love vibrator æg er vandtæt og kan derfor let gøres rent efter brug. Det eneste du skal gøre er at skylle det grundigt i varmt vand. Brug også gerne en rensespray til sexlegetøj. Den antibakterielle spray vil fjerne bakterier og efterlade sexlegetøjet helt rent.

Når vibratorægget er rengjort skal det tørres. Det er vigtigt, at du ikke lægger det væk, mens det stadig er vådt. Brug gerne den medfølgende æske eller en stofpose til at opbevare vibratorægget i. Så er det pænt og rent, til næste gang du skal bruge det.

Vægt186 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

7,5 cm

Bredde

3,3 cm

Materiale

ABS + Silikone

Farve

Pink

Vibration

12 vibrationer

Specielle Egenskaber

app styret

Vandtæt

Ja

Vejledning

Før brug

 1. Brug vibratorægget sammen med vandbaseret glidecreme
 2. Før ægget op og lad silikonesnoren hænge ud
 3. Brug appen til at skifte mellem 12 vibrationsindstillinger
 4. Eller brug knappen på vibratoren

Efter brug

 1. Skyl vibratorægget rent i varmt vand og brug en rensespray til sexlegetøj
 2. Sørg for at vibratorægget er helt tørt efter rengøringen
 3. Oplad ægget hvis det er nødvendigt med den medfølgende oplader

Oversigt

 • Med et vibrator æg fra Pretty Love får du et brugervenligt sexlegetøj til onani og forspil
 • Du kan styre ægget med den smarte app – fås til Android og iOS
 • Fremstillet af hudvenlig silikone – materialet føles silkeblødt og er meget slidstærkt
 • Et vibrator æg giver rig mulighed for leg i soveværelset såvel som udenfor
 • Tag din vibrator med i bad – den er nemlig 100% vandtæt

Læs Mere

2 anmeldelser af Pretty Love Vibrator Æg i Pink

 1. Diana

  Nem og god vibrator
  Godt vibratoræg. Det har en dejlig blød og glat overflade så havde ikke nogen problemer med at indføre det. Det er meget nemt at styre fra appen og kan også bruges direkte på klitoris for en anden stimulering.

 2. Kristian og Pernille

  Bedste køb
  Mig og min mand ledte efter noget vi kunne nyde sammen og det her æg var et virkelig godt valg. Appen er nem at finde ud af og gør det også nemt at få den rigtige indstilling. Vi har endnu ikke vovet os ud i det, men vi har snakket om også at bruge det når vi er ude. Det er nemlig ret stille og vi tænker det kunne være virkelig sjovt og frækt.

Tilføj en anmeldelse af varen