Pretty Love Honey Rabbit Vibrator Lilla

DKK 299,00

 • Oplev en intens dobbeltstimulering af både G-punkt og klitoris med denne dobbeltvibrator
 • Vibratoren er ergonomisk designet, så du nemt og komfortabelt kan finde dit G-punkt
 • Du får 10 forskellige vibrationsindstillinger at vælge mellem, så du kan få den stimulering, du har brug for
 • Vibratoren er fremstillet af hudvenlig silikone, der sikrer en silkeblød overflade

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 6209 Kategorier: , ,

Honey rabbit vibrator fra Pretty Love

Nyd en følelse af luksus og elegance når du bruger denne elegante Honey rabbit vibrator fra Pretty Love. Med sit smukke ydre er den mindst en lige så stor fryd for øjet, som den vil være for dine mere intime sanser.

Vibratoren er udformet ergonomisk, så den ligger behageligt i hånden. Dertil er den fremstillet af et hudvenligt silikonemateriale uden parabener. Materiale føles silkeblødt med den følsomme hud. Rabbit vibratoren er udstyret med hele 10 vibrationsindstillinger.

Sådan bruger du din rabbit vibrator

Udover at være smuk at se på, så er vibratoren selvfølgelig også designet til at være nem at bruge. Derfor har den også et helt simpelt interface med kun to knapper. Brug den ene til at tænde og slukke vibratoren, og den anden til at skifte mellem vibrationsindstillingerne.

For at få den bedste oplevelse med din vibrator må du ikke glemme glidecremen. Dertil er det vigtigt, at du husker at bruge en vandbaseret glidecreme. Smør en god mængde på både dildoen og klitorisvibratoren.

Ergonomisk designet vibrator

Med en ergonomisk designet vibrator er du sikret en komfortabel oplevelse. Det betyder nemlig, at vibratoren er udformet, så den ligger behageligt og rart i hånden, når du bruger den. Det kan være vigtigt for din fulde oplevelse – du skulle jo nødigt blive nødt til at udholde krampe i fingrene for at opnå din orgasme.

Når du vælger en Honey rabbit vibrator, kan du slappe helt af og fokusere fuldstændig på din egen nydelse. Med kun få klik kan du øge intensiteten, som du ønsker. Det bløde og ergonomiske dildoskaft giver dig de optimale forhold til at opleve en eksplosiv G-punktsorgasme.

Intens stimulering af klitoris og G-punkt

En rabbit vibrator er en meget populær type af vibrator til kvinder. Den stimulerer nemlig ikke bare klitoris men også G-punktet. Der er derfor dobbelt op på nydelse, når vibratoren tændes. Med stimulering af begge de følsomme punkter er der stor chance for en mere eksplosiv orgasme.

Honey rabbit vibrator er udformet med et forstørret dildohoved, der gør det nemmere at ramme og stimulere G-punktet. Det samme gør den let buet form, som dildoskaftet har. Klitorisvibratoren har ligeledes en god størrelse, så den kan ramme et større område på og omkring klitoris.

Sådan gør du din Honey rabbit vibrator ren

Det er vigtigt, at du husker rengøringen af dit sexlegetøj efter brug. Det sikrer dig nemlig en hygiejnisk oplevelse, næste gang du skal bruge vibratoren. Det er også med til at udvide sexlegetøjets levetid betydeligt.

Vibratoren er ikke vandtæt og skal derfor rengøres med en våd klud. Brug også gerne en antibakteriel rensespray lavet specielt til sexlegetøj ved rengøringen. Når vibratoren er ren og tør, skal den opbevares i æsken eller en stofpose.

Vægt398 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 50 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

17,5 cm

Diameter

3,4 cm

Materiale

Silikone

Farve

Lilla

Vibration

10 hastigheder

Vandtæt

Nej

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren
 2. Tænd vibratoren på tænd/sluk knappen
 3. Skift mellem 10 vibrationsindstillinger på den anden knap

Efter brug

 1. Sluk vibratoren på tænd/sluk knappen
 2. Vask vibratoren ren med en våd klud og brug en rensespray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren hvis det er nødvendigt med det medfølgende oplader-kabel

Oversigt

 • Oplev en intens dobbeltstimulering af både G-punkt og klitoris med denne dobbeltvibrator
 • Vibratoren er ergonomisk designet, så du nemt og komfortabelt kan finde dit G-punkt
 • Du får 10 forskellige vibrationsindstillinger at vælge mellem, så du kan få den stimulering, du har brug for
 • Vibratoren er fremstillet af hudvenlig silikone, der sikrer en silkeblød overflade

Læs Mere

3 anmeldelser af Pretty Love Honey Rabbit Vibrator Lilla

 1. Rose

  Min første skedeorgasme
  Hurra! Fik min første skedeorgasme med den her vibrator. Helt perfekt. Den rammer helt vildt godt og når jeg bliver stimuleret på klitoris samtidig, er alt som det skal være. Hvorfor har jeg ikke fundet den noget før!

 2. Birthe

  Lækker rabbit
  Virkelig lækker rabbit vibrator. Materialet er blødt og den er også god fleksibel så jeg kan manøvre den derhen hvor jeg har brug for den. Den er nem at finde ud af med de to knapper, og vil sige at den også er til nybegynderen. Både fordi den er nem at bruge og fordi størrelsen er god.

 3. Filipa

  God, men…
  Tror ikke den passer mig særlig godt. Det er som om jeg ikke kan ramme klitoris og g-punkt på samme tid. Øv. Ellers lækker vibrator i en dejlig blød kvalitet.

Tilføj en anmeldelse af varen