Pleasure balls – træningskugler

DKK 100,00 DKK 35,00

 • Pink dobbelte bækkenbundskugler
 • Kan give et sundere underliv
 • 10 gange så effektiv som knibeøvelser
 • Få kraftigere orgasmer og bedre sex

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): LA-90002P Kategorier: , , , GTIN: LA-90002P

Træningskugler til din bækkenbund

Træningskugler, også kendt som bækkenbundskugler, kommer i denne version med to kugler, som giver lidt mere at arbejde med. Disse bækkenbundskugler er for den lidt mere øvede bruger af bækkenbundskugler, da kuglerne vejer 60 g. Brug et par Pleasure balls som disse imens du laver dine knibeøvelser, og få meget mere ud af din bækkenbundstræning. Det er vigtigt at have en stærk bækkenbund, og det er ikke kun gravide eller kvinder, der lige har født der kan få gavn af at lave knibeøvelser.

Træningskugler kan hjælpe med din sundhed

Ligesom alle andre muskler kan dine bækkenbundsmuskler også trænes, hvilket vil gøre dem stærkere. Dette kan afhjælpe en håndfuld forskellige sundhedsproblemer som du oplever, for eksempel inkontinens og en følelse af sammenfald eller nedsunkenhed i skeden. Kuglerne er altså en rigtig god løsning, hvis du gerne vil vedligeholde din krop, ligesom du gør det med andre former for træning. Træningskugler er lette at bruge og man vænner sig hurtigt til dem og mærker også hurtigt resultaterne.

Få større nydelse under sex med træningskugler

Bækkenbundskugler er blandt andet lavet til at give dig større nydelse under sex. Hvis du jævnligt husker at bruge dine bækkenbundskugler vil du opleve at du får et stærkere og mere følsomt underliv, og har du problemer med følelsen kan disse træningskugler altså hjælpe med dette. Et mere følsomt underliv før at du kan mærke og altså nyde mere under sex, har du problemer med orgasmer kan du ved at træne din bækkenbund oparbejde at få nogle fantastiske orgasmer, som er kraftigere end du er vandt til, og hvem kan sige nej til det?

Sådan bruges disse pink træningskugler

Når du bruger bækkenbundskugler som træningsredskab til dine knibeøvelser, så anbefaler vi at du bruger en vandbaseret glidecreme inden kuglerne føres op i skeden, det giver altså bare den bedste oplevelse. Efter du har ført dem op skal du sørge for at de sidder behageligt, og så kan du for eksempel øve dig med at knibe i 20 sekunder og så slappe af i 20 sekunder, og gentage dette i 4-5 minutter. Når du er blevet mere vandt til øvelserne kan du bruge kuglerne mens du går rundt og laver andre aktiviteter.

Vægt 85 g
Materiale

ABS

Vandtæt

Ja

Farve

Pink

Længde

10,5 cm

Oversigt

 • Pink dobbelte bækkenbundskugler
 • Kan give et sundere underliv
 • 10 gange så effektiv som knibeøvelser
 • Få kraftigere orgasmer og bedre sex

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på bækkenbundskuglerne
 2. Læg dig ned og før op i skeden
 3. Knib i 20 sekunder, og slap af i 20 sekunder – gentag i 4-5 minutter

Efter brug:

 1. Træk bækkenbundskuglerne ud via snoren
 2. Vask med varmt vand
 3. Brug eventuelt en rengøringsspray til sexlegetøj
 4. Lad dem tørre
X