Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite

kr. 395,00

  • Lille numse som er let at gemme væk
  • Realistisk udseende og følelse
  • Lækkert TPE materiale
  • Udlev dine frække fantasier

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 05358690000 Kategorier: , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Pipedream fuck me silly to go petite

Her får du en realistisk numse med både anal og vaginal åbning. Den har en lille størrelse og er lavet i et smidigt TPE-materiale, som føles realistisk og Jelly-agtigt. Du får med denne Pipedream fuck me silly lille numse en masse nydelse og du kan udleve alle dine frække fantasier, uden at det tager for meget plads, eller bliver besværligt at gemme væk. Den har en længde på knap 16 cm og en penetrationslængde på 14,7 cm, så der er masser af nydelse at hente, uden at den tager for meget plads. Numsen har stimulerende dubber indeni de to åbninger, som giver noget ekstra lækker nydelse til dig.

Udlev dine fantasier med en pipedream fuck me silly

Med en Pipedream fuck me silly får du mulighed for at udleve dine frækkeste fantasier med en realistisk numse, som både har vaginal og anal åbning. Du får altså mulighed for at lege lige som du vil, lige når du vil. Det er let og ligetil med denne numse, du kan klaske, slikke og støde, og hun siger aldrig nej. Du kan med fordel bruge denne numse foran en fræk film, for at få en endnu mere fræk og realistisk effekt. Numsen har stimulerende dubber i begge åbninger, som giver dig noget ekstra lækker følelse. Brug den med en masse vandbaseret glidecreme, og få en lækker og drivvåd oplevelse.

En masturbator til dig der tænder på frække numser

Med denne Pipedream fuck me silly får du en lille og let tilgængelig numse. Tænder du på numser er det helt oplagt at gå denne vej, og har du ikke prøvet denne type sexlegetøj før er det bare at prøve det, og du vil opleve at realismen virkelig giver dig noget ekstra. Du kan se ballerne bevæge sig med dine stød og få følelsen af at stå over en rigtig numse. Den er lavet i et lækkert TPE-materiale, som gør den meget realistisk og så har den en overflade, som næsten føles bedre end den ægte varer.

Sådan bruger du din fuck me silly numse

Denne fine Pipedream fuck me silly numse skal bruges med vandbaseret glidecreme, små det om åbningerne og gerne på din penis, inden brug, derefter kan du tage denne numse, lige som du lyster. Når du er færdig kan du rense hende i varmt vand, sørg for at fjerne alle eventuelle rester. Brug derefter en rensespray til sexlegetøj, så den er helt ren. Hvis du gerne vil gemme den godt væk, så sørg for at den er helt tør først. Denne numse måler ca. 16 cm og er altså let at gemme væk, i forhold til de større modeller.

Detaljer
Vægt1200 g
Mærke

Pipedream Xtream Toys

Farve

Lys hudfarve

Materiale

TPE

Længde

15,9 cm

Indsætbar længde

14,7 cm

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite”