Powerfuld G-punkts Vibrator i Mørke Lilla – Zoe

DKK 199,00

 • Powerfuld g-punkts vibrator
 • 7 forskellige vibrationer
 • Medicinsk silikone overflade
 • Genopladelig vibrator
 • Lydsvagt design

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): YAI001 Kategorier: , , GTIN: YAI001

Kraftfulde g-punkts orgasmer

Nyd en kraftfuld g-punkts stimulering med vores “Powerfuld G-punkts vibrator”. Vælg i mellem de 7 forskellige vibrationer og bliv sendt direkte i orgasme himlen. Rigtig mange kvinder har svært ved at opnå en g-punkts orgasme, hvorfor en g-punkts vibrator kan hjælpe dig. Vibratoren er 100% vandtæt og fremstillet i medicinsk silikone.

Sådan virker den Powerfulde G-punkts vibrator

Formen på den Powerfulde G-punkts vibrator er designet således, at den rammer dit g-punkt bedst muligt. Med dens 7 forskellige vibrationer, kan du skifte imellem dem, alt efter hvad du føler fungerer bedst for dig. Du tænder for vibratoren på nederste knap, og skifter mellem de forskellige vibrationer på øverste knap.

Er det første gang du bruger vibratoren er det en god idé, at starte ud med en lav hastighed for at mærke efter, hvilke hastigheder du nyder mest. Vi anbefaler også, at du starter på en lav hastighed, og lige så stille skruer op for at få en pirrende og intens oplevelse, der vil sende dig i himlen.

Kraftig men lydsvag

Nok er G-punkts vibratoren kraftfuld, men den er også lydsvag. Det betyder altså, at du sagtens kan bruge den diskret uden at nogen opdager det. Fantasien sætter ingen grænser, så brug den alene eller under forspil. Da den også er 100% vandtæt kan du nemt tage den med i badet eller badekarret. Ønsker du en mere kraftfuld og intens orgasme anbefaler vi at påføre vores orgasme creme Viva Cream Orgasme Gel 10-15 minutter inden akten.

Blød silikone til dig og din hud

Når du køber en Powerfuld G-punkts vibrator, får du en vibrator i Medicinsk silikone. Denne type silikone er allergivenlig og generelt god til dig med en sart hud. Udover at være god mod huden, så føles silikonen dejlig blød og glat mod huden, hvilket giver den bedste følelse under brug.

Da silikone er glat har bakterierne svære ved at sætte sig på produktet, og derfor er denne g-punkts vibrator ekstra hygiejnisk og nem at rengøre. Du skal heller ikke være nervøs for at rengøre den under varmt vand, da silikonen som tidligere nævnt gør den 100% vandtæt.

Trådløs og genopladelig

Du behøver ikke at have en stikkontakt lige i nærheden, når du bruger din nye “Powerfuld g-punkts vibrator”. Den er nemlig trådløs, så du kan altså bruge den hvor du vil så længe den er opladet. I stedet for at tænke på batterier, medfølger der et USB-stik til opladning. Du skal blot sætte den til computeren eller i dit eget opladerstik i kontakten.

Lad den oplade i 1,5 time og du har 2 timers brugertid med g-punkt vibratoren.

Skal jeg bruge glidecreme til min Powerfulde G-punkts vibrator?

Vi anbefaler altid at bruge glidecreme ved brug af sexlegetøj, også når du bruger din nye g-punkts vibrator. Derudover er det vigtigt at bruge vandbaseret glidecreme. Faktisk bruges der vandbaseret glidecreme til det meste sexlegetøj, og altid når der er tale om materiale i silikone.

Ikke nok med, at vandbaseret glidecreme er behageligst og glider bedst med silikone, så er det også med til at bibeholde silikonens overflade. Dermed forlænges levetiden på din nye Powerfuld G-punkts Vibrator. Du kan med fordel bruge PJUR Aqua Vandbaseret Glidecreme.

Powerfuld g-punkts vibrator – sådan rengør du den

Det er altid en god idé at rengøre dit sexlegetøj efter brug, så det er klar til næste tur. Du skal blot skylle g-punkts vibratoren godt med varmt vand og tørre den af. For at disinficere den kan du med fordel benytte vores yndlings rensespray “Special Cleaner Rengørings spray til sexlegetøj”. Spray blot 2-3 gange og lad den tørre eller tør den af.

 

Vægt 215 g
Vibration

7 forskellige vibrationer

Længde

21 cm

Diameter

3,5 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Batteri

Genopladeligt

Vandtæt

Ja

Genopladningsmetode

1,5 times opladning, 2 timers bruger tid, USB-port

Farve

Mørk lilla

Oversigt

 • Powerfuld g-punkts vibrator
 • 7 forskellige vibrationer
 • Medicinsk silikone overflade
 • Genopladelig vibrator
 • Lydsvagt design

Læs Mere.

Vejledning

Før brug

 1. Start med at påføre glidecreme på vibratoren
 2. Tænd for g-punkts vibratoren på nederste knap
 3. Skift mellem de 7 vibrations hastigheder på øverste knap
 4. Du kan starte ud med en lav hastighed og herefter skrue op for en pirrende og intens oplevelse

Efter brug

 1. Skyl den under den varme hane og tør den af
 2. Rengør med rengørings spray, 2-3 spray
 3. Lad den tørre eller tør efter
 4. Sæt den i opladeren – sættes i bagpå hvor der står DC
 5. Kablet sættes til din computer eller opladerstik
 6. Oplad i 1,5 time for fuld opladning. Vibratoren har en brugertid på 2 timer
X