Pjur Back Door Afslappende Anal Glidecreme 100 ml

DKK 149,00 DKK 99,00

  • Silikonebaseret glidecreme med afslappende virkning
  • Indeholder jojoba ekstrakt, der gør huden smidig og blød
  • Glidecremen har en vedvarende glideevne
  • Kan anvendes til sexlegetøj af glas og metal

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Back Door afslappende anal glidecreme fra Pjur

Få den bedste oplevelse med analsex med Back Door afslappende anal glidecreme fra tyske Pjur. Den silikonebaseret glidecreme har en fantastisk glidevne, der bliver ved og ved. Samtidig indeholder den plejende jojoba ekstrakt, der samtidig giver glidecremen dens afslappende virkning.

Glidecremen er perfekt til dig, der ønsker en endnu bedre og mere stimulerende oplevelse ved analsex. Pjur er et mærke, der skaber kvalitetsprodukter. De producerer deres produkter i Tyskland og er kendte for deres høje standarder.

En silikonebaseret glidecreme til anal brug

Back Door afslappende anal glidecreme indeholder silikone af høj kvalitet, der sikrer et vedvarende glid. Du behøver blot at tilføre en lille mængde. Glidecremen sikrer en silkeblød overflade og et behageligt og stimulerende glid.

Da glidecremen er silikonebaseret, absorberes den ikke af huden. Ønsker du at vaske den af, skal du bruge en mild sæbe og vand. Glidecremen kan bruges sammen med latex kondomer.

En glidecreme med afslappende virkning

Udover at have en fantastisk glideevne har glidecremen også en afslappende virkning. Dette er takket være ingrediensen jojoba. Jojoba har plejende og beroligende egenskaber, der gør, at musklerne omkring anus slapper af.

Den naturlige ingrediens efterlader samtidig huden mere blød og elastisk, hvilket kun gør din oplevelse med analsex bedre. Glidecremen indeholder ikke bedøvende ingredienser som for eksempel benzokain eller lidokain, og kan derfor uden problemer bruges på dagligt.

Vægt 117 g
Størrelse

100 ml

Specielle Egenskaber

Afslappende virkning, Kan bruges med kondom

Mærke

Pjur

Oversigt

  • Silikonebaseret glidecreme med afslappende virkning
  • Indeholder jojoba ekstrakt, der gør huden smidig og blød
  • Glidecremen har en vedvarende glideevne
  • Kan anvendes til sexlegetøj af glas og metal

Læs Mere

X