PornHub Stealth Stroker Masturbator

DKK 199,00 DKK 139,00

 • Sleevet har to indgange – En bred og en smal
 • Blødt og lækkert materiale
 • Medicinsk silikone

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 3810 Kategorier: , , , , , GTIN: 8719324994361

PornHub Stealth Stroker Masturbator

Gør dine solostunder endnu mere stimulerende med denne PornHub Stealth Stroker Masturbator. Det bløde materiale sidder tæt om penis og med den pirrende struktur på indersiden, vil du hurtigt nå orgasmehimlen.

Du vælger selv, hvor stram en oplevelse du ønsker. Masturbatoren har nemlig to åbninger; en smal og en der bredere. Du kan derudover styre intensiteten, alt efter hvor stramt du holder om det bløde silikone sleeve.

Sådan bruger du din masturbator

Masturbatoren er lavet af et hudvenligt silikonemateriale. Derfor er det vigtigt, at du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme. Sørg for at smøre en god mængde på både penis og masturbatorens åbning.

Herefter vil den stimulerende struktur af riller glide let op og ned. Du kan uden problemer bruge sleevet i badet. Det er ligeledes let at rengøre efter brug, da det naturligvis er fuldstændig vandtæt.

Nem og praktisk

Ønsker du et sexlegetøj, der kan give ekstra nydelsen men vil du helt være fri for alt for mange funktioner og smarte knapper. Så er det denne PornHub Stealth Stroker Masturbator, du skal have fingrene i.

Masturbatoren er helt simpel at bruge. Det eneste du har brug for er en glidecreme – så er du i gang. Masturbatoren har ikke nogle unødvendige funktioner, som du skal sætte dig ind i. Det rillet mønster på indersiden er alt, hvad du har brug for.

Let rengøring af PornHub Stealth Stroker Masturbator

Da PornHub Stealth Stroker Masturbator er vandtæt og fremstillet af silikone, er det både hurtigt og nemt at holde rent. Silikone er et hygiejnisk materiale, der hurtigt kan gøres ren. Efter brug skal du derfor blot skylle sleevet rent i varmt vand.

For det bedste resultat kan du bruge en antibakteriel rensespray lavet specielt til brug på sexlegetøj. Sørg herefter for, at sleevet er helt tørt, inden du pakker det væk. Opbevar det gerne i en stofpose. Så er det pænt og rent til næste gang.

Vægt 246 g
Længde

12,5 cm

Diameter

2,7-5,8 cm

Materiale

Silikone

Oversigt

 • Sleevet har to indgange – En bred og en smal
 • Blødt og lækkert materiale
 • Medicinsk silikone

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug en vandbaseret glidecreme på din penis
 2. Brug enten den smalle eller brede åbning

Efter brug:

 1. Skyl sleevet med varmt vand for at skylle rester ud
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj, spray 2-3 gange
 3. Sørg for at det er tørt inden du pakker det væk igen
X