Pretty Love Vibrator Æg i Pink

DKK 399,00

 • App-styret vibrator æg i silikone
 • Overlad kontrollen til din partner
 • Kan bruges ude såvel som hjemme
 • Vibratoren er vandtæt og genopladelig

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 6010 Kategorier: , , , , , GTIN: 6959532316339

Pretty Love vibrator æg – en app-styret nydelse

Mærk de rumlende vibrationer helt dybt med dette smarte Pretty Love vibrator æg. Vibratorægget er et diskret og pirrende sexlegetøj, der kan bruges inden for såvel som uden for hjemmets fire vægge. Vibratoren kan styres fra en gratis app og kan derfor give dig endnu større frihed for lege præcis der hvor du vil og med hvem du vil.

Vibratoren er designet med en praktisk form, der gør det let at føre op. Vibratorægget er fremstillet af silkeblød silikone. I enden er der en silikonesnor, der gør det let at tage vibratoren ud igen.

Sådan bruger du dit vibratoræg

Da vibratorægget skal sidde oppe, mens du bruger det, er det selvfølgelig smartest at bruge det sammen med appen. Med appen kan du tænde og slukke vibratoren samt af skifte mellem de 12 vibrationsindstillinger som vibratoren har.

Du kan naturligvis også bruge vibratoren udvendigt til stimulering af klitoris. Her kan du med fordel bruge den ene knap, som er på vibratoren til at styre vibrationerne. Uanset hvordan du bruger vibratoren, er det vigtigt, at du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme.

Få endnu flere muligheder med en app-styret vibrator

Med en app-styret vibrator får du nem adgang til at styre din vibrator. Appen fungerer ligesom en hvilken som helt anden fjernbetjening ville. Et app-styret vibrator æg er ideelt til par, der søger et pirrende sexlegetøj, der kan bruges på mange måder.

Appen hentes gratis, og du kobler vibratoren til din smartphone via Bluetooth. Du kan med fordel overlade styringen til din partner. Du kan også gå rundt med vibratorægget oppe, hvorefter det er op til din partner, hvor og hvornår du skal forkæles.

Pirrende nydelse med indre vibrationer

Et vibratoræg føres op og stimulerer indvendigt. Pretty Love vibrator æg er perfekt til forspillet, da det uden tvivl vil sætte dig i den rette stemning. Du bestemmer selv, om du ønsker den fulde kontrol eller vil overlade styringen til din partner.

Ægget er nemt at føre op, og du kan bruge det, hvad end du går rundt derhjemme, er ude på date eller ligger i sengen. Du kan naturligvis også bruge ægget til klitoris stimulering eller nyde vibrationerne på andre erogene zoner.

Sådan gør du dit Pretty Love vibrator æg rent

Pretty Love vibrator æg er vandtæt og kan derfor let gøres rent efter brug. Det eneste du skal gøre er at skylle det grundigt i varmt vand. Brug også gerne en rensespray til sexlegetøj. Den antibakterielle spray vil fjerne bakterier og efterlade sexlegetøjet helt rent.

Når vibratorægget er rengjort skal det tørres. Det er vigtigt, at du ikke lægger det væk, mens det stadig er vådt. Brug gerne den medfølgende æske eller en stofpose til at opbevare vibratorægget i. Så er det pænt og rent, til næste gang du skal bruge det.

Vægt 186 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

7,5 cm

Bredde

3,3 cm

Materiale

ABS + Silikone

Farve

Pink

Vibration

12 vibrationer

Specielle Egenskaber

app styret

Vandtæt

Ja

Vejledning

Før brug

 1. Brug vibratorægget sammen med vandbaseret glidecreme
 2. Før ægget op og lad silikonesnoren hænge ud
 3. Brug appen til at skifte mellem 12 vibrationsindstillinger
 4. Eller brug knappen på vibratoren

Efter brug

 1. Skyl vibratorægget rent i varmt vand og brug en rensespray til sexlegetøj
 2. Sørg for at vibratorægget er helt tørt efter rengøringen
 3. Oplad ægget hvis det er nødvendigt med den medfølgende oplader

Oversigt

 • App-styret vibrator æg i silikone
 • Overlad kontrollen til din partner
 • Kan bruges ude såvel som hjemme
 • Vibratoren er vandtæt og genopladelig

Læs Mere

X